Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר מ AMAZON UK עם משלוח לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הרסיבר דנון הישן שלי (AVR1905), במשהו מתקדם יותר. אחרי חפירה קטנה ב-HT, גיליתי שאפשר להזמין רסיבר של דנון מדגם X3000 מאמזון אנגליה, שמתאים למתח בארץ, והמחיר ?

במקום 7500 ש"ח הכי זול בארץ, סה"כ 3000 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית. הפרש הזוי למדי... אז חשבתי שכדאי לשתף כאן.

זה דגם אחד מתחת להכי טוב שלהם, והרבה מעל הENTRY LEVEL. יש לו את כל הפיצ'רים שאפשר לחלום עליהם, ועוד כמה.

הזמנתי אתמול, אמור להגיע תוך שבועיים גג, כשיגיע אעדכן איך הוא בשטח.

העניין הוא שיש מוצרים ודגמים מאד ספציפיים שאפשר לשלוח לארץ, לא כל דבר. למשל דגם אחד מתחת - X2000, אין אפשרות.

עוד אחת מתחת - X1000, אפשר להזמין ב-1550 ש"ח כולל הכל.

בכללי צריך לסנן לפי מוכר AMAZON.CO.UK, מוכרים אחרים לא שולחים לארץ.

כדי לדעת מחיר סופי צריך להמשיך עם ההזמנה עד רגע לפני התשלום עצמו :

pic_ 10-Jun_06.jpg

זה הלינק ל-X3000:

http://www.amazon.co.uk/dp/B00CD4TI22/ref=pe_385721_37986871_TE_item

וזה ל-X1000 :

http://www.amazon.co.uk/Denon-AVR-X1000-Integrated-Surround-Receiver-Black/dp/B00C7T94IQ/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח לקבל עדכון.

אני התעניינתי בזמנו ברסיבר של יאמהה, אבל בגלל אילוצים נאלצתי לדחות את הרכישה.

רק להבין משהו אחד. המחיר שלו הוא 429 פאונד שזה בערך 2500 ש"ח. המסים והמשלוח זה רק עוד 500 ש"ח?

פורסם

אפשר לראות את התחשיב שביצעת שעל פיו משלוח+מיסים בארץ מתקזזים מול מס באנגליה?

נשמע לי לא הגיוני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה - אתה לא צריך לחשב כלום, באמזון מופיע לך החישוב הסופי כולל מסים בארץ. אתה משלם לאמזון, ומשם אתה בראש שקט, הם דואגים לכל התשלומים שעלולים לצוץ.

היתה תקופה שבאמזון US מכרו בשיטה הזו PS4 והם לקחו מסים לא נכונים (רק מע"מ) במקום מכס של 30% כפי שיש על קונסולות. מי שרכש כך הרוויח, גם אם אמזון נאלצה לשלם יותר, בלקוח זה לא פגע. לא לקח להם הרבה זמן והם הסירו את האפשרות למשלוח לארץ של ה-PS4, אולי בגלל זה.

פורסם (נערך)

בדיוק, הנה העלויות של ה-X3000 :

pic_ 10-Jun_07.jpg

וכאן אפשר לקרוא לגבי המדיניות בעניין, הם נותנים לך שערוך של כל העלויות, אם יוצא פחות אתה מקבל החזר, אם יוצא יותר - הם סופגים את זה.

https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200556780&pop-up=1#customs

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם אמאזון עומדים מאחורי העניין אז אין לך בעיה.

תכלס, הסכום שהם גובים בתור "מיסי יבוא" זה אפילו פחות מהמעמ שנדרש לשלם על עלות המוצר.

פורסם

מה יעשו לו במכס? אמזון הרי אמורים לספוג הכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניץ',

אל תהיה ילד, אם הפקיד במכס יגיד לו "2501 שקל מס שלום אחותך בבקשה" מה הוא יגיד לו? תתקשר לאמאזונ, הם ישלמו?

אני לא מכיר כלל איך זה הולך עם העניין הזה שאתה משלם את המכס המשוער לאמזון אבל דבר אחד ברור, אם המכס ידרוש כסף נוסף, המוצר לא ישתחרר עד שהם לא יקבלו אותו.

פורסם

השתמשתי השבוע פעם ראשונה בשרותים של אמזון גלובל:

כמו שכתבו מעלי הם מקזזים את המס המקומי, ומוסיפים דמי משלוח סבירים ומכס וסוגרים את העסקה.

החבילה נשלחה עם i-parcel לארץ (לא שמעתי עליהם בחיים קודם) עברה מכס (שכבר שילמתי עליו בזמן העסקה) והועברה לידיו ״הזריזות״ של דואר ישראל - שליחים.

סה״כ הגיע תוך כ10 ימים.

הציון שאני נותן לשרות 4 כוכבים מתוך 5 בגלל שהמעקב לא הכי מוצלח:

צריך לעקוב בין 3 אתרים שונים, והוא מתעדכן באיחור.

(למשל יום אחרי המשלוח קיבלתי מייל שהם צריכים מספר תז כדי להעביר את המכס, נתתי להם ומאז ועד יום לפני שקיבלתי את החבילה היתה לי אזהרה חמורה במעקב המשלוח שלא נתתי להם את כל הפרטים ולכן הם לא יכולים להעביר אותו מכס)

פורסם

אתם מתעקשים להתעקש :wink:..

המשלוח הזה כולל שירות שחרור ממכס. הוא לא מדבר בכלל עם המכס והמגע של החבילה איתו מתחיל רק אחרי השחרור עצמו. עד אז זה באחריות אמאזון שבאמצעות נציגים מקומיים (כנראה שירות של חברה מקומית בדומה לאלו שעובדות עבור dhl, ups ושירותים כמו מסטופ) משחררים את החבילה מהמכס ואז שולחים אליו.

כמה מכס נגבה אם בכלל, זה לא מעניין אותו ולא קשור אליו.

עריכה: אני רואה שניתן הסבר כמה שניות לפני שפירסמתי.. לא נורא.

פורסם

מעולה, טוב ללמוד.

אז כל מה שנשאר זה רק להדגיש בהזמנה שאתה צריך את המכשיר עם שקה אירופאי, לא הקשקוש הדבילי הזה שהבריטים משתמשים בו.

פורסם

תקע, וזה בדיוק 5 דקות להחליף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...