Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע איך הסקת שהיא אהבה את האוטו, המיראז' קיבלה 1.5/5. אפילו לספארק ולאלטו ציון יותר גבוה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ראיתי את הסיקור,כמו שניצן לראות היא בעצמה מציינת את הדברים שהיו חשובים לי,חיסכון,אמינות תא מטען מרווח וכך גם מאחור,אז גם פה יש חיסרון בהתנהגות בדמות מתלים רכים מידי.

בתור רכב עירוני היא בעצמה אמרה שהוא טוב,אתם לא מבינים את הרדיוס סיבוב קטן יש לו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תריץ עד לסיכום

עזוב מה היא אמרה בתמצות ב20 שניות, תקרא מה שהיא כתבה http://www.carbuyer.co.uk/reviews/mitsubishi/mirage/hatchback/review

אין שם הרבה מחמאות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחדש, רכב חסכוני, אם כי לא אהבתי אותו אישית.

אגב, לדעתי מי שמחפש רכב יד שניה בתקציב 50-55 אלף שקל, אוטומט, קטן כי הדרישה שיהיה עירוני וקטן, ועוד לקבל עם אחריות על מנוע וגיר, הפיקנטו זה אחלה של עסקה, אז משלמים עוד 100-200 שקל בדלק, תקלה אחת בגיר או במנוע שלא תכוסה באחריות ברכב אחר והחיסכון הלך לפח. כמובן למי שנוסע המון בשנה החיסכון בדלק משמעותי יותר, למי שנוסע מעט עד 10 אלף קילומטר נניח, ההפרש מזערי.

פורסם (נערך)

איתמר במקום תגובה כמו פח זבל מוטורי,היה יותר נעים לאדם שקנה את הרכב לשמוע משפט כמו שm.l רשם "אישית לא אהבתי אותו".

m.l זה נכון לגבי האחריות,אבל אם לוקחים את המחיר היקר יותר במורשים,ההבדל צומח,השאלה כמה בפועל אנשים יטפלו במורשים.

אבל מי שנוסע פחות מ 10 נכון,זה פחות משנה הצריכה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלא תבין לא נכון, בדקתי אותו אפילו לעצמי, אבל לא יודע למה לא התחברתי לרכב, אבל בכללי הוא מאוד חמוד, מעוצב יפה, וחסכוני, מרווח, כל מה שמחפשים בתכלס מרכב כזה.

ורשמתי לגבי הפיקנטו מה שרשמתי כי אני מחפש רכב לאישה כרגע, הדרישה שהרכב יהיה קטן, אוטומט, ואני מצטט "יפה", סקרתי כמה וכמה רכבים שעומדים בתקציב, ועומדים בקריטריונים שהגדרתי ולא יהיו ישנים מידיי, היחיד שעומד בתקציב ועוד נמצא תחת אחריות יצרן זה הפיקנטו, והאחריות הזאת זה באמת נותן שקט נפשי, ונכון שהטיפולים לא הכי זולים, גם בקיה ריו שלי הם לא הכי זולים, אבל גם ככה אני עושה רק טיפול אחד בשנה.

אגב - אפילו אתה הגבת לי בשרשור הנ"ל, ואני עדיין מתלבט בנוגע לרכישה.

פורסם

אין בעיה m.l שלא התחברת לספייס,למעט הצריכה הפיקנטו אחלה ואם האישה נוסעת כמה אלפים בשנה,זה כבר לא משנה,היתרון שהמחירים יחסית זולים וזה מאפשר לקנות רכב חדש וקטן.

נסעתי עליה לא מעט.

פורסם

יוליאן, 3 פעמים תקפת אותי וזה לא לעניין. אמרתי את דעתי לגופו של רכב, לא לגופו של אדם. מה לעשות, זו דעתי על הרכב, ובאמת, אבל באמת שלמעט סוזוקי אלטו אני לא מסוגל לחשוב על רכב יותר עלוב ממנו בשנת 2014.

