Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי מאלבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון. לא ראיתי פורום ליסינג.

לעניין: אלבר מציעים עסקה לחברי ההיטקזון שעל פניו נשמעת אטרקטיבית: קיה פורטה ב - 900 לחודש משך 18 חודש, מקדמה 6900 (עוד 380 לחודש), וחבילת ביטוחים וטיפולים אופציונאלית 425, סה"כ 1700 לרכב משפחתי, לא רע לדעתי.

רציתי להתייעץ אתכם בשני נושאים:

1. האם יש עלות משמעותית שאני מפספס (למעט דלק)?

2. שמעתי שבהחזרה אלבר יחסית בעייתיים, ודורשים תשלום תיקון גבוה על בלאי לגיטימי (שריטות קלות).

האם למישהו יצא לעבוד עם אלבר? האם יש דרך להימנע מבעיות בהחזרה?

אגב כרגע אין לי עניין מיוחד בלרכוש את הרכב בסוף התקופה.

פורסם

דרך להימנע מבעיות זה להביא את החוזה לעורך דין ושיגלה לך את כל האותיות הקטנות שלא שמת לב להם קודם. שלב שני זה העלת הנקודות האלה מול אלבר וקבלת תשובות בכתב. בהצלחה!

פורסם

נושא השריטות בסוף ניתן לטיפול בצורה פשוטה: לפני החזרת הרכב לוקחים את אותו לפחח ע"מ שיסדר את השריטות - עלות הביצוע נמוכה הרבה יותר מתשלום ההשתתפות העצמית.

העסקה מוגבלת ל-20000 ק"מ בשנה. אם מעוניינים לנסוע יותר יש תוספת לתשלום החודשי. נהג חדש עולה עוד 100 ש"ח בחודש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אגב, במוטודיל יש עסקה דומה.

אמנם מקדמה של 15,000 אך התשלום החודשי הוא 650 ש"ח קבוע. (בהייטקזון התשלום החודשי צמוד למדד).

בנוסף, אתה מקבל מערכת מולטימדיה. ויכול להיות שאפשר להוציא מהם גם מצלמת רוורס.

עריכה אחרונה על ידי gabbaydot
פורסם

גם לי הציעו את אותה העסקה על הפורטה אך ל 30 חודשים (עדיף לטעמי) .כרגע יש לי מאזדה 2 שלהם באותו דיל .אגב הם נותנים אפשרות להחזיר את הרכב כשתרצה ללא קנס יציאה (לפורטה בלבד) .תשמע אם אתה לוקח את חבילת הביטוח והטיפולים שלהם כשתחזיר את הרכב באם ישנה ירידית ערך שייקבע השמאי תשלם רק את ההישתתפות העצמית במסגרת הביטוח ללא עלויות נוספות .

פורסם

המאזדה 2 נחשבת זללנית יחסית לקטגוריה שלה, רכבי סופר מיני.

הפורטה היא כבר משפחתית, לא הייתי מצפה לצריכה טובה יותר משל ה-2, אבל היא נחשבת בסדר יחסית למכונית בגודל שלה.

אתה צריך רכב משפחתי?

פורסם

לא אבל המחיר החודשי זול יותר מהמאזדה 2 .אז תמורתתשלום נמוך יותר לקבל רכב מאובזר יותר שיותר נעים לשהות בו נראה לי עסקה לא רעה .

בכל מקרה הפורטה היא המכונית במחיר הכי זול שנין להשיג באלבר דרך הייטק זון אפילו הריו יקרה יותר מהפורטה .

פורסם

בכל מקרה הפורטה היא המכונית במחיר הכי זול שנין להשיג באלבר דרך הייטק זון אפילו הריו יקרה יותר מהפורטה .

וזה לגמרי מוזר התמחור הזה.

כנראה קשור להנחות גדולות על הדגם.

פורסם
אגב, במוטודיל יש עסקה דומה.

אמנם מקדמה של 15,000 אך התשלום החודשי הוא 650 ש"ח קבוע. (בהייטקזון התשלום החודשי צמוד למדד).

בנוסף, אתה מקבל מערכת מולטימדיה. ויכול להיות שאפשר להוציא מהם גם מצלמת רוורס.

זה יוצא יותר יקר...

15000 / 18 + 650 = 1480

6900 / 18 + 900 = 1280

פורסם

מישהו בדק את העסקה על הפורטה ויכול לחוות דעתו?

האם לדעתכם תוספת של 350 ש"ח לחודש מצדיקה שידרוג I30/פוקוס בעיסקה דומה גם דרך אלבר?

בנוסף אני לא רואה כ"כ הרבה פורטה חדשות על הכביש זה צריך להדליק נורה אדומה בנוגע לרכב ?

• תוכן חדש...