Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר מ AMAZON UK עם משלוח לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזמנתי לפני כשנה מאמזון אנגליה YAMAHA RX-V673. המחיר היה מצחיק לעומת הארץ. כ 2400 שקל כולל מסים ומשלוח עד הבית עם UPS. הרסיבר הוזמן בשלישי בלילה, נחת כבר בחמישי בבוקר. בחמישי אחה"צ התקשרו מ UPS ושאלו אם אפשר להגיע למחרת בבוקר למסור. זה שירות!

מהצד השני... הוזמנו סט רמקולים סטליטים וסאב מ NEWEGG בארה"ב. שילוח ימי עם BUY2USA. לאחר כחודש וחצי מתקשרים מדואר שליחים ורוצים לספק. מעולה. אחה"צ מתקשר השליח, ואומר אני למטה, אמרתי אוקיי, אני יורד, השליח רוצה למסור לי את החבילה הענקית ברחוב. אמרתי לו שאני לא מוכן, מדובר על דואר שליחים, שיעלה לי את זה לדירה. טען שהוא לבד, ואין מי שישמור על האוטו וכד. אמרתי לו, אוקיי, אני אשמור. ואז אמר אני לא מרים את זה לבד. פה התעצבנתי. אמר שהוא מחזיר את החבילה וכותב שסירבתי לקבל. עליתי הביתה וצרחתי על הדואר. אמרו שישלחו את השליח שוב עם מישהו נוסף והם ירימו את החבילה לדירה. לאחר שעתיים, טלפון מהשליח שמודיע שהוא למטה. אמרתי לו מעולה, אני בדירה, אני פותח לכם את הדלת. להפתעתי וברוב חוצפתו - אמר שאין מי שישמור על האוטו שהוא לא מוכן לקבל קנס ושארד לשמור להם על הרכב. בקיצור, איזה הבדל של שמיים וארץ בין דואר ישראל וחברות השילוח הזרות.

פורסם

משהו מוזר, קיבלתי עכשיו הודעה מחברת שילוח i-parcel, שמבקשת ממני מספר ת.ז כדי להוציא את המשלוח. רק שכתוב שהמשלוח יוצא מארה"ב..

מוזר.

כמו כן בתאור הפריט נכתב "navigational device "

אנו שמחים להודיעך כי הנך אמור/ה לקבל משלוח מארצות הברית באמצעות חברת i-parcel

על מנת לבצע את הליך השחרור מהמכס בארץ הנך נדרש/ת להמציא לידינו את מספר תעודת הזהות שלך

יש להקפיד לציין את תשע הספרות של תעודת הזהות לרבות מספר הביקורת

יובהר כי ללא נתון זה לא נוכל לצערנו לשלוח את החבילה מארה"ב לישראל שכן לא נוכל לשחררה במכס

אבקשך למלא את מספר תעודה הזהות:

הקלק כאן (לינק)

בתודה מראש על ההבנה ושיתוף הפעולה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מניסיון שהיה לי עם אמזון ארה״ב בהזמנת פלייסטיישן 4 לאחים שלי, אתה לא משלם שקל מעבר למה שרשום בחשבונית, כי הם עושים את כל ההתחשבנויות מול המכס בכל חלק וגם קיבלתי את הקונסולה תוך 4 ימים עם שליח של ups עד הבית.

פורסם

ביקשו גם ממני את המס' כששלחתי דרך Amazon ו i-parcel, הכל היה נראה אמין - הזנתי את המס' וההזמנה אכן הגיעה מס' ימים אחרי זה.

תומר.

פורסם

מקריאה בפורומים השונים, מסתבר שהשרות של אמזון עובד מעולה, המחיר שמופיע הוא תמיד המחיר הסופי ואין הפתעות. המחיר זול עד כדי מחצית מהעלות בארץ וזמן המשלוח קצר מאוד. השרות עובד גם באמזון גרמניה ואיטליה שדורשים שימוש במתרגם של גוגל. לא תמיד כל הדגמים זמינים למשלוח ולכן חשוב להתעדכן מדי יום מה זמין במלאי. לא מומלץ להזמין מאמזון ארה"ב, היות והמתחים לא מתאימים ונדרש ע"פ רוב שנאי חיצוני יקר, מה גם שקיימת סברה שהמוצרים לשוק האמריקאי פחות איכותים ומחירם בהתאם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני הזמנתי תיק למחשב נייד דרך אמזון ארה"ב והחברת שילוח הייתה I-Parcel

הם צריכים את התעודת זהות שלך על מנת לשחרר את זה מהמכס.

אצלי בפירוט של המוצר היה רשום הארד דיסק,דיברתי איתם במיילים(הם עונים מהר) ואמרו לי שהכל בסדר ושאצלם רשום שזה תיק.

Vw Polo GTI

פורסם

ראיתי את האופציה הזו של המשלוח בהזמנה הקודמת שלי אבל לא הייתי בטוח לגבי המיסים, הייתי בטוח שברגע שתגיע החבילה לישארל יזמברו אותי במיסים נוספים.

עכשיו ביטלתי את ההזמנה שעדיין לא יצאה לדרך והזמנתי דרך ה Amazon Global. משלוח דרך Buy2USA היה עולה לי 40$ משלוח + 20$ מיסים, דרך Amazon זה יוצא (לפחות לכרגע) 50$. לא הפרש גדול, אבל טוב לדעת שיש את האופציה הזו.

אגב, אני מוכר את אותה החליפה באותה מידה, רק בצבע שחור, לא מאשרים לי חליפה שחורה באימונים. מי שמעוניין, פרסמתי פרטים בפורום אלטעזכן כאן בקארספורום.

Ship.JPG

פורסם

[ATTACH=CONFIG]385023[/ATTACH]

^^ למה אתה משלם להם בשקלים? הם מזמברים אותך בשער החליפין 3.679 = דולר

אני שילמתי על הקניה האחרונה 3.52 לדולר דרך ההמרה של כרטיס האשראי

פורסם

מה שנמכר ישירות דרך אמזון בדרך כלל עובר, מה שנמכר דרך חנויות אחרות (בתוך אמאזון) תלוי בחנויות, בד״כ לא.

אם אתה רוצה פילטר שלא יראה לך מה שאי אפשר לשלוח, כנס דרך הלינק:

https://www.amazon.com/International-Shipping-Direct/b/ref=amb_link_366655462_1?ie=UTF8&node=230659011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=auto-sparkle&pf_rd_r=165B8982FF2B43CBBA3B&pf_rd_t=301&pf_rd_p=1421386442&pf_rd_i=international%20shipping

פורסם
משהו מוזר, קיבלתי עכשיו הודעה מחברת שילוח i-parcel, שמבקשת ממני מספר ת.ז כדי להוציא את המשלוח. רק שכתוב שהמשלוח יוצא מארה"ב..

מוזר.

כמו כן בתאור הפריט נכתב "navigational device "

מבחינת הדרישה שלהם זה בסדר גמור.

גם אני קיבלתי דרישה זהה ואחרי שבוע קיבלתי את המוצר עם שליח עד הבית של דואר ישראל.

• תוכן חדש...