אין ברכב הזה שום דבר מוצלח מלבד סעיף צריכת הדלק והזריזות היחסית. המושבים מזעזעים, איכות חומרים מחפירה ורעשי מנוע וכביש שלא היו קיימים ביפניות של שנות ה 90 (ועל אחת כמה תחת עומס + דוושה ברצפה, נסה והיווכח). אני פשוט מתקשה להאמין שמייצרים רכבים כאלה בשנת 2014 ועוד גובים עליו את המחיר הזה, בלי בושה. לטעמי קיימות בשוק אופציות עדיפות, ואם כבר בצריכת דלק עסקינן אז:

1. הגיר הרובוטי של האייגו / C1 / 107 בכלל לא נוראי ואני לא מבין למה האנטי.

2. רכב שמבלה את רוב זמנו בשיוט נינוח בכביש המהיר (כמדומני שאלה מרבית הנסיעות שלך) - לאחר נעילת ממיר המומנט כמעט ואין הבדל בצריכה ביחס לרכב עם גיר רגיל.

אני מתנצל שלא תמיד נעים לשמוע רק ביקורות מפרגנות - על אחת על רכב שרק עכשיו רכשת - אבל זו דעתי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז שני קישורים בשבילכם

http://www.autoblog.com/2014/07/02/chrysler-selling-mitsubishi-attrage-mexico/

קרייזלר הולכים למכור את גרסת הסדאן של הסייפס סטאר כקרייזלר בכמה מדינות - כנראה הם חושבים שזאת מכונית טובה.

http://www.thisismoney.co.uk/money/cars/article-2135617/Fuel-farce-Official-figures-heavily-overstate-cars-mpg.html

צריכת הדלק האמיתית של הפיקנטו 1.0 היא עם הסטייה הכי גדולה שנבדקה ע"י WhatCar?

יש להם מזל שהם לא בדקו את ה 1.3 אוטומטית.

article-2135617-12C9D66D000005DC-928_468x252.jpg

אייל

פורסם

אם מדברים על תמחור הזוי, מה דעתכם על המיקרה הרציפה? לדעתי היא לא צריכה לעלות אגורה יותר מ-80K.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
יוליאן, 3 פעמים תקפת אותי וזה לא לעניין. אמרתי את דעתי לגופו של רכב, לא לגופו של אדם. מה לעשות, זו דעתי על הרכב, ובאמת, אבל באמת שלמעט סוזוקי אלטו אני לא מסוגל לחשוב על רכב יותר עלוב ממנו בשנת 2014.

אין ברכב הזה שום דבר מוצלח מלבד סעיף צריכת הדלק והזריזות היחסית. המושבים מזעזעים, איכות חומרים מחפירה ורעשי מנוע וכביש שלא היו קיימים ביפניות של שנות ה 90 (ועל אחת כמה תחת עומס + דוושה ברצפה, נסה והיווכח). אני פשוט מתקשה להאמין שמייצרים רכבים כאלה בשנת 2014 ועוד גובים עליו את המחיר הזה, בלי בושה. לטעמי קיימות בשוק אופציות עדיפות, ואם כבר בצריכת דלק עסקינן אז:

1. הגיר הרובוטי של האייגו / C1 / 107 בכלל לא נוראי ואני לא מבין למה האנטי.

2. רכב שמבלה את רוב זמנו בשיוט נינוח בכביש המהיר (כמדומני שאלה מרבית הנסיעות שלך) - לאחר נעילת ממיר המומנט כמעט ואין הבדל בצריכה ביחס לרכב עם גיר רגיל.

אני מתנצל שלא תמיד נעים לשמוע רק ביקורות מפרגנות - על אחת על רכב שרק עכשיו רכשת - אבל זו דעתי.

איתמר

אשמח אם תראה איפה תקפתי אותך.

