Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אוקי אז איבזרת את האלטו כמו מיצובישי,אפשרי בהחלט.

מה אתה עושה עם מנוע חלש יותר? ציון בטיחותי פחות טוב? תא מטען קטן יותר? מרווח אחורי פחות טוב?

כל הדברים האלה שווים בעינך תוספת 30-20K? אנחנו בקטע של חיסכון.

לגבי הפנדה,

הפנדה יותר טובה הייתה במידה ובכבישים מעלות כרמיאל אתה רוצה קצת להשתעשע בירידות,זווית גילגול הייתה נמוכה יותר,אבל בזה זה נגמר,המנוע משמעותית חזק יותר וגורם לנהיגה כיפית יותר,בעיר המיצובישי די נוחה וגם הפנדה לא הייתה קשיחה כמו ה107,אבל בעליות,תאוצות ביינים,אני הרבה יותר נהנה מהמיצובישי.

כל זה עד שמגיעים לסיבוב, ואז צריך להוריד משמעותית מהירות כדי שהקפה לא יעוף והרכב לא יתהפך. אישית כמעט קיבלתי מחלת ים מהרכב הזה, לא צוחק.

המיצובישי בהחלט עדיפה יותר.

לדעתי לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

רכב שטוב בכול תחום צריך לעלות יותר,ככה גם עולה היונדאי ופיקנטו,ככה שהמיצובישי לא חריגה.

זה כמו תשאל האם הפער בין המשפחתית למנהלים מצדיק עשרות אלפי שקלים תוספת?

או ממנהלים לסלון עוד כמה עשרות טובים מצדיק?

אצלי לא שותים קפה אלא רק מים מינירלים,אז אין לי את הבעיה,בגדול אם נוסעים כמו השאר אין בעיות,פשוט אם לפעמים אתה רוצה קצת להיכנס לפניות במהירות גבוהה במיצובישי זה לא כדאי,אבל זאת לא המטרה.

אגב מיקי התגובות שלך נמחקו,כדאי שתלמד לדבר בצורה מכובדת ולנהל וויכוח מתורבת.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי זה מפריע שממהירות שיוט נורמלית צריך להאט משמעותית כדי לעבור סיבוב בשלום. הכוונה לנהיגה יומיומית רגילה, לא התפרעויות. אם בכביש מפותל מסויים יכלתי לנהוג בX קמ"ש בלי להרגיש כוחות G ונידנודים, במיצובישי זה %X-20 וזה מבאס לצבור שוב מהירות כשיוצאים מהסיבוב, במיוחד כשזה בעליות.

ד"א גם הפיקנטו הזולה לא משהו בכלל לדעתי. הכיסאות שלה שוברים את הגב והמנוע לא סוחב את הרכב.

פורסם

תיראה אני מסכים,לגבי הההאטות גם לי זה קורה,אבל לא ברמה שזה מפריע,אבל בהחלט אני מבין שיכול להיות מישהו,למשל אתה שזה כן מפריע לו,ובטח יש עוד הרבה כאלו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

SlowRide צר לי להגיד לך חבר, אבל אתה מתווכח פה לשם הויכוח ותו לא.

הטענות שלך באשר לספייסטאר, נשמעות תלושות מהמציאות..

נהגתי בשנתיים האחרונות כמעט על כל רכב סופר מיני שדובר פה בקטגוריה במשך תקופה של לפחות חודש..

הספייסטאר נותנת נוקאווט לכל המתחרות שלה בקטגוריה, בכמעט כל פרמטר ובייחוד - כשזה נוגע לפרקטיות שלה.

והרי שגולת הכותרת של הרכבי מיני הללו, זה להיות פרקטיים, אזי שזה די ממצה את העניין.

היחידה שבאמת מתקרבת אליה מהחוויה שלי הייתה היונדאי, אבל היא שותה דלק כמו אלכוהוליסט ליד הספייסטאר.

רכב קטן, שחזק יחסית לגודלו, תגובות בריאות לאורך הסקלה, התנהגות כביש כיפית ביחס למצופה ממנו (אם כי הייתי לוקח פניות בזהירות :-D) לא יודע אם טובה, איבזור נדיב לקטגוריה..

רעש מנוע מציק אמנם.. אבל עם צריכת דלק של 20 קמ"ל צפונה, אני אסבול את ההאצות הרועשות שלו.

שי.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא מתווכח עם אף אחד וגם לא מתלונן. אני כותב את דעתי האובייקטיבית על הרכב. מאד חשוב שבדיון יהיו דעות שונות כדי שמי שקורא פה יקבל תמונה מדוייקת. לכל אחד יש דרישות שונות ממכונית מיני, ושים לב שהסכמנו על זה שהרכב מתנדנד. לאחד זה לא מפריע לשני כן.

