Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

כרגע הרכב עומד על 104500 ק''מ וזה אומר שעוד קצת ואני הולך לעשות טיפול 105 אלף.

כמות השמן ההתחלתית לאחר טיפול 90 אלף הייתה על קו הMAX וכרגע היא בדיוק באמצע המדיד,זה תקין?

כמות נוזל הקירור הייתה גם כן כמעט בMAX ועכשיו 2-3 ס''מ מעל קו הMIN,זה תקין?

אודה אם תענו לי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

לגבי עניין השמן,סביר שתהיה תצרוכת שמן מסויימת בין הטיפולים,מקווה שאתה מקפיד על טיפול פעם בשנה או 15,000 ק"מ הקודם מביניהם.

לעומת זאת,עניין איבוד נוזל הקירור לא נשמע בסדר בכלל.

זו מערכת סגורה ולא אמור להיות איבוד ממנה כלל,אלא אם יש דליפה/נזילה/בעיה אחרת.

במהלך הטיפול,בקש שיעשו בדיקת לחץ כדי לראות אם הכל תקין.

אצלי לשם השוואה,הוחלף טרמוסטט ומאז אין שום איבוד נוזל קירור (זה ד"א קרה בק"מ נמוך פי 2 משלך).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתה לי בעיה של אוויר במערכת אבל זה הסתדר איך שהוא מעצמו.

אבל אין וויכוח על זה שנעלם נוזל קירור.אני אבקש שיבצעו לי בדיקת לחץ במוסך.

וכן הרכב מטופל בול בזמן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בהנחה שלא ניקזו לך אוויר, וכתוצאה מכך עם הזמן האוויר יצא לבד ולכן המפלס ירד. אני מניח שזה תקין.

בקשר לשמן, איני מכיר מנועים קוריאנים, אבל אצלי בשום רכב לא נדרשתי להוסיף שמן בין טיפול לטיפול, והמפלס לא ירד בצורה משמעותית כזאת במדיד.

פורסם

תודה לכולם.

אני מניח מהתגובות שלכם שהמנוע והמערכות סביבו עובדות סה''כ באופן תקין.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מתקרב לטיפול הבא,עוד 15 אלף קילומטר עברו.

שוב מצב נוזלים:

מדיד שמן,בהתחלה היה עד המקסימום,עכשיו בדיוק חצי.

נוזל קירור,בהתחלה היה עד המקסימום עכשיו קצת מעל המינימום. פניתי לפני כמה חודשים למוסך מחשש שאני מאבד נוזל אבל שוב שמו נוזל עד המקסימום ואחרי כמה ימים זה ירד לקצת מעל המינימום ונשאר שם באופו יציב.

הסבירו לי שזאת הכמות התקינה למיכל העודפים (מעט מעל הMIN). הראדיאטור עצמו מלא עד הסוף.

פורסם

לפי קבלות מטיפולים קודמים זה פז W405.

פורסם

לגבי נוזל הקירור, גם אצלי זה קורה, בדיוק כמו שתיארת. לי יש קיה סראטו 2009, מאמין שהמנוע זהה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני כבר נוסע ב-15 שנה האחרונות רק עם רכבים חדשים שנקנו ישר מהיבואן, ולא מליסינג או השכרה.

בכל הרכבים שהיו לי עד עכשיו מפלס נוזל הקרור תמיד ירד בין טיפול לטיפול ולא הייתה שום נזילה או אוויר או משהו חריג.

המערכת סגורה ועדיין מפלס נוזל הקרור יורד קצת כל פעם. אין מה לעשות, זה מצב תקין ואין לי הסבר לזה.

• תוכן חדש...