Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרצון הוא לחסוך אז קניה של רכב מיני חדש זו לא קניה חכמה לדעתי, יש כל מיני חברות ליסינג שנותנות היום שנה-שנתיים אחריות על רכבים יד שניה, כך שיש אפשרות לרכוש רכב ברמה טובה ב45-55 אלף ש"ח ואם נסועה של יוליאן הוא בחיים לא יסגור את הפער במחיר ע"י חסכון בדלק. בדיוק היום ראיתי במקרה מודעה של אחת החברות שנותנת שנתיים אחריות (לא התעמקתי כי זה לא מעניין אותי). אם יש חובה פסיכולוגית לרכוש רכב חדש זה כבר סיפור אחר.

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי חייב לקלל מישהו

yulianx מה תעשה עם שובר של דלק? אתה לא צריך בשביל האוטו הזה

הנה אנגליה שאוהבת את האוטו

ראיתי את הסיקור,כמו שניצן לראות היא בעצמה מציינת את הדברים שהיו חשובים לי,חיסכון,אמינות תא מטען מרווח וכך גם מאחור,אז גם פה יש חיסרון בהתנהגות בדמות מתלים רכים מידי.

בתור רכב עירוני היא בעצמה אמרה שהוא טוב,אתם לא מבינים את הרדיוס סיבוב קטן יש לו.

נראה שאתם מתעלמים לחלוטין ממה שהיא אמרה לשלילה.

"איכות חומרים בפנים הרכב מתאימה לאיכות מזו של שנות ה90"!

ותא המטען פיצי. בקושי מזוודה בינונית מתאימה.

פורסם

ליסינג לא רציתי,לא רוצה תיקוני צבע ולא רוצה ק"מ גבוהה,השנה שהם נותנים לרוב זה מנוע גיר,היה פה מישהו שקנה ונזקק לאחריות והתברר שלא הכול מכוסה,לי יש שקט ל 3 שנים.

אבל,אחת הדרישות שלי הייתה רכב חדש,לכן הרכב בן כמה שנין לא רלוונטי.

chenrp

באף רכב מיני אין שום פלסטיק איכותי,וגם לא במיקרה או ספלאש,הכול קשיח וחלול,אז גם זה 90?

מה שכן וגם ציינתי,מחוגי המזגן אכן נראים מיושנים,מעבר לזה מה מיושן שם?

תא מטען פיצי? השוואה למי? מזדה 3? ביחס לרכבי המיני והספלאש הוא גדול יותר ופרקטי יותר.

אל תסיק ישר מסקנות מכאלו דברים,תבדוק בעצמך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אנשים שבדקו בעצמם (כולל אנוכי) מסכימים עם הקביעה הזאת, התחושה בתוך הרכב פשוט מבאסת. אולי זה קשור גם לעיצוב הפנים ולזה שהרכב מעצבן לנהיגה ושהכיסאות לא הכי נוחים, אבל זה גם העדפות אישיות. לי לא מפריע פלסטיק של שנות ה90 כל עוד החוויה הכללית של הרכב היא חיובית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ישבת כשברכב היית מערכת מולטמדיה או המערכת המקורית?

תיראה מי שישב ולא מצא חן בעיניו,אין עם זה בעיה,לכול אחד טעם משלו.

פשוט יש הבדלבין להגיד איכות חומרים ירודה ביחס לקטגוריה שזה לא נכון לבין עיצוב מיושן,אחת עובדה,השניה דעה.

שימו לב כמה ספיעס נמכרו,להרבה אנשים היא מתאימה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ליסינג לא רציתי,לא רוצה תיקוני צבע ולא רוצה ק"מ גבוהה,השנה שהם נותנים לרוב זה מנוע גיר,היה פה מישהו שקנה ונזקק לאחריות והתברר שלא הכול מכוסה,לי יש שקט ל 3 שנים.

אבל,אחת הדרישות שלי הייתה רכב חדש,לכן הרכב בן כמה שנין לא רלוונטי.

chenrp

באף רכב מיני אין שום פלסטיק איכותי,וגם לא במיקרה או ספלאש,הכול קשיח וחלול,אז גם זה 90?

מה שכן וגם ציינתי,מחוגי המזגן אכן נראים מיושנים,מעבר לזה מה מיושן שם?

תא מטען פיצי? השוואה למי? מזדה 3? ביחס לרכבי המיני והספלאש הוא גדול יותר ופרקטי יותר.

אל תסיק ישר מסקנות מכאלו דברים,תבדוק בעצמך.

זה היה ציטוט של הביקורת בוידאו.

תא מטען פיצי יחסית לרכב שיש לי.

פורסם

אני עוד חייב לכם תמונה עם אבטיח,בכול זאת אני חבר פורום מקצועי.:wink:

אתמול הרכב תודלק,מונה אופס,אני יעדכן פה עם התוצאה הראשונה.

מיץ פטל- תודה על הפידבק.

פורסם
נראה שאתם מתעלמים לחלוטין ממה שהיא אמרה לשלילה.

"איכות חומרים בפנים הרכב מתאימה לאיכות מזו של שנות ה90"!

ותא המטען פיצי. בקושי מזוודה בינונית מתאימה.

היא אומרת שתא המטען גדול יחסית לגודל המכונית וגם תא הנוסעים גדול.

צריכית הדלק חצי מפיקנטו אוטומטית לפי מה שלמדנו בארץ בדרך הקשה.

ההשוואות האנגליות לא בודקות את צריכת הדלק של הגרסה האוטומטית, אותנו מעניין רק האוטומט.

פה היא מתלוננת שהאוטומט הרבה יותר יקר בגלל שהוא מגיע בגרסה מאובזרת, לנו אין את הבעיה הזאת.

את הפיקנטו בדקו בגרסה הידנית 1.0 והראתי פה קודם שצריכת הדלק היא זוועה, של 1.3 אוטומט היא קטסטרופה.

אייל

פורסם (נערך)

עזבו מה הכתבים אומרים, צריך לנסות רכב בעצמך כדי להבין מה טוב לך.

לאחד יהיה נוח, לאחר לא, זה עניין אינדיבידואלי יחסית.

אז אם ויתרתי על איכות נהיגה לעומת דברים יותר כלכלים אני לא חובב רכב?

האם הפנדה זה רכב עם חווית נהיגה של חובב רכב?

האם הפיאט דובלו שהייתה לי זה רכב לחובב נהיגה?

אני חושב שלא,כול הרכבים שהיו לי נקנו מטעמים כלכלים ועם זאת אני הייתי מרוצה מהבחירות.

אם הייתי רוצה רכב לנהג,כניראה הייתי בוחר ברכב ידני עם ביצועים ספורטיבים יותר כמו איזו gti,קליאו ספורט אבל רכב כמו ריו,זה לא באמת רכב לחובב המוטורי.

הרכב שקנית מאוד בסיסי (וזה בניסוח עדין).

ה"תוספות" שרשמת זה די סתם, חיישני אורות וגשם? נו לא ביג דיל...

אני חושב שכלכלית היה יותר נכון לקנות אלטו אוטומטית, לא?

אחות של חבר שילמה 63,000 ש"ח על חדשה, זה 18,000 ש"ח פחות ממך. אומרת שהאוטו עושה 1 ל-16 שזה מעולה לדעתי.

אגב, היא התקינה "מולטימדיה" באלפיה. היא רצתה אוטו חדש, כמוך.

החבר עצמו (אח שלה) קנה גם ב-63,000+- יונדאי I20 אוטומטית, מנוע 1.6 דגם הכי מאובזר,

126 כ"ס, שנת 2010, יד 1, עם 30,000+- ק"מ.

היא עשתה קניה כלכלית כי האוטו שווה את הכסף והוא עשה קניה יותר אמוציונלית (וגם כלכלית) לרכב ברמה יותר גבוהה.

סבבה, כל אחד הלך על מה שמתאים לו.

עכשיו, ההפרש במחיר הוא עצום, מה יש במיצובישי ששווה את זה?

ההבדלים כאלה גדולים ששווה להוסיף כמעט 30% על האלטו?

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

האלטו לא בטיחותית כמו הספייס,לכן היה רצון כבר לרכב בטיחותי.

מבחינת מנוע,אחרי שנסעתי על הספייס,אין מצב הייתי חוזר למנוע 1.0 ליטר שלה,הספייס הרבה יותר זריזה ואמורה להיות חסכונית יחד עם זאת.

כמו כן תא מטען גדול יותר,והיא נוחה יותר מבחינת המתלים.

לכן המיצובישי עולה יותר,אבל היא גם נותנת יותר ולדרישות שלי עונה בצורה טובה יותר מאשר האלטו.

היונדאי כבר בת 4,אין אחריות,נכון שהיא נחשבת לאמינה ו30 אלף זה לא הרבה בכלל,אבל אני רוצה שקט נפשי בדמות אחריות יצרן ל3 שנים,כשהרכב שלי יצא מהאחריות,היונדאי כבר תהיה בת 7,לי זה משנה.

אני מעריך בתור אחד שנסע על ה 1.4 שה1.6 צריך להיות זריז,אבל זה לא משהיה לי חשוב.

לגבי חיישני הגשם,גם ציינתי זאת בביקורת,זה לא קריטי בשבילי,נחמד פשוט שיש.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

יוליאן תבין דבר או שניים.

זה שמילת השייכות לפורום מכונה - חבר, זה דבר מקרי לחלוטין. זה לא בדיוק אותו מינוח שאנחנו מעניקים למישהו שראוי לזה.

אותו אחד שמכבד אותך, מפרגן לך משתף אותך ואפילו כאשר אתה עושה טעות יודע לא לבאס אותך, כי מספיק שתראה את המבט שלו ותבין מה הוא חושב.

לפעמים שתיקה שווה אלף מילים. אבל עדיין היא עדיפה על מילים מסויימות.

ובכלל פורום מכוניות, מסתבר, נועד לדיונים מעמיקים על רכב בלבד - מכונה, ברגים, פיסטונים, וסעפות. מדובר על עולם טכני קר. הכל מדיד. לאדם אין שום משמעות. כל העניין הזה של לאהוב מכוניות ולפתח יחסים לא שייך לכאן. הכל פונקציונאלי. קנית משהו לא טוב, דואגים שתבין את זה כי מחר בבוקר אתה מחליף אותו. כל כך פשוט. ממש כמו מערכת יחסים עם בן המין השני...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שנינו יודעים למה הכוונה.:-)

טוב שזה המיעוט.

• תוכן חדש...