Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר מ AMAZON UK עם משלוח לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב הזמנתי סלולרי מאמאזון.

הפעם, בניגוד לפעמים קודמות, הם נשלחו דרך i-parcel ולא דרך UPS (אני יודע שזו אותה חברה).

הזמנתי ב 23.1, לפי אמאזון הם נמסרו לחברת השילוח ב- 25.1, לפי i-parcel הם התקבלו רק ב- 29.1 בבוקר ונשלחו ב-30.1 בערב. מאז ועד עכשיו המעקב לא מתעדכן (המעקב של UPS כלל את תחנות המעבר, כמו גרמניה - טורקיה - בן גוריון).

לפי מה שקראתי ברשת, בארץ, ההפצה נמסרת לדואר שליחים של דואר ישראל (ישמרנו האל).

האם השינמוך בתכנית amazon global הוא חדש? מישהו כבר עבר פה את השילוח של i-parcel?

חדש? כבר שנה שולחים לי דרך i-parcel מרגע שהחבילה נכנס ארצה מפסיקים העדכונים באתר של i-parcel

מה שאתה צריך לעשות זה לפנות לi-parcel במייל ( [email protected] ) ולבקש את המספר הישראלי של החבילה שלך

לאחר מכן תוכל לבדוק באתר של דואר ישראל איפה זה נתקע.

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזמנתי בשנה האחרונה 3 פעמים מאמאזון UK בתכנית amazon global ובכולן זה נשלח על ידי UPS עם שליח של UPS עד הדלת. מבחינתי יש פה שינמוך.

:turn-l:
פורסם

לא חדש בכלל. קיבלתי איזה 10 הזמנות שונות עם i-parcel. המשלוח שלהם דווקא די מהיר.

לא אקספרס כמו UPS אבל בהחלט מהיר יותר מהזמנה רגילה דרך איביי עם מספק מעקב (ארה"ב כמובן).

קרה לי רק פעם אחת בה הזמנתי מנוע לחלון נהג מקורי כמובן, שילמתי הכל כולל מיסים... ואז המשלוח נשלח עם UPS ותוך 5 ימים הגיע אלי.

לא בחרתי באפשרות היקרה יותר אלא היתה לי רק אחת, הזולה יותר ובכל זאת החליטו לשלוח עם UPS. מבחינתי רק הרווחתי.

אבל כל המשלוחים הזולים מאמזון הם תכלס עם i-parcel.

כשמזמינים יש אפשרות של 8-16 ימי עסקים ויש אפשרות של 3-7 ימי עסקים, משהו כזה.

פורסם

אצלי i parcel אף פעם לא הפך לדואר שליחים, וגם אין השפע על בחירת סוג משלוח (מהיר או איטי) על חברת השילוח, אני תמיד בוחר את המשלוח האיטי יותר, ולפעמים הוא מגיע עם UPS ולפעמים הוא מגיע עם I PARCEL, ותמיד יש לי מעקב עד שהחבילה נמסרת.

פורסם

מניסיון של עשרות הזמנות, המשלוח הזול הוא i-parcel שנמסר בעזרת דואר שליחים, והיקר הוא UPS שנמסר ע"י UPS.

במוצרים ששייכים לאמאזון (קינדל, פייר טי וי וכו') ניתן לבחור רק UPS בד"כ במחיר מוזל.

פורסם

שאלה בנוגע להחזר תשלום מאמזון.

המחיר הסופי מורכב מ:

- המחיר של המוצר (ללא מע"מ מקומי)

- מיסים משוערים אצלנו

- משלוח

כשאני מבצע החזרה של מוצר עקב טעות שלי בהזמנה אני מקבל החזר כספי מלא על שלושת הסעיפים הנ"ל?

פורסם

מנסיוני הסעיף השלישי הוא לשיקולם

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קצת שיהוקים באידיליה.

הזמנתי מוטו G2 מאמאזון. הפעם, בניגוד לשלוש ההזמנות הקודמות שלי, נשלח דוקא עם i-parcel.

ההזמנה בוצעה ב 23.1. ב-25.1 הופיע במעקב של i-parcel אבל רק ב- 30.1 הוא נשלח מבריטניה. רק ב-3.2 נרשם במערכת שהטלפון הגיע לארץ (אין עדכונים בדרך לארץ). פניתי ל i-parcel וקיבלתי מספר מעקב בדואר ישראל, שעודכן לראשונה אתמול בערב, ונמסר (לשכנים) הבוקר, 7 ימים אחרי המועד הצפוי.

