Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להחליף שמן מנוע לפולו 2010, נפח 1.2 ל'. השאלה היא איזה כלי אני צריך כדי לשחרר את האום ליניקת השמן?

האם זה מפתח רגיל, אלן? מה המידה?

אני מעדיף לבוא מוכן לפני שאני נכנס מתחת לאוטו.

תודה לכל המשיבים.

פורסם (נערך)

1. לשם פתיחת בורג ריקון שמן מנוע אתה