אין שום בעיה עם ביקורת שלילית,פשוט אפשר לבטא אותה בצורה אחרת.

נתת דוגמאות לא טובות,אולי לא קראת את הדרישות שלי

1-כידוע נסעתי הרבה על ה 107,לאבא שלי יש כזאת,בעיר הגיר לא הכי נעים,כמו כן תא מטען מאוד קטן שלט יכיל עגלה,דבר נוסף,בעיר כמו מעלות שהיא הררית הרכב מדרדר,לאישתי זה לא נוח,וגם אני לא אוהב את הרובוט.

2-

אלו היו הנסיעות שלי עם הפנדה,כרגע רובם דווקא יהיו בעיר,גם בכביש בין עירוני,בזכות נפח מנוע קטן היא תהיה יותר חסכונית ממזדה 2 או הריו,במידה והיא אכן תעשה 1/17-18.

פורסם

אין לי אפשרות לעריכה,אבל אתה אומר ש 107 אופציה עדיפה,אבל זה רק מראה שהכול טעם אישי,כידוע אני מכיר את ה107 כמו את הפנדה.

אתה אומר שהספייס מזכירה את הגאסטי והשרייד,אבל ה107 לא?

הרי הרעידות שם חזקות יותר,תפתח את הדלת האחורית כשהרכב מונע ותיראה איך היא רועדת.

הרכב פחות בטיחותי מהספייס,תא מטען הרבה יותר קטן,והיא פחןת מרווחת,איזה איבזור יש לה?

היא חלשה יותר,בעיר קופצנית יותר,היתרון שלה רק בכניסה לסיבובים ששם המתלים הקשיחים נותנים זויץ גלגלול נמוכה.

גיר פחות חלק בעיר ומדרדר.

אז איך כשבכול דבר היא מפסידה,אתה אומר שהיא אופציה טובה יותר?

פורסם

השלישייה היפנית-צרפתית הושקה לפני כמעט עשור (!!!) ועדיין לטעמי הן עדיפות על הספייס סטאר הבתולית. כל רכבי המיני בשוק (שוב, למעט האלטו, שגם שורשיה קבורים בסוף העשור הקודם) עדיפים על הספייס סטאר, למעט סעיפי הביצועים, צריכת הדלק המופתית והשילוב המוצלח (נגיד) של המנוע עם התיבה הרציפה.

בקטגורייה של הספייס סטאר עדיפות על פניה הספלאש והמיקרה, וסעיף צריכת הדלק לא צפוי להיות שונה בהרבה, בטח כשמכניסים למשוואה שהמיקרה והספלאש הן "הרבה יותר אוטו" מקופסת השימורים הממונעת של מיצובישי. בתוספת מחיר זערורית כבר היית מקבל רכב סופר מיני שנותן תמורה עדיפה פי כמה.

חוץ מזה, אתה מדבר כאן על מושגים שלא מעניינים ולא ענייניים לקטגוריית המיני. זוויות גלגול? מתלים קשיחים? למי זה איכפת. זה רכב לתעבורה בסיסית וכולן נופלות סעיף הזה, אין אף רכב מצטיין שמחזיק בתואר "מלך הקטגורייה". בעיני כרוכש פוטנציאלי של רכב מיני - מושב טוב ותחושת איכות בתא הנוסעים הם שיקולים ענייניים יותר מאשר רכינות גוף, מתלים קשים, צמיגים אוחזים או הגה מתקשר (ושוב, אף אחת מהמיני'ס לא מצטיינת, אבל הספייס סטאר ממקומת איפשהו בתחתית הרשימה).

קיצר עזוב, עשית קנייה שמתאימה לך? על הכיפאק. הכסף שלך הוא הכסף שלך, הצרכים שלך הם הצרכים שלך, והשיקולים שלך הם השיקולים שלך, לא שלי ולא של אף אחד אחר. תתחדש ותהנה!

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...