Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר מ AMAZON UK עם משלוח לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אז כמו שאמרתי קיבלתי את הX3000 שלי מאמזון אתמול, הותקן בקלות במקום הדנון 1905 הישן. פשוט מדהים כמה חיווט זה חוסך לעומת המצב הקודם (יש לי שלושה מקורות HDMI, עם שמע בנפרד אופטי/קואקס, ממתג HDMI חיצוני עם עינית, ועוד כמה שטויות שזרקתי). עכשיו הכל נראה הרבה יותר נקי ומסודר, וחשוב מזה - כיף לתפעול !

אחרי תהליך ההגדרה הידידותי והכוונון האוטומטי עם האודיסי, הרצתי עדכון קושחה, שלקח שעה מייגעת..אבל עבר בהצלחה.

מערכת הרמקולים שלי היא סט סטליטים של JBL שאני מאד אוהב, אבל כנראה שזה לא ממש מדד לאיכות שמע, מה גם שאני לא אודיופיל, אז אני יכול רק לומר שהכל נשמע מצויין, גם בעוצמה מעל מה שאני מרשה לעצמי לשמוע בלי להרעיד את הבניין.

מודה שלא שומע הבדל משמעותי לעומת הרסיבר הקודם... אבל זו גם לא המטרה שלי.

עדיין לא יצא לי לשבת ולראות סרט עם סאונד היקפי ואפקטים וכו', מקווה שבקרוב..

אני בתכלס שידרגתי בגלל הנוחות והפיצ'רים שיש לו. מאד נוח וידידותי למשתמש, השלט מצויין ולא עמוס, ומערכת התפריטים פשוטה לתפעול ולהבנה. לא פתחתי שום מדריך הפעלה והסתדרתי מצויין אינטואיטיבית.

מיתוג בין מקורות HDMI נעשה תוך כ-4 שניות, שזה יחסית מהיר למה שראיתי ברסיברים אחרים.

הInstaPrevue ממש גאוני, מאפשר PIP גם לטלויזיות שאין את הפיצ'ר הזה. גם לאלה שיש - לרוב הוא מוגבל למקור HDMI אחד וערוץ TV אחד (DVB-T למשל). כאן אפשר לראות את כל המקורות בו זמנית בכמה חלונות על המסך, או אחד אחד בחלון בודד.

כל הפיצ'רים עובדים למשעי - רדיו אינטרנטי, AIRPLAY, שליטה מהאייפון עם אפליקציה מעולה.

אפילו הטיונר FM (עם האנטנה המצורפת) קולט מצויין.

אחד הדברים שהפתיעו אותי לטובה - הצימוד של שליטת הווליום עם הטלויזיה (CEC/ARC). כשהרסיבר עובד - אפשר לשלוט בווליום גם מהשלט של הטלויזיה וגם מהרסיבר, הם זזים ביחד, והטלויזיה עצמה מושתקת.

כשהוא כבוי ורק מדליקים את הטלויזיה (כמובן שיש PASSTHROUGH של הHDMI גם כשהוא כבוי), אז הטלויזיה משמיעה את השמע. לא צריך לדאוג לזה ידנית יותר, כמו שהיה קודם אצלי, תענוג.

דבר אחד שלא ברור לי - בהדלקה של הרסיבר הוא תמיד נדלק על כניסה של TV AUDIO, ומראה תמונה של לוגו של DENON.

למה הוא לא נדלק על הכניסה האחרונה שהייתה פעילה כשהוא כובה ?

שורה תחתונה - מבחינתי תמורה מדהימה ל-2750 ש"ח ששילמתי לאמזון, אני מאד מרוצה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה תמיד טוב, מהזמן שייצרו את הרסיבר ועד היום היצרן שיפר את התוכנה, תיקן באגים וכו', אז למה לא להיות על הגירסה הכי מעודכנת מראש, ולא לשבור את הראש על כל מיני באגים שיכולים להיות בגירסה הישנה, ונפתרו בינתיים ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עוד משהו שגיליתי - הAIRPLAY עובד גם כשהרסיבר כבוי (בסטנדביי). ברגע שמתחילים להזרים אליו מהאייפון הוא נדלק ומנגן.

ככה שאפשר ישירות מהמיטה להשמיע מוזיקה בלי לקום ובלי לפתוח את האפליקציה וכו'. נחמד..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ההמלצה האישית שלי היא דווקא אונקיו 626. ממליץ קודם כל להאזין למגברים בחנות עם אותם הרמקולים כדי לצבוע את המגבר באוזניים שלכם. אחרי שכמעט רכשתי את ה677 של יאמהה, שמעתי את הדנון, היונקים השאיר עלי את הרושם הטוב ביותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רמקול קטן אף פעם לא יגיע לאיכות של רמקול גדול. אם אתה מוגבל במקום הייתי הולך על רמקול מדף

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני עם X-4000 בבית, מגבר אדיר, כולל האפליקציה של DENON עם שליטה על המגבר ותיפעולו , אצלי מחובר אליו גם אקסס פוינט של CISCO ואני מנגן רדיו מהאינטרנט (ניתן לדעתי גם עם איירפליי) , תתחדש .

הצעה, תעשה SET UP ידני או שתיעזר באדם מקצועי שיכול לבצע עבורך אחד, התוצאות תהינה עדיפות פי כמה .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

סולל,

בעיקרון, מסכים איתך לחלוטין.

מעבר לעיקרון, אני שמעתי תוצאות מדהימות מסט סטליטים של BOSE.

לא מדהימות לגודלם, לא מדהימות לסגמנט, מדהימות נקודה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה- יודע איזה דגם מדובר?

סולל - האישה, שאמונה על סידור הבית, לא מרשה לי רמקולים רצפתיים או מדפים. מה שנשאר לנו רק סטליטים...

ומיכוון שאני לא ממש אודיופיל, (ואפילו יש צלילים שאני לא שומע, כמו צרצר...), אז זה לא כל-כך משנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שאלה לכל בעלי המגבר, שמתם לב שAC-IN שלו הוא עם שניי פינים בלבד? כלומר שאין הארקה, האם זה תקני?4324~image.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למדתי משהו חדש :beerchug:

Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, אז אחרי שהבנתי שמותר לחבר לחשמל, גיליתי שהוא תקול... ונכבה לאחר שתיי שניות.

אמאזון שולחים חדש, אבל זה פשוט מחרפן.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...