Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר מ AMAZON UK עם משלוח לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פששש, לא רע בכלל. הזמנתי חליפת ג'ו ג'יטסו מאמזון ב AmazonGlobal, את ההזמנה ביצעתי ב 13 ליוני והסטטוס האחרון הוא שהחבילה כבר יצאה מהמכס ובדרך אלי (כנראה). יצא לי זול בכ 100 ש"ח מאשר הזמנה עם buy2usa.

Parcel.JPG

פורסם

המשלוח מאמזון עובד ואם קניתם מאמזון עצמה ולא מחנות שמשתמשת בפלטפורמה של אמזון למכור מוצרים לא תשלמו אגורה מעבר למה ששילמתם (אמזון אפילו מתחייבים לכך בדף הHELP שלהם) עוד הם מתחייבים שאם המס יוצא פחות תקבלו החזר.

קרה לחבר שלי שהזמין שאמזון החזירו לו 2 דולר כי המכס יצא פחות.

אמזון (כנראה בגלל הסכמים ישירים מול המכס) גובה הרבה פחות מע"מ ומכס על הסחורה לעומת BUY2USA אבל מצד שני היא גובה את זה על כל הסכום שכולל גם את המשלוח לארץ , לעומת BUY2USA שגובים רק על עלות המשלוח + עלות שילוח בתוך ארה"C למחסנים שלהם (לרוב המשלוח הפנימי הוא חינם)

פורסם

אצלי בTRACKING מופיע שיש עיכוב ביציאה של הטיסה מאנגליה..אז בטח עוד יום-יומיים זה יהיה בארץ ואז נראה מה יהיה עם השביתה במכס.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

התקשרתי לדואר שליחים ונתתי להם את מספר המעקב שקיבלתי מ i-parcel:

*****AEIABE200102

הם טוענים שהמספר הזה לא רלוונטי. חוץ מהמספר הזה אין שום מספר מעקב אחר. למי שהתנסה בשירות יש מושג עם מי צריך לדבר בארץ לגבי סטאטוס החבילה ומהו מספר המעקב שצריך לספק?

פורסם

יפה לכם, עברתם כבר לליגה של הגדולים הזמנות מאמזון.

מה רע באליקקה ו-DX או איזה קניה באיביי סין ?

איזה כייף לי :)

פורסם
התקשרתי לדואר שליחים ונתתי להם את מספר המעקב שקיבלתי מ i-parcel:

*****AEIABE200102

הם טוענים שהמספר הזה לא רלוונטי. חוץ מהמספר הזה אין שום מספר מעקב אחר. למי שהתנסה בשירות יש מושג עם מי צריך לדבר בארץ לגבי סטאטוס החבילה ומהו מספר המעקב שצריך לספק?

פניתי לשרות לקוחות שלהם (במייל) עם מספר המשלוח והם תירגמו לי אותו למספר משלוח - דואר שליחים (דואר ישראל)

פורסם
זה מתחיל להיות מעניין.

מישהו ניסה להביא טלפונים?

מרק10 אמזון זה בשביל מי שלא מחפש זיוף

ברור....

הנה תתחיל לקרוא מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?508360-%D7%9E%D7%94-%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%93%D7%95%D7%90%D7%A8-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%95%D7%93%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%90-%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%95-%D7%9C%D7%90-%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91&p=4392980&viewfull=1#post4392980

בהמשך שמתי לינק לIANDROID בו פירטתי את כל העלויות.

פורסם

אגב פותח השירשור המחיר של המגבר כבר ירד ב30 פאונד.

ועכשיו הכל עד הבית עולה 464 פאונד.

2720 שקלים עד הבית.

מניסיון תעלה מול השירות שלהם בצ'אט תסביר להם שהזמנת מוצר והוא אפילו לא הגיע אליך עדיין ואתה רואה שהמחיר שלו ירד.

99% שיזכו אותך על ההפרש.....

אני רוצה טיפ מהכסף שתחסוך ;-)

פורסם

פשוט מדהים, דיברתי איתם בצ'אט, לקח כמה רגעים להסביר להם את העניין, הם בעצמם מתבלבלים עם עניין המס, בסוף הוא כתב :

Amazon:Ok please allow me to review this.

Thank you for waiting. I have reviewed this and I agree. The price drop is significant enough to warrant a refund of the £30.00

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...