Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רותם-

בדקתי היום בבוקר את עניין ההגה,הוא חוזר חזרה עד לרבע סיבוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בנתיים אתה יכול לעשות נסיעת מבחן ולראות אם בכלל הוא מוצא חן בעיניך.

ואם אתה רגיל לנסוע עם מוסיקה סע ככה גם בנסיעת מבחן לראות עד כמה רעש המנוע מפריע.

הכי חשוב לא להתפתות לחיסכון או לאיבזור,אם הרכב רועש או לא נוח,אל תיקח את המיצובישי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום נסיעת מבחן אתה יכול ללכת להשכרת רכב ולקחת אותה ליום. בד"כ בנסיעות מבחןלא נותנים יותר מדי חופש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בעכו הנציג דווקא אמר להדביק את דוושת הגז לריצפה כדי להראות את הרעש המקסימלי של המנוע,אני חושב שאותו יום היו דיווחים על רעמים באזור המרכז.:wink:

פורסם (נערך)
במקום נסיעת מבחן אתה יכול ללכת להשכרת רכב ולקחת אותה ליום. בד"כ בנסיעות מבחןלא נותנים יותר מדי חופש.

בעכו הנציג דווקא אמר להדביק את דוושת הגז לריצפה כדי להראות את הרעש המקסימלי של המנוע,אני חושב שאותו יום היו דיווחים על רעמים באזור המרכז.:wink:

בנתיים אתה יכול לעשות נסיעת מבחן ולראות אם בכלל הוא מוצא חן בעיניך.

ואם אתה רגיל לנסוע עם מוסיקה סע ככה גם בנסיעת מבחן לראות עד כמה רעש המנוע מפריע.

הכי חשוב לא להתפתות לחיסכון או לאיבזור,אם הרכב רועש או לא נוח,אל תיקח את המיצובישי.

עד עכשיו נהגתי בסוזוקי אלטו כך שנוחות לא הייתה להיט למרות שלא הבחנתי ברעשים מוגזמים למעט התנעה.

חשובה לי הצריכת דלק, הנוחות והאיבזור (לא מזיק).

מה גם שהבנתי שהחליטו לפני כמה ימים לשווק את הדגם של ה-1.2 עם הרבה יותר אבזור ממה שהיה.

עריכה אחרונה על ידי Rotem Shmueli
פורסם

נכון היא עכשיו יותר מאובזרת,לעומת האלטו אין מה להשוות,בטיחותית יותר,מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר,איבזור טוב יותר,חזקה יותר בקיצור הכול יותר.

בעיר כאמור היא די נוחה.

פורסם
יש היום סקירה של מיצובישי ספייס סטאר במוסף ממון של ידיעות אחרונות.

הסיקור נכון, לא הייתי נותן לרכב גם 3 כוכבים 2 אם לא אחד, אף פעם לא אהבתי מיצובישי נתחיל בזה, הצורה שלה מכוערת בעליל (לטעמי) ואני בספק אם מישהו יחלוק על זה, נראה ממש אבל ממש זול מבחינת איכות חומרים, רק מראה לי כמה אני שמח עם הבחירה שלי ביונדאי I10, אבל זה טעמי האישי אם אתה מרוצה ממנה מה אכפת לך מה חושבים, תהנה

פורסם

צורה ומראה זה עניין אישי,לכן אין פה מה יותר טוב או פחות טוב.

מבחינת איכות החומרים בקטגוריה הזאת אצל כולם איכות דומה-פלסטיק נוקשה וחלול.

פורסם

mikelt, האובייקטיביות שלך זועקת לשמיים כשאתה מתחיל בזה שאף פעם לא אהבת מיצובישי [emoji2]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
צורה ומראה זה עניין אישי,לכן אין פה מה יותר טוב או פחות טוב.

מבחינת איכות החומרים בקטגוריה הזאת אצל כולם איכות דומה-פלסטיק נוקשה וחלול.

לא נכון, האם ראית/הרגשת איך בנויה היונדאי בפנים ? נראית ומרגישה כמו רכב מנהלים, ישבתי גם על הפיקנטי וזה הבדל שמיים וארץ, הרכב יחסית לקטגוריה שלו מאוד מושקע מבחינת האיכות וגם העיצוב, שוב דעתי האישית כמובן, אבל הפלסטיקה באלטו במיצובישי והפיקנטו דומה מאוד, ה-i10 שונה, הן האבזור הן האיכות, מזמין אותך לנסוע איתי ברכב ולבדוק :)

mikelt, האובייקטיביות שלך זועקת לשמיים כשאתה מתחיל בזה שאף פעם לא אהבת מיצובישי [emoji2]

זכותי בלי קשר לדגם הנ״ל אף פעם לא אהבתי מיצובישי, זה נראה כמו רכב סיני שמתיימר להיות יפני, הוא לא משווה באיכותו ליפניות האמיתיות לטעמי טויוטה הונדה וניסאן.

פורסם
לא נכון, האם ראית/הרגשת איך בנויה היונדאי בפנים ? נראית ומרגישה כמו רכב מנהלים

לגמריי. שנייה רק לדייהו נובירה שהיא למעשה מרצדס בתחפושת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

ראיתי את היונדאי?

עשיתי קצת מעבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?523185-יונדאי-I10-מובילת-הקטגוריה-יצאתי-לבדוק-במבחן

ככה שמותר לך לאהוב את הרכב שלך,אבל יש עובדות בשטח.

מציע לך לשבת למשל ביונאי 30 החדשה או 40 ואז תיראה למה כול מה שרשמת הוא שטויות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

בסופו של יום היונדאי והקיה עשויות כמעט מאותה הפלסטיקה,

הסיבה שהיונדאי נראית יותר "מפוארת" היא נטו בחירה של צבעים,

ב2 המקרים הפלסטיקה דיי פשוטה ו"חלולה" (דומה כנראה לספייסטאר) ודווקא איכות ההרכבה לפחות אצלי בקיה לא רעה בכלל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...