Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בערך 80 אחוז בין עירוני,לרוב עם מזגן.

רוב המסלולים הם הררים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, רק עכשיו ראיתי את הסקירה שכתבת. :oops:

אז קודם כל, תתחדש (אומנם קצת באיחור, אבל בכל זאת :-))

לפי הסקירה עושה רושם שבחרת במיצובישי אחרי שעשית עבודת סקר שוק מקיפה ומקצועית. צריכת דלק וביצועים אומנם קצת מפתעים, אבל עם תיבה רציפה זה בהחלט מסביר - זה משהו שליצרנים אחרים כדאי ללמוד ממנו.

קצת מוזר לי הצבע שבחרת, אבל אם מוצא חן בעיניך זה העיקר.

תתחדש ידידי! סע בדרכים טובות ותהנה עם הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה,אכן כמו שמכירים אותי אני לא מקשיב לסוכני המכירות אלא בודק בעצמי ובא אחרי שעשיתי שיעורי בית.

לכן אני מאוד מרוצה מהרכב.

אני גם הייתי המום מהצריכה.

הצבע בתמונות ניראה אדום מצועצע,במציאות הוא בורדו כמו שיש ב סיטרואן c4 דור קודם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, אני ממש לא חושבת שאתה אמור להיות המום מהצריכה, כביש בין עירוני+גיר רציף זה שילוב מעולה כמו שלמדנו כבר בימי הפונטו ספייס. אני בטוחה שאם היית גר באיזור מישורי, צריכת הדלק בכביש בין עירוני הייתה מחליפה קידומת.

לעומת זאת, ההודעה הבאה השאירה אותי באמת קצת המומה :shock2: (לשלילה).

לצערי, מניסיון עם היונדאי I25 (שנת 2014) שמגיעה עם גיר רציף (אצלי עם מנוע 1.4), אפשר לומר על האוטו

הרבה דברים, אבל חסכוני זהו הדבר האחרון שהייתי אומר עליו.

צריכה משולבת אמיתית של כ 1/9 (לפי מחשב הרכב כ 1/10). בנסיעה שברובה עירונית, זה לא נדיר לקבל 1/6 (מחשב

הדרך מראה בנסיעות כאלו אפילו כ 20 ליטר ל 100 ק"מ).

הצריכה הכי טובה שהצלחתי להשיג הייתה 1/12 בנסיעה שברוב רובה בין עירונית.

שמעתי מאנשים נוספים על צריכה דומה ברכב הזה, כך שלא מדובר במשהו נקודתי אצלי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אמי קיבלה את הספייס סטאר האוטומטית לפני כמה ימים. נדלקה לה נורת לחץ האויר בצמיגים. מישהו יודע איך מאפסים לבד? או שחייבים לחזור למוסך?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אני לא זוכר שנתקלתי בספר רכב שיש למיצובישי חיישני לחץ,בדקתם בספר רכב שהציור באמת חיישן לחץ?

פורסם

ומה הוא אמור לעשות עם זה?

למכור את שלו ולקנות חדש?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין כמה מהתוספות האלה מותקנות בארץ כדי לאפשר את המחיר הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן בשיחה עם חבר פורום בקשר לספייס הוא הפנה אותי לאתר,יפה מאוד שלא העלו את המחיר,עכשיו זה הרכב המאובזר ביותר ברמה של משפחתית מאובזרת,זה כמו פעם בשנות ה90 הסלוגן של מיצובישי "מיצובישי ויש בה הכול".

אגב זה מסביר איך נדלקה ל

Life_SyStem הנורה של לחץ צמיגים.

פורסם

לגבי התוספת אבזור.

חבר שהתעניין בידנית, נאמר לו כרגע שהייבוא מוקפא וכנראה יתחדש בתחילת 2015.

לא בטוח שהאבזור העודף יגיע לידנית.

כרגע הם גם מציעים שאריות של הדגם הלא מאובזר ב-73,000 על הכביש (וזה המחיר שנאמר בטלפון - כנראה יש עוד לאן לרדת), הקונה יירשם כיד ראשונה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

73 לcvt אחלה מחיר וכניראה הם יתנו בפחות לקראת "מתיחת פנים להחסל את המלאי".

דבר דומה קרה לי עם הפנדה,2-3 חודשים אחרי שקניתי יצאו הקליאו,איביזה והפאביה ב 69 כאשר על הפנדה שילמתי אז 67.

פורסם (נערך)

נתקלתי עכשיו במודעה של אלבר ביד2 ובו מופיעות התמונות שמפורסמות פה.

אם אתה צילמת אותן, מותר להם להשתמש בזה? חח

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=73cc32c780e2afa7d64a7d9e1bf6fb13d06

מס' מודעה :

59865041

עריכה אחרונה על ידי Rotem Shmueli
פורסם

ממש לא,אני הייתי מתלונן ליד 2.

זה רק מוכיח לי שוב שבאלבר יושבים אידיוטים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...