Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עברתי כאן על הפורום וחייב לתת פידבק מעולה על המדריכים שנכתבים פה,עזרו לי להכנס לעולם הרכב בצורה טובה יותר!

אז ככה אני מחפש רכב יד 2 עד 10K לרוב נסיעות בין עירוניות של 80 קילומטר בערך ביום.

אני מחפש אוטו שיהיה נוח כלומר מבחינת ישיבה ורצוי גם מבחינת מרחב אבל אין צורך במרחב גדול מדי כי אני ייקח איתי לרוב עוד אדם אחד.

בנוסף בגלל מגבלה של כסף אני צריך שיראה כמה שפחות מוסך ורצוי שצריכת הדלק תהיה נמוכה.

עברתי הרבה בפורומים ועשיתי ''איסוף מידע'' לכמה מודלים:

פיג'ו 106,פיג'ו 206,פיג'ו 306,סיטרואן קסרה,סיטרואן סקסו,רנו קליאו,פורד פיאסטה,פולקסווגן פולו קלאסיק,רנו קליאו ,סובארו אימפרזה,גראנד ליאונה,דייהטסו שרייד,סוזוקי בלנו,הונדה סיביק,יונדאי אקסנט,מאזדה 323,יונדאי לנטרה,מיצובישי כריזמה.

אשמח אם תוכלו לכוון אותי למודל שהכי יתאים לי או להפך לפסול את אלה שהכי לא מתאימים :roll:

תודה רבה לעונים :)

פורסם

לא ציינת אם אתה מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא מעט ק"מ ביום, בשביל רכב ב-10K. אם ידני בא בחשבון אז עדיף. לעומת זאת אם אתה יודע שתצטרך להתמודד עם עומסי תנועה מדי יום, אולי ידני זה רעיון פחות טוב.

si vis pacem, para bellum

פורסם

הבעיה ברכבים אוטומטיים בתקציב הזה שלא בטוח שמצב תיבת ההילוכים תקין, ועלות תיקון/החלפה של ת"ה תהיה יקרה מאוד.

לדעתי, חפש רכב ידני שטופל כמו שצריך עם טסט ארוך ביותר.

אני הייתי מחפש סקודה פאביה 100 כ"ס ידנית, כפי שכתבו מעלי כמות הק"מ גדולה מאוד.

גם פולו קלאסיק יכולה להיות אופציה טובה וזולה, הרכב מאוד אמין והתחזוקה שלו לא כ"כ יקרה אם מטופל כראוי

(מלבד החלפת רצועת טיימינג שצריך לבדוק אם החליפו ואם לא- לקזז ממחיר המכירה).

הכי חשוב שתקציב שלך זה לחפש רכב שעבר טיפולים בזמן כולל תיעוד לטיפולים ושהטסט יהיה ארוך עד כמה שניתן.

כמו כן בדוק מכלולים ברכב, כפי שכתבתי במדריך לפני מספר ימים, זה יכול לחסוך לך הרבה כסף (בדיקת חלונות חשמל, מזגן, וכו').

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

שחכתי לציין : אני מחפש ידני,אני לא מסתמך על אוטומט בשנים האלה בטוח משו שם לא יהיה בסדר.

ובעקרון אני צריך רכב שיחזיק לי שנה ,אני לא מחפש לכמה שנים הבאות.

פורסם

חפש גטס נסה למצוא ברצת איבזור gls/gli,למרות שהרוב glf ללא abs ועם כרית אוויר אחת.

פונטו ספייס גם חסכונית מאוד,חלפים זולים.

פורד פיאסטה גם קיבלה פה משובים טובים מבעלי כזה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עכשיו נכנסתי ללוח של הפורום וראיתי את המודעה הבאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532373-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A1%D7%99%D7%A7-1600-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2001

ניראה לי שהרכב יתאים לך, שווה לבדוק. הוא כותב שיש לו קבלות על הכל שזה יכול להעיד על רכב מטופל ומתוחזק כראוי.

• תוכן חדש...