Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עניין שלך לא להאמין לי,לי אין סיבה לשקר,אבל אם אתה לא מאמין פה לאנשים ותיקים,מה אגיד לך,תשתחרר קצת.

למיצובישי נשאר להציג מחליפה טובה ללנסר והיא תהיה בטופ 5 במכירות בארץ לדעתי.

ואגב,היא לא צריכה את המדליה שלך,בשנה האחרונה היא הציגה את אחת הצמיחות במכירות ועלתה ממקום 17 ל7.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי למי הגבת.. אבל מעניין אם עם הלאנסר הם באמת יחזרו קצת לדרך הישר. חברות כמו טויוטה ואפילו מזדה מרגישות לי שנות אור ממה שמיצובישי מציגים כיום (גם האאוטלנדר החדש לעניות דעתי הוא ירידה ברמה מהקודם), זה לא היה מצב בעבר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לבחור המוזר מייקי.

למיצובישי חסרה גם סופר מיני,האוטלנד נמכר לא רע,אבל להוסיף לזה משפחתית שתהיה כמו הלנסר של 1990 וסופר מיני ויהיה פה חזרה לשנות ה90.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Arco, תנודות מסוג אחר - כן. אבל במהירות איטית ופקק, אני בטוח שגיר רובוטי חד מצמדי יהיה ממש לא נעים, במיוחד כאשר צריך לזחול על חצי מצמד.

אני יודע שנסיעה ברכב רובוטי עם מצמד אחד בפקק לא נעימה, אני מתנייד על אחד כזה. עם זאת, בחיים לא הייתי מחליף בספייסטאר מרצוני החופשי. אני מעדיף לנסוע ברכב שאני יודע שלא יכשיל אותי.

פורסם

וואו! קראתי הרבה כתבות של צוקרמן, בחיים לא ראיתי אותו קוטל רכב בצורה כזו.

למען האמת, הוא לא ממהר לפרגן לאף רכב שהוא לא מאזדה 3/6

לא ממש נכון.

מבחן דרכים שלו על יונדאי i10 החדשה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4510983,00.html

מצחיק שיש כאן אנשים שאומרים שספייס סטאר יותר טובה מ i10 החדשה :shock:

פורסם

מצחיק שיש כאן אנשים שאומרים שספייס סטאר יותר טובה מ i10 החדשה :shock:

אלו שאין להם אותה, אני רואה רק בפיקנטו מתחרה אמיתית ב-i10, מכבד את הרכב הזה כי הייתי בהתלבטות בין שניהם, חוץ מן המנוע החלש שכמובן זה די צפוי ממנוע ליטר וצריכת דלק לא הכי חסכונית אבל בכלל לא רעה, היונדאי אוכלת את מתחרותיה, העיצוב החיצוני והפנימי, האבזור, איכות החומרים היחסית לרכב מיני, נוחות וסינון רעשים היא המנצחת הגדולה, רק דבר אחד אני די לא מסכים עם מה שנאמר עלייה בסיקורים, היא מרגישה לי הרבה יותר נעימה בבין עירוני מאשר בעיר, אבל זה כנראה עניין ההילוכים.

פורסם (נערך)

אתה יכול למנות חיסרון ביונדאי?

צריך לעדות הבדל בין היונדאי הידנית,שלדעתי הטובה ביותר לעומת האוטומטית.

אין פה משהו מצחיק,כול אחד רואה ברכב שהוא קנה את היתרונות לעומת המתחרות שגרמו לו לקנות את הרכב,זאת הסיבה שין דגם אחד שאותו כולם קונים כי הוא הכי טוב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

yulianx

אתה כל הזמן מדבר על כמה שהרכב הזה חיסכוני.

שיעור קצר במטמטיקה.

ספייס סטאר - 20 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית.

i10 החדשה - 17 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית (בדוק במשך 4 חודשים).

15000 ק"מ בשנה עם מחיר בנזין 7 שקלים לליטר חוסך לך 77 ש"ח בחודש. 77 ש"ח בלבד!!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חיסכון זה דבר חשוב במכונית מיני, אבל כשבמקום מכונית מקבלים מריצה ממונעת וטונה איבזור בהתקנה מקומית, זה קצת מוריד את ההתלהבות מהחיסכון, לא? :roll:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לתשומת ליבכם: 1:17 בi10 על הידנית. באוטומטית ייצא 1:14 וזה לא כל כך מרשים למכונית מיני. הספייס סטאר מצד שני מציגה צריכת דלק מרשימה של לפחות 1:19 (כפי שטוען יוליאן) לרכב אוטומטי. מדובר פה על הפרשים של 5-6 קילומטרים לליטר וזה כן משמעותי. תקנו אותי אם אני טועה...

עריכה אחרונה על ידי Rotem Shmueli
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון שזה יתרון משמעותי, אבל צריך לראות אותו במקביל לחסרונות המשמעותיים. ככה מקבלים תמונה הרבה יותר שקולה.

אף פעם לא הבנתי אנשים שמגנים בחירוף נפש על מכונית שקנו. אם אתם מרוצים מהקנייה אז אחלה, תהנו. אבל אתם לא צריכים לעשות למיצובישי את עבודת השיווק.

פורסם (נערך)
נכון שזה יתרון משמעותי, אבל צריך לראות אותו במקביל לחסרונות המשמעותיים. ככה מקבלים תמונה הרבה יותר שקולה.

אף פעם לא הבנתי אנשים שמגנים בחירוף נפש על מכונית שקנו. אם אתם מרוצים מהקנייה אז אחלה, תהנו. אבל אתם לא צריכים לעשות למיצובישי את עבודת השיווק.

אני בכלל נוהג באלטו כך שאין לי אינטרס :)

סה"כ הרכב לא גרוע. גם ה-i10 לא גרועה. זה פשוט 2 רכבים בינוניים ל-2 אנשים עם רצונות שונים.

אם כבר, אני אציין שלאנשים שמחפשים נטו חיסכון, כבר עדיף לקחת אלטו ידנית. הרכב עולה 30,000 ש"ח פחות והצריכת דלק מעולה. פה זה החיסכון הגדול, אבל הויתור על הנוחות.

עריכה אחרונה על ידי Rotem Shmueli
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא גרוע ביחס למה?

פורסם
לתשומת ליבכם: 1:17 בi10 על הידנית. באוטומטית ייצא 1:14 וזה לא כל כך מרשים למכונית מיני.

אני חוזר ואומר - 17 ק"מ לליטר באוטומטית 1.25 בבינעירוני!!! עוקב אחרי הצריכה ב 4 החודשים האחרונים.

• תוכן חדש...