Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר מ AMAZON UK עם משלוח לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תחזור לעמוד הראשון תראה שמדובר על רסיבר מאנגליה. מוצרים שנמצאים במחסן של אמזון נשלחים בעיקרון לארץ, לפעמים יש להם סיבה לא לשלוח אבל בדרך כלל שולחים

אייל

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור מי שבעל חשבון PRIME ( ואני ממליץ להרבה לעשות למי שמרבה להזמין ) אתם מקבלים יחס מועדף, שירות מעולה עוד יותר וגם, הזמנות שחלקן יוצאות בתוך פחות משעה ויש הזמנות שיוצאות תוך מספר שעות ליעד !, הכלל הוא עד יומיים גג , שזה מדהים, כל מה שעם תגיד ה PRIME כמובן.

עלות חשובן PRIME כזה עולה 99$ לשנה. זה הכל.

רציתי לספר על מקרה שקרה לי עם MUSTOP כמובן. הזמנתי תוספי מזון, בסה"כ אבקת חלבון וגיינר מעולה, שכולם ככולם נמכרים כאן בארץ, יש יבואן וזה בסה"כ עולה 600 שקל לגיינר כששם זה עולה פחות מחצי אז הזמנתי לעצמי ולחבר משהו + בקבוקים והיה אמור לצאת לאחר המשלוח ( זה די כבד ) והכל, חסכון של 200 שקלים לכל אחד לפחות. מה קרה בסוף? הבלתי צפוי, החבילה יושבת בארה"ב חודש במחסנים שלהם של MUSTOP ואני ממתין וממתין... לא מבין. יצרתי קשר, בדקו, אמרו " ואיי אתה צודק, זה חודש אצלנו לא שמנו לב " אז אמרתי, אוקיי מה קורה עם זה? וכאן התחילו הסיפורים:

1. ניירת ואישורים לייבוא ותוספי מזון = 400-500 שקלים בערך

2. המשלוח עצמו = 70-80$ ( שזה היה ידוע אבל מהיכן החיובי המצחיקים של הניירת המיוחדת )

3. המתנה ואישור על ייבוא תוספי מזון = כמה עשרות שקלים + זמן המתנה ואם בכלל יאשרו ( להזכירם, נמכר כאן תקין וזה נחשב לחלבון והגיינר 2 מוצרים הטובים בעולם )

בסוף? יצרתי קשר עם אמאזון, ראיתי שאי אפשר להחזיר, בתור לקוח קבוע ואיכותי עם הרבה הזמנות, רשמו לי את הדבר הבא:

" בגלל שאלו מוצרי תוספי מזון, נאסר עליינו לקבל אותם חזרה, אנא, שמור אותם אצלך ואתה רשאי לבצע בהם מה שתרצה. אנחנו מזכים אותך במלוא עלות ההזמנה " :oops::shock:

אני, שלא רגיל לזה, אמרתי, שאני בכל זאת רוצה להחזיר, זה עדיין ב US כמו שרשמתי להם מקודם בהודעה הראשונה, הכל סגור הרמטית חדש וכו', הם מתעקשים שלא לקבל את זה !

ובכן רבותיי, זה שירות.

פורסם

ואני קניתי מהם שעון ב 3000 דולר, שלחו את הדגם הלא נכון ולא היו מוכנים להחזיר את עלות המשלוח והמיסים ששולמו... זה שרות!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל, לא הבנתי...

רכשמת מאמזון שעון, הם שלחו את השעון הלא נכון ואז לא היו היו מוכנים לזכות אותך על המשלוח והמיסים?

בעצם שילמת פעמיים?

(18 אחוז מע"מ על 3000 דולר כפול 2 שעונים?)

פורסם

כן, גם אני לא מבין לגמריי מה הוא כתב למרות שמן הסתם הבנתי למה הוא התכוון.

נתחיל בזה, שבסה"כ אם היית שולח את השעון בחזרה, היו מחליפים לך. למה שהם יחזירו לך את עלות המיסים והמשלוח כשהשעון אצלך? קצת מוזר לא לקבל מוצר ואז לבקש החזרים עליו? ( בציניות )

בכל אופן, נחזור לעניין המרכזי, אם רשמת במפורש במייל, שהדגם לא נכון, צרפת תמונה, ביקשת לשלוח חזרה להחלפה, מה הבעיה? אם לא ביקשת את זה ודרשת רק החזר על מיסים ומשלוח אז זה כבר נתון לוויכוח מי צודק ומי לא.

בכל אופן, השירות של אמאזון מעל לכל ספק שירות מעולה, זה שהיו נפילות, מבלי שראינו את המייל המקורי ששלחת, מה שהם שלחו לך, מה הזמנת או מה נשלח, כל אחד יכול לספר מה שהוא רוצה וזה בסדר גמור. לא מאשים.

אבל שירות בארה"ב הוא שירות כמו שצריך, נתחיל מזה. אולי בגלל שיש לי חשבון PRIME ואולי לא, אולי אם אני קונה מוצרים של 3,000$ אני הייתי עושה חשבון כזה מראש ( רק אומר ) ואולי לא, הכל תלוי בבן אדם.

פורסם

למה אתה צריך חשבון פריים אם אתה שולח לישראל?

כל הקטע בפריים זה משלוח מהיר (יומיים בתוך ארה"ב), לגבי משלוחים לישראל אין כל הבדל בין זמן השילוח. (בדקתי כשהיה לי חודש פריים חינם)

פורסם
ואני קניתי מהם שעון ב 3000 דולר, שלחו את הדגם הלא נכון ולא היו מוכנים להחזיר את עלות המשלוח והמיסים ששולמו... זה שרות!

אם היית מספק אישורים שהשעון חוזר למוכר אז יכלת לקבל לפחות את המיסים חזרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם זיכרוני איננו מטעיני סולל הדרך השתמש בשירות דומה למאסטופ בשביל להעביר את השעון למדינה נוספת, ושילם מיסים בשלב הזה. היות וזה היה אחרי ההגעה לכתובת המקורית, אמאזון לא לקחו אחריות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם תחזור לעמוד הראשון תראה שמדובר על רסיבר מאנגליה. מוצרים שנמצאים במחסן של אמזון נשלחים בעיקרון לארץ, לפעמים יש להם סיבה לא לשלוח אבל בדרך כלל שולחים

אין כמעט טלויזיות שהם שולחים לארץ, ועושה רושם שזה לא משתלם בכלל, יחסית לאמזון ארה"ב.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

קניתי שעון מאמזון ארה"ב שלא נשלח לסינגפור. שילמתי משלוח בארה"ב לכתובת וירטואלית בארה"ב ומשלוח בסגנון מסטשופ וחבריו לסינגפור. המשלוח והמיסים המקומיים שולמו וכשהוא הגיע מסתבר ששלחו את הדגם הלא נכון. אף אחד לא היה מוכן לדבר איתי ובטח לא לפצות. הם רצו שאשלח את השעון על חשבוני לארה"ב ואחרי 45 יום במידה והשעון לא ימצא פגום או משומש הם יזכו אותי רק במחיר השעון. מכרתי אותו כיד שניה בהפסד ניכר למרות שהיה חדש לגמרי. אז אמזון לא כאלה צדיקים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אם היית מספק אישורים שהשעון חוזר למוכר אז יכלת לקבל לפחות את המיסים חזרה.

יכולתי, אבל זה לא היה כלכלי בגלל עלויות המשלוח וגם לא התאים לי שהשעון יהיה בידים שלהם והם יהיו הבוררים של העסקה. עדיף היה להתנתק מהם ולמזער נזקים בשוק החופשי.

פורסם

אני חושב שברגע שאתה משתמש בכתובת וירטואלית להזמין מוצר שנשלח בארה"ב בלבד, אתה לוקח על עצמך את העלויות והסיכונים הכרוכים בכך. אמאזון התייחסו בהגינות ביחס ללקוח שיושב בארה"ב.

אני קונה די הרבה עם שיפיטו, ולוקח זאת בחשבון. למשל - קניתי מוצר במשלוח חינם בארה"ב והגיע פגום או לא נכון. אני שילמתי על משלוח די יקר לארץ + מיסים. עכשיו המוכר מבקש שאחזיר לו את המוצר לקבלת זיכוי, או מזכה אותי במחיר המקורי בלבד. האם המוכר אחראי למחיר המשלוח ארצה והמסים אותם אני שילמתי? למחיר המשלוח חזרה לארה"ב?

:turn-l:
פורסם

יש הבדל בין מוצר פגום בו לאמזון אין יד בדבר, אבל לשלוח מוצר לא נכון זו אחריות שלהם, גם אם הם לא שלחו אותו במקור לארץ היעד. זו דעתי. אבל נתקלתי בקיר של אטימות בלי שמץ של רצון לעזור או לקחת אחריות.

פורסם

הבעיה היא שקודם אתה מחזיר את המוצר, אח"כ המוצר נבדק לפי שיקול דעתם ואז מתבצע ההחזר. בעניין של שעון קשה מאוד להוכיח מה באמת קיבלתי ושאני לא מנסה לעקוץ אותם. תאר לך שהייתי מחזיר את השעון ואז היו מחליטים להודיע לי שהשעון הנ"ל הוא לא זה שהם שלחו לי או שמדובר בזיוף או שהשתמשו בו או כל תרוץ אחר והם מוכנים לשלוח לי אותו בחזרה לארה"ב. יצאתי טמבל! ניחא היתה נכונות לעזור אבל הרגשתי שאני נתקל בקיר אדיש כששילמתי 3000 דולר. לכן ההחלטה היתה לא לסכן שום דבר מולם. אם היו רוצים לפעול בהגינות היו שולחים אותי לנאמן שלהם בסינגפור שיבדוק מקומית את העניין ויקח את המשך הטיפול של המשלוח וההחזר הכספי. הרי מי שפישל אלו אמזון ולא אני. אני מניח שאם זה היה קורה לכם גם אתם הייתם מתעצבנים. בגדול אחרי השרות המזעזע שקיבלתי משתדל לא לעשות איתם עסקים.

• תוכן חדש...