Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר מ AMAZON UK עם משלוח לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הפתרון מבאס אבל הוגן

זה המדיניות של אמזון ואין לנציגים הפשוטים שם אפשרות להתגמש

אם הוא קנה את המוצר בחצי ממחירו בארץ הייתי כבר משאיר את הרמקול השבור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש אפשרות בשירות של BUY2USA לקנות גם דברים משומשים?

לדוגמא- http://www.amazon.com/gp/product/B007P2EJSK/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3Q1TAJD89VP3C

את הערכה הזאת ניתן לקנות ב-250$ חדש או 190$ משומש, אפשרי לבצע את הקניה הזאת? גם הם נותנים החזר כספי במידה ולא נלקחו מיסים כפי שכתבו מלכתחילה?

פורסם

מייל מהיום:

We are writing to confirm that we are processing your refund in the amount of ILS133.54 for your Order XXXXXXXX.

This amount has been credited to your payment method and will appear when your bank has processed it.

This refund is for the following item(s):

Item: Moto G 4G SIM-Free Smartphone - Black (8GB)

Quantity: 1

Reason for refund: Export fee reduced

:turn-l:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הזמנתי מוצר מאמזון גרמניה וכנראה שחלה טעות בהזמנה שלי ואני רוצה לשלוח חזרה,

1. איך מחזירים מוצר חזרה לאמזון?

2. איך אני יכול לדעת כמה מיסים גבו על המוצר?

פורסם

אני הזמנתי את הדנון DENON X1100W מגרמניה,

הגיע שבוע שעבר ועובד מעולה.

לי גבו 721 שקל מס על המכשיר

הבעייה שיש אחריות של אמזון ל2 שנים ובארץ קליר לא מכירים בה :(

קובי

:-)

פורסם (נערך)

kobi_g

אני לא מצליח למצוא את הדנון שהזכרת באמאזון גרמניה בקניה מאמזון עצמה רק דרך חנויות שמשתמשות בפלטפורמה.

אופס.... הייתי על אמאזון UK בטעות

אגב, איפה אתה רואה שייש אחריות של אמזון לשנתיים על הרסיבר? אני רואה שלהרחיב את האחריות לשנתיים או שלוש יש תוספת תשלום.

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם

שוב הזמנתי סלולרי מאמאזון.

הפעם, בניגוד לפעמים קודמות, הם נשלחו דרך i-parcel ולא דרך UPS (אני יודע שזו אותה חברה).

הזמנתי ב 23.1, לפי אמאזון הם נמסרו לחברת השילוח ב- 25.1, לפי i-parcel הם התקבלו רק ב- 29.1 בבוקר ונשלחו ב-30.1 בערב. מאז ועד עכשיו המעקב לא מתעדכן (המעקב של UPS כלל את תחנות המעבר, כמו גרמניה - טורקיה - בן גוריון).

לפי מה שקראתי ברשת, בארץ, ההפצה נמסרת לדואר שליחים של דואר ישראל (ישמרנו האל).

האם השינמוך בתכנית amazon global הוא חדש? מישהו כבר עבר פה את השילוח של i-parcel?

:turn-l:
פורסם

זה הכל תלוי במוצר ומאיפה הוא נשלח, בזמן אחרון הזמנתי סלולרי מאמזון צרפת והוא נשלח עם UPS, והזמנתי גם Chromecast והוא נשלח עם i parcel

פורסם

זה לא שינמוך, I-PARCEL זה הAMZON GLOBAL STANDARD

אני קונה המון בכל האמזונים השונים והחבילה תמיד מגיעה בזמן גם דרך I-PARCEL.

מה התאריך המשוער להגעה ליעד לפי אמאזון?

• תוכן חדש...