אשמח אם תסביר לי כמה טובה התנהגות הכביש של הספייס סטאר, ומדוע ה"תלונות" שלי תלושות מהמציאות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
אני לא מתווכח עם אף אחד וגם לא מתלונן. אני כותב את דעתי. מאד חשוב שבדיון יהיו דעות שונות כדי שמי שקורא פה יקבל תמונה מדוייקת. לכל אחד יש דרישות שונות ממכונית מיני, ושים לב שהסכמנו על זה שהרכב מתנדנד. לאחד זה לא מפריע לשני כן.

אשמח אם תסביר לי כמה טובה התנהגות הכביש של הספייס סטאר, ומדוע ה"תלונות" שלי תלושות מהמציאות.

לא אמרתי טובה, אמרתי כיפית (ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה אגב) אפילו סייגתי שאני לא יודע אם היא טובה. אבל היא בהחלט כיפית.

"

תוציא מהספייס סטאר את האיבזור (שחלק גדול ממנו כנראה מותקן בארץ) וקיבלת את המכונית הכי עלובה בקטגוריה" - כנראה נהגת על לימון.

התלונות שלך על הניהוג שלה בסיבובים, והתחושת חוסר ביטחון כנראה חווית עם הספייסטאר בפניות חדות, לדעתי היא מאוד סובייקטיבית אלייך.

כי כפי שאמרתי ביחס למתחרות שלה (ע"ע פנדה, אלטו, 107) היא דווקא אחלה על הכביש.

אני לא מצאתי שום בעיה לקחת ו\או חשש לקחת איתה את הסיבובים של הירידה מהקוממיות, או העליה מאיילון להרצליה פיתוח במהירות גבוה יחסית,

מבלי לחשוש לסיים את התמרון במעקה שוליים.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל דבר שנאמר פה הוא סובייקטיבי לכותב, לא? ד"א, אני כמובן לא היחיד שחושב כך. אני לא מתכוון לבוחן של YNET אלא לתגובות של חברי פורום אחרים. אתה מוזמן לדפדף לעמודים הקודמים.

גם אני נהגתי בספייס סטאר, באלטו, בפיקנטו, ב107, בפנדה (החדשה והישנה) ובסיאט מיי. המכוניות שהרגישו הכי יציבות בעיקולים ובנסיעה בין עירונית זה הפנדה והמיי. כמובן שהכל יחסי לקטגוריה.

ההתנהגות של הספייס סטאר היתה הכי גרועה מכולן, אפילו מהאלטו שזה הפחון האולטימטיבי (זאת לא מחמאה).

הרכב מתרסק בסיבובים וגם לא משכך בורות כמו שצריך.

אם לך זה טוב אז אחלה. רק תבין שזה חיסרון משמעותי מאד בשביל אנשים אחרים.

פורסם

וואו! קראתי הרבה כתבות של צוקרמן, בחיים לא ראיתי אותו קוטל רכב בצורה כזו.

גם התגובות זה סטנד-אפ! אבל מתגובה 30 מבינים שחבל על הויכוח עד כמה האוטו פח, תמיד יהיה מישהו שיחשוב שונה.

חבל שאין מידע כמה מכרו לפרטיים וכמה לליסינג...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

המבחן הזה מעט מוזר,איך הפיקנטו שיש לה אותה איכות חומרים והנדסת אנוש לא יותר טובה מקבל בסעיף נוסעים 9 או 8 והפסייס עם תלונות דומות 2?

הוא גם מתפלא על צריכת דלק עם סטיה גדולה,אבל מה שהוא קיבל ורשם שזאת צריכה ממוצעת,אם צוקרמן היה נוסע ביןצעירוני הוא היה מקבל נתון דומה.

ויש עוד דוגמאות לסתירות.

וגם,אם הספייס קיבלה כזה ציון אז ה107 כמה הייתה מקבלת? הכול 0?

פורסם (נערך)
וואו! קראתי הרבה כתבות של צוקרמן, בחיים לא ראיתי אותו קוטל רכב בצורה כזו.

למען האמת, הוא לא ממהר לפרגן לאף רכב שהוא לא מאזדה 3/6. אבל זו בהחלט סקילה חסרת רחמים (ולטעמי גם חסרת הצדקה, למעט עניין הבילום שמסקרן ואף שווה בדיקה חוזרת).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לי הפיקנטו הרגישה הרבה יותר טוב מהמיצובישי מבחינת איכות חומרים, כנראה גם לצוקרמן...

ה-107 והפיקנטו יקבלו ציונים יותר טובים כי ציונים נותנים לפי תמורה לכסף, אחרת רק S CLASS היה מקבל 10/10.

הוא השווה לצריכה ממוצעת לפי יצרן שהיא 23.2 קמ/לליטר (בחלום...) וקיבל 14.7 קמ/ל בלבד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

איפה מיצובושי פירסמו לצריכת ממוצעת של 1/23?

107 עולה במחיר דומה למיצובישי אבל נותנת הרבה פחות.

Fkloster-באיזה אזור בפיקנטו יש חומרים רכים? הכול שם חלול,הדבר היחידי שרך זה המושבים.

פורסם

כנס לאתר שלהם,

פרסמו 4.3 ליטר ל-100 ק"מ משולב :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...