פניתי לאמאזון. הבטיחו לאתר את ההזמנה ולחזור אליי בתוך 48 שעות, ולא חזרו. ניסיתי לקבל מהם תשובה לגבי האופציה לבחור ב- UPS וקיבלתי תשובה מתחמקת. לטענתם, אין דרך לקבוע את חברת השילוח.

פורסם

לא הבנתי מה הם מנסים לאתר אם החבילה כבר נמסרה?

קרה לי מקרה דומה ופשוט זיכו אותי על המשלוח בגלל שהוא איחר ביומיים (כמובן באשמת דואר ישראל)

פורסם
קצת שיהוקים באידיליה.

הזמנתי מוטו G2 מאמאזון. הפעם, בניגוד לשלוש ההזמנות הקודמות שלי, נשלח דוקא עם i-parcel.

ההזמנה בוצעה ב 23.1. ב-25.1 הופיע במעקב של i-parcel אבל רק ב- 30.1 הוא נשלח מבריטניה. רק ב-3.2 נרשם במערכת שהטלפון הגיע לארץ (אין עדכונים בדרך לארץ). פניתי ל i-parcel וקיבלתי מספר מעקב בדואר ישראל, שעודכן לראשונה אתמול בערב, ונמסר (לשכנים) הבוקר, 7 ימים אחרי המועד הצפוי.

פניתי לאמאזון. הבטיחו לאתר את ההזמנה ולחזור אליי בתוך 48 שעות, ולא חזרו. ניסיתי לקבל מהם תשובה לגבי האופציה לבחור ב- UPS וקיבלתי תשובה מתחמקת. לטענתם, אין דרך לקבוע את חברת השילוח.

הזמנים נראים סבירים לחלוטין למשלוח עם I-Parcel. מקבלים איזשהו טווח.

הזמנתי משהו אתמול מאמאזון צרפת עם המשלוח הזול (I-Parcel), קיבלתי מועד מסירה משוער של 17-27 לפברואר. 11-17 יום, שזה מתאים למועד בו אתה קיבלת.

פורסם

התאריך הצפוי שקיבלתי מאמאזון היה 3 בפברואר (תאריך בודד, לא טווח). פניתי אליהם כשהטלפון עדיין הופיע במעקב המשלוחים בסטטוס מ- 30.1, בדרכו מ- UK. אז הם הבטיחו לנסות לאתרו.

זמן המשלוח - 23.1 עד 10.2 הוא רחוק מהביצועים שראיתי ב-3 ההזמנות הקודמות (ע"י UPS). והכי מצחיק שב-1.2 הזמנתי ספר מאמאזון וקיבלתי את הפתק ב-3.2 ואת הספר אספתי ב- 4.2.

פורסם

עדכון: לאחר שקניתי משהו בטעות ושמתי לב לכך רק אחרי שהמוצר נשלח, שלחתי

בקשה להחזר המוצר. קיבלתי את המוצר ושלחתי אותו אליהם. המס' מעקב הראה

שהמוצר התקבל אתמול. מייל קצר לשירות הלקוחות שלהם וקיבלתי החזר מלא על הכל.

אני מאוד מרוצה מהשירות שלהם! בסה"כ דמי הלימוד שלי- 200 ש"ח למשלוח מהארץ אליהם.

פורסם
התאריך הצפוי שקיבלתי מאמאזון היה 3 בפברואר (תאריך בודד, לא טווח). פניתי אליהם כשהטלפון עדיין הופיע במעקב המשלוחים בסטטוס מ- 30.1, בדרכו מ- UK. אז הם הבטיחו לנסות לאתרו.

זמן המשלוח - 23.1 עד 10.2 הוא רחוק מהביצועים שראיתי ב-3 ההזמנות הקודמות (ע"י UPS). והכי מצחיק שב-1.2 הזמנתי ספר מאמאזון וקיבלתי את הפתק ב-3.2 ואת הספר אספתי ב- 4.2.

מוזר, בעשרות הזמנות מעולם לא קיבלתי תאריך בודד משום אמאזון, תמיד טווח. לגבי הביצועים בהזמנות קודמות, אם הזמנת בעזרת Ups ברור ש I-parcel שהוא משלוח חסכוני ואיטי יותר, יגיע לאחר זמן רב יותר.

• תוכן חדש...