Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון לגבי ביטוח רכב:

היום נעשה ביטוח חובה+מקיף לנהג בגיל 28+בת זוג.

חובה:1659

מקיף:2154

סה"כ:3813.

וקיבלתי תו זהב ל100 שקלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז המנוע עבר כ 2100 ק"מ,סיים הרצה והגיע זמן לעידכון צריכה בין עירונית:

הרכב נסע רוב הזמן מעלות>כרמיאל שזהו כביש הררי,מעט בעיר,ולרוב עם מזגן.

הרכב עבר 404.2 ק"מ

תודלק ב22.75 ליטר

צריכת דלק :17.76 :shock: וואו לזה לא ציפיתי את האמת.

לדעתי בכביש מעלות נהריה שזהו עיקר הנסיעות שלי עם הפנדה שעשתה שם כ 17.5 אפשר להגיע עם הספייס לאזור ה1/18.5 ואולי אפילו יותר,וזה עם גיר אוטומטי ולא ידני או רובוטי,בהחלט מקיימת מיצובישי את ההבטחה לרכב מאוד חיסכוני,מי הספייס חושבת שהיא? פלואנס דיזל?:lol:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיר רציף, לא אוטומטי.

בכל אופן, ממש יפה. לפחות יתרון אחד יש לרכב הזה :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן משקל קל ותיבה נכונה,מספקים את הסחורה.

אם יום אחד הפיקנטו וi10 ישכילו להכניס את התיבה הרציפה גם הם יהיו חיסכונים.

פורסם

מעניין לראות את הרנו פלואנס דיזל עם CVT.

לדעתי הפלואנס דיזל זה הרכב הבא שלי (אני מחפש חסכון כמו בפונטו עם נוחות של רכב משפחתי).

פורסם

לצערי, מניסיון עם היונדאי I25 (שנת 2014) שמגיעה עם גיר רציף (אצלי עם מנוע 1.4), אפשר לומר על האוטו

הרבה דברים, אבל חסכוני זהו הדבר האחרון שהייתי אומר עליו.

צריכה משולבת אמיתית של כ 1/9 (לפי מחשב הרכב כ 1/10). בנסיעה שברובה עירונית, זה לא נדיר לקבל 1/6 (מחשב

הדרך מראה בנסיעות כאלו אפילו כ 20 ליטר ל 100 ק"מ).

הצריכה הכי טובה שהצלחתי להשיג הייתה 1/12 בנסיעה שברוב רובה בין עירונית.

שמעתי מאנשים נוספים על צריכה דומה ברכב הזה, כך שלא מדובר במשהו נקודתי אצלי.

פורסם

ביונדאי רקמו מזימה כלל עולמית לגמירת מאגרי הדלק של כדור הארץ. בכל המזרקים שלהם יש חריר קטן, כך שחצי מהכמות מושפרצת לתא הבעירה וחצי החוצה.

זה ההסבר היחידי לצריחת הדלק ולחוסר ההתאמה בין כמות הכוחות סוס המוצהרת לביצועים בפועל

(מה אתה מדבר, יונדאי הכי טוב, גיילוסטר טורבו זה מספר אחת, בלה בלה.. הנה - אמרתי - אז תחסכו מאיתנו את זה)

פורסם

יוליאן, כמו שנקמיצ'י אמר, הבעיה אצל יונדאי-קיה היא מנועים לא חסכוניים. התיבה הפלנטרית רק מוסיפה שמן למדורה (תרתי משמע.. חח).

חן, צריכת הדלק שלך עם הפונטו קרובה מלמטה או מלמעלה? כלומר, אתה חסכוני מעט יותר מיוליאן או מעט פחות ממנו?

:idea:
פורסם
טוב אז המנוע עבר כ 2100 ק"מ,סיים הרצה והגיע זמן לעידכון צריכה בין עירונית:

הרכב נסע רוב הזמן מעלות>כרמיאל שזהו כביש הררי,מעט בעיר,ולרוב עם מזגן.

הרכב עבר 404.2 ק"מ

תודלק ב22.75 ליטר

צריכת דלק :17.76 :shock: וואו לזה לא ציפיתי את האמת.

יפה מאוד!

שמעתי הרבה שבחים על הספייס סטאר מידידה שרכשה אחד כזה. בכל פעם שהיא רואה אותי היא נותנת לי דו"ח כמה זה רכב נוח וכמה הוא חוסך לה כסף ...

שמח לשמוע שאתה מרוצה!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

בעיר הוא אכן נוח אבל המתלים הרכים מראים את חיסרונם בכבישים מפותלים.

אם פלואנס אז רק ידנית:twisted:

פורסם
יוליאן, כמו שנקמיצ'י אמר, הבעיה אצל יונדאי-קיה היא מנועים לא חסכוניים. התיבה הפלנטרית רק מוסיפה שמן למדורה (תרתי משמע.. חח).

חן, צריכת הדלק שלך עם הפונטו קרובה מלמטה או מלמעלה? כלומר, אתה חסכוני מעט יותר מיוליאן או מעט פחות ממנו?

ממוצע אני מקבל 1:16. בין עירוני 1:19 (בנסיעה עד 100 קמש). עירוני 1:12 תלוי בפקקים.

פורסם

כמו הספייס.

ה20 אולי לא חיסכונית כי היא לא קלה במיוחד כניראה בגלל זה.

• תוכן חדש...