Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חסכוני יותר אולי קשה למצוא, אבל טוב יותר זה לא מסובך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין למה אתם מתנגחים בספייס סטאר? איזה רכב אוטומטי וחסכוני טוב יותר ב 80K? היחידה שחסכונית כמו הספייס סטאר זו המיקרה שעולה 12K יותר.

זה בדיוק מה שאמרו פה במשך 8 עמודים - היא חסכונית, אין ספק, הכל טוב ויפה - אבל פה זה נגמר.

וחיסכון זה לא הכל בחיים לטענת רבים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עובדה שהאלטו הזקנה נמכרת טוב,וגם שוק המיני,היום חיסכון חשוב לרבים.

רק שפה על הדרך לחיסכון מקבלים איבזור עשיר,רכב זריז לקטגוריה,ומרווח יחסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה בדיוק מה שאמרו פה במשך 8 עמודים - היא חסכונית, אין ספק, הכל טוב ויפה - אבל פה זה נגמר.

וחיסכון זה לא הכל בחיים לטענת רבים.

זה לא הכל, אבל יש אנשים שזה מאוד חשוב להם, אני לדוגמא מחפש רכב חסכוני בלבד, אני מחפש כבר איזה שבועיים בקדחתנות, הגעתי למסקנה שבשביל חסכוני אוטומטי צריך או רובוטי או גיר רציף, נסעתי ברובוטי וממש לא אהבתי, אז נישארתי עם הרציף, איזה מכוניות גיר רציף חדישות יש היום? היחידות שמצאתי במחיר של פחות מ 100 הן המיקרה והספייס סטאר, אם יש עוד אני אשמח לדעת, זה מאוד יעזור לי. כשאתה מוסיף לכך שהספייס סטאר דיי מרווחת, ודי יפה, וכמובן זולה מהשאר, אז היא אופציה טובה מאוד, ולצערי כמעט היחידה. אני אוהב יותר את המזדה 2, ומוכרים אותה בסוכניות הליסינג במחירים נוחים מאוד לשנת 2010, אבל אומרים שהיא ממש לא חסכונית, אז מה אעשה? חשבתי על המיקרה לפני מתיחת הפנים, אבל היא פשוט מכוערת, אין מה להשוות למראה של הספייס סטאר שהוא די יפה.

פורסם

יש את הספלאש שאני מאמין שאפשר עם מיקוח עיקש להוציא בפחות מ-85K. היא אמנם פחות מאובזרת וקטנה מהספייס סטאר, אבל היא "יותר אוטו", חזקה לא פחות ועדיין חסכונית למדי (אם כי לא כמו הספייס סטאר - בכל זאת, מדובר בגיר אוטומטי פלנטרי).

:idea:
פורסם

אם הספלאש הייתה עם תא מטען נורמלי בהחלט הייתי בודק אותה,היא אפילו צריכה להיות יותר חזקה ונראית חמודה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חזקה היא (הספלאש) ממש לא. גם מבחינת הנתונים היבשים, רצועת הכח מאוד צרה וגם מבחינת התנסות ברכב בפועל, אשר לא קיבל בעין יפה את עליות שער הגיא ביחד עם עוד שתי נשים (דקיקות).

פורסם

אולי הגיר מסרס?

פורסם
חזקה היא (הספלאש) ממש לא. גם מבחינת הנתונים היבשים, רצועת הכח מאוד צרה וגם מבחינת התנסות ברכב בפועל, אשר לא קיבל בעין יפה את עליות שער הגיא ביחד עם עוד שתי נשים (דקיקות).

כן, אתה כנראה צודק לגבי רצועת הכוח (שיא המומנט מושג ב-4800 סל"ד!) ובכל זאת, מדובר בגיר אוטומטי "נמרץ" למיטב הבנתי.. האמת, שעדיף להתאמץ עוד קצת ולקנות סוויפט על פניה, גם אם זה יפגע מעט בביצועים.

בקיצור, אין ארוחות חינם. אם רק מיצובישי היו בונים סביב המנוע והגיר בספייס סטאר, מרכב קטן יותר אך איכותי יותר (נוחות, בידוד, התנהגות, יציבות, עידון וכו'), הייתי קונה. במילים אחרות, פיאט צריכים לבנות פנדה 0.9 טווין-אייר עם ה-CVT מהפונטו הקודמת ואז אהיה הראשון בתור לעשות טרייד.

:idea:
פורסם

ואם היא הייתה עולה 80,שניינו היינו נפגשים אצל סמל"ת.:wink:

פורסם

יוליאן, המנועים הקטנים בעלי הטורבו הם בכלל לא התקדמות, הטורבו קיים המון זמן פשוט פחות היה נפוץ פעם במיוחד במנועים בעלי נפח קטן, לקחו מנועים בעלי נפח קטן ודיי אנמיים ושיפצרו קצת את הביצועים בעזרת טורבו אין פה שום חידוש טכנולוגי ושום הברקה.

פורסם
כן, אתה כנראה צודק לגבי רצועת הכוח (שיא המומנט מושג ב-4800 סל"ד!) ובכל זאת, מדובר בגיר אוטומטי "נמרץ" למיטב הבנתי.. האמת, שעדיף להתאמץ עוד קצת ולקנות סוויפט על פניה, גם אם זה יפגע מעט בביצועים.

הרכב מאוד דומה באופיו והתנהגותו לסיריון. הוא יחסית "roomy", ההגה פשוט מת, המזגן נותן בראש (אלא אם כן הרכב שהה תחת שמש קופחת), משכך מהמורות בצורה סבירה, אך בתנאים הרריים הרכב מתקשה, אפילו מאוד.

פורסם

בדרך כלל אני יורד על אנשים אבל הפעם yulianx צודק.

מי שקונה רכב קטן הוא קונה אותו כי הוא חסכוני.

אם אתה קונה קיה פיקנטו שעושה 13 ק"מ לליטר אתה אידיוט.

אתם מצטטים פה אתרים אמריקאים על הרכב.

הרכב הזה הרבה יותר קטן מכול רכב אחר שנמכר שם, זה לא רכב שאמור להתאים לשוק האמריקאי.

הם לא יודעים איך לאכול את זה.

הרכב נמכר בכול העולם, דבר שלא עושים עם הרבה רכבים

מי שקונה רכב חדש חוסך בעיות, אם הוא היה קונה פיקנטו משומשת הוא היה משלם כמה אלפי שקלים בשנה יותר על טיפולים ודלק.

ועוד משהו. הרכב מכוער.

אייל

פורסם

זאת בדיוק הנקודה שלי.

לקנות רכב מיני אוטומטי פשוט,פספס את המטרה,במיוחד אם הדרישה העיקרית היא חיסכון.

המיצובישי נעלבה,אתה מתבקש לשלוח שובר דלק כפיצוי,אם להיות רציני,זה עניין של טעם,לטעמי היא יפה בבורדו,ממש lady in red.

• תוכן חדש...