Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמובן אין זה הוגן להשוות בצורה ישירה,אלא אם כבר לפנדה חדשה.

פשוט יש דברים כמו המנוע שמאוד הפליא אותי בחוזק לעומת הפנדה שיש הבדל רק של 11 כ"ס.

מעבר לזה רק נתתי דוגמא להבדלים,כמו שאת יודעת,את הפנדה מאוד אהבתי ולא הייתי מוכר גם בעוד כמה שנים אם לא היה צורך באוטומטי.

אין לך מושג איזה מבאס היה למסור אותה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יכולה לתאר לעצמי.

תראה, מבחינת הכוח, 11 כ"ס זה בכלל לא מעט עבור רכבים קטנים וחלשים, תחשוב שהספייס סטאר חזקה מהפנדה ב15% בערך, בנוסף יש לך גיר שונה וגם הוא עושה את ההבדל.

אם ניקח את הפונטו ספייס לעומת הפונטו איבו, אז ההפרש בינהן 3 כ"ס לטובת הספייס והאיבו כבדה מהספייס רק ב60 ק"ג (הבדל של בן אדם אחד בינוני-קטן בתוך הרכב), אבל הספייס מרגישה זריזה יותר והיא גם חיסכונית יותר בעיקר בזכות הגיר. חבל שפיאט ויתרו עליו אחרי 2006.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
משנכון נכון,הדובלו כמה שנראית עגלה,מאוד זריזה.

האם אתה מדבר על הדובלו עם 140 כס שהייתה שייכת לחבר מועדון פיאט בשם שחר אם איני טועה?

לא, מה שרק אומר שיותר מבן אדם אחד חשב על הקונספט :)

הדובלו חביבה, זריזה, נוחה באופן מפתיע בהתחשב במתלה האחורי המאד בסיסי שלה והמזגן שלה מסוגל להקפיא חלקי גוף שלא ידעת שיש לך. אם הוא לא היה כזה מכוער ותעשייתי היה יכול להיות משפחתית מצוינת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה בדיוק מה שרשמתי בזמנו,היא די נוחה,אצלי עוד הייתה גירסה מוזרה עם עומס העמסה פחות מ615 קילו שיש בדרך כלל,אלא 475,לכן היא היה לא רעה כול כך.

מורזילקה,גם אני לא מבין למה ויתרו על הגיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סקירה יפה מאד ומפורטת. תתחדש על הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתחדש גיסינו..

קצת הפתעת אותי עם הרכישה - אבל חייב לפרגן לך ולאחל לך בהצלחה!

אגב, אתה מדבר הרבה על זה שהרכב חסכוני.. אתה לא מפחד להתאכזב?

אהה, הפנדה שלך מועמדת למכירה באתר CARTER - הטרייד אין של מיצובישי..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לא חושב שתהיה אכזבה,לפני הקנייה ביקרתי הרבה בפורום של הספייס סטאר ואנשים שם קיבלו בממוצע 1/18 היו גם שפחות,כניראה נסיעה עירונית יותר.

אבל כמו שאמרתי אחרי 3-4 תדלוקים אני אחזור לדווח על צריכת הדלק.

אכן זאת לא הפנדה שלי,שלי עשתה 45k.

במחיר נכון,היא תהיה מציאה מאוד גדולה.

פורסם
ולמה שיעשה טעות שכזו, ועוד יתעקש על זה?

תנהג על הרכב הזה, בלי דעות קדומות - ומאוד תופתע.

להבדיל, נסה את הספייס סטאר. מיושנת, רועשת במאמץ, מרגישה כמו שרייד/ג'אסטי/סוויפט מודל 92' עם הגה כח ורשימת איבזור מכאן ועד קזחסטאן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

השברולט לדעתי די מכוערת וגם בפנים לא משהו,בטח בשביל המחיר שלה,אם כבר ללכת עליה,הייתי מתאמץ והולך כבר על הקליאו 1.2 טורבו.

פורסם
השברולט לדעתי די מכוערת וגם בפנים לא משהו,בטח בשביל המחיר שלה,אם כבר ללכת עליה,הייתי מתאמץ והולך כבר על הקליאו 1.2 טורבו.

רק שלא מדובר על מחיר המחירון שלה אלא על סביבת המחיר של הספייס סטאר.

הקליאו שציינת עוברת את ה-100K.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יוליאן, תתחדשו ותהנו.

אין כמו ריח של חדש ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כשליטר דלק עולה מעל ₪7.5 אנשים קצת משנים סדרי עדיפויות, ואולי יעדיפו רכב שיציע חבילה פחות איכותית (כמכלול) מפיאסטה/i20/ריו אבל גם יהיה חסכוני מהם.

זה לא תירוץ.

לדעתי מי שמחפש לגרד עוד כמה ק"מ לליטר (בודדים) , כנראה שלא אמור לקנות רכב חדש.

כמו כן מי שמתיימר להיות מבין ברכב (עזבו אתכם מחובב רכב כי אלו לא רכבים לנהג) , לא אמור ליפול בפח בשביל מולטימדיה בשווי 200 דולר בשילוב עם חלונות שחורים מהיצרן.

הדוגמא עם המזדה 2 מצויינת. כיום ניתן לרכוש מזדה 2 ,2014 עם 0 ק"מ במחיר של 80-85K.

וזה כבר רכב אמיתי, לא מכונית שמיועדת למדינות עולם שלישי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם (נערך)

זה לא הוגן להשוות רכב יד2 2014 לרכב מסוכנות,ספייס יד 2 עולה 70 אלף,מדובר על הבדל של 10 אלף,זה משמעותי במחירים הללו.

אייל,לא נפלתי בפח מהסיבה כמו ש 504l אמר אני לא אדם מן הישוב,אני מכיר את המתחרות ויודע מה אפשר לקנות,חלונות יצרן זה לא משקנה אותי.

מה שקנה אותי זה רכב חסכוני,כוח לא עניין אותי,הסתדרתי מצוין עם 69 כס של הפנדה,אחרת הייתי קונה רכב כמו שלך.:lol:

לי הרכב נוח,הרעש מנוע לא מפריע ואני אוהב את הצורה שלו.

אבל עזבו דיבורים,בואו ניראה מעשים,דווקא בזכות הידע שלי ברכבים הקטנים,לפני 3 שנים התאמתי לעצמי רכב שענה על הדרישות שלי בצורה מעולה והייתי מרוצה,כך אני גם בטוח יהיה עם הספייס.

אייל מי שמחפש רכב חסכוני,למה לא אמור לקנות חדש? מי קבע?

Hodb

הצבע בורדו,בתמונה לא רואים את זה,פעם הבאה תבוא איתי לסוכנות ותיבחר צבע.

שי

נכון,אחד הריחות הכי נעימים זה רכב חדש מהניילונים,אחחח

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...