Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדיוק הסלון נעים יותר בגלל שילוב צבעים,אבל לא צריך להיות מומחה רכב כדי להרגיש שהפלסטיק זול.

לכן תודה על ההזמנה להראות לי שאני טועה,אני מציע כזה דבר,אני גר במעלות,אם אתה תבוא אלי ותוכיח לי שאני טועה,אני משלם לך על מיכל דלק מלא,ומזמין אותך ואת אישתך/חברה לארוחה צהרים בדוניה רוסה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ישבתי גם על הפיקנטי

אולי פה נעוצה הבעיה?

רק כדי לסבר את האוזן, אילו רכבי מנהלים החזקת וכמה זמן?

אני לא שואל מהתנשאות אלה רק מסקרנות, לרוב מי שהחזיק כמה רכבי מנהלים תקופה כל שהיא לא יכנס ליונדאי I10 (לא 20 לצורך העניין) ויגיד "היי, זה ממש כמו הביואיק\מרסדס\BMW\אאודי שלי!".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בסופו של יום לא קונים כאלה מכוניות כדי ללטף להן את הפלסטיקים ולהתמרח במושבים אלא כדי לחסוך בדלק. עם כל החסרונות של הספייס סטאר, זה בכל זאת אחת האוטומטיות החסכוניות ביותר בקטגוריה (אם לא הכי חסכונית). אפשר להגיד את זה על פיקנטו או I10?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

19 עמודים על ספייס סטאר, ממש פורום חובבי רכב :)

בכל מקרה, תתחדש! הכי חשוב שאתה מרגיש שהיא מתאימה לך יותר מהרכב הקודם (והאבטיח) שלך, ושהיא מהווה סוג של קפיצת מדרגה, לא משנה באיזה תחום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מבטיח שזאת הפעם האחרונה שאני מפרסם פה נתונים של צריכת דלק,אבל המיצובישי הזאת פשוט לא נורמלית:

הרכב נסע בעיקר ממעלות לקצרין.

ק"מ 489.5

ליטרים:24.70

צריכת דלק:19.8 :shock:

אני כבר לא יודע לתאר כמה היא תעשה בשיוט בכביש 6.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שבוע הבא אני יש לי נסיעה מעלות>באר שבע,נתוני יצרן מדברים על 4 ליטר ל100 ק"מ,כלומר 1/25,מעניין כמה קרוב אני יהיה לזה.

פורסם

יוליאן דוגמא ממני, מזגן על רמה אחת מכוון לקור, עם עוד שני נוסעים באוטו, נסיעה ממודיעין לצומת אלוף שדה, לא יורדת מ-100, 21.5 ק"מ לליטר.

פורסם

דוגמא ממני, בלי מזגן, חלון בגג פתוח חלקית לכניסת אויר בלבד, 100-10 קמ"ש לק"ש, 1 ל -14.8. מתקרב הא? :roflmao:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יוליאן דוגמא ממני, מזגן על רמה אחת מכוון לקור, עם עוד שני נוסעים באוטו, נסיעה ממודיעין לצומת אלוף שדה, לא יורדת מ-100, 21.5 ק"מ לליטר.

רציף?

פורסם (נערך)
רציף?

פונטו ספייס(רציף)

יום שבת ת"א-חיפה על 90 קמ"ש מזגן+ 2 נוסעים - 1 ל19.5

יום שני - 1 ל11/12

בתוך העיר שהנסיעה הממוצעת על 25 קמ"ש עם מזגן ונוסע בודד 1 ל8

2-3 ק"מ לכיוון בתוך העיר כהתרמוסטט מגיע לאמצע כמעט רק בהגעה ליעד- 1 ל6-7 ק"מ.

;)

עריכה אחרונה על ידי plats
פורסם

נפלאות הגיר הרציף,חבל ששאר היצרניות כמו ה108 ואחיותינ הסיאט מיי ואחיותיה לא עוברות לגיר הזה,הצריכה טובה אבל הגיר נעים.

פורסם

עברה תקופה ואני עדיין לא מצליח להבין למה להתפשר על רכב למדינות מתפתחות כדי לחסוך כמה מאות שקלים דלק בשנה.

אבל מילא, נניח שזה עושה שכל ברמה כלשהי - מצד שני נשאלת השאלה - מי שעוסק ללא הרף בחישובי קילומטר לליטר כנראה חזק בענייני חסכון ולכן אם כבר קונים רכב כדי לחסוך, אז למה להוציא אותו מהסוכנות ולחטוף ירידת ערך אדירה בשנים הראשונות ?החסכון בדלק בטל בשישים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, בחירת רכב זה פשרה וכאן נכנס לתוקף חוק השמיכה הקצרה - או לראש או לרגליים יהיה קר.

מישהו מעדיף רכב חדש אפילו למרות ירידת ערך הכרוכה בזה ופשרה עם סוג הרכב, מישהו אחר מתפשר על שנתון ולוקח רכב מרמה גבוהה יותר.

ספציפית ספייס סטאר לדעתי מאוד יקרה יחסית למה שהיא מציעה, נכון יש אבזור עשיר וזה נחמד מאוד, אבל זה עדיין רכב מיני בינוני בבסיס, כאשר במחיר הזה יש כבר גירסאות בסיסיות של סופר מיני בעלות ניהוג טוב יותר.

אבל, אם לוקחים רכב להרבה שנים, ירידת ערך נעשית פחות משמעותית, אבל צריכת דלק זה תמיד דבר מאוד משמעותי. רכב, זה מחיר ששילמת והוא עדיין שלך (אלא אם כן לקחתי הלוואה, אז הרכב יהיה שלך אחרי כמה שנים ואם לא תמכור אותו נשארת לך ההוצאה של דלק) בין אם תרצה למכור או לא, אבל עלויות על דלק מכות בכיס באופן מיידי כל הזמן, זו הוצאה שוטפת, לאומת הוצאה חד פעמית מתקציבים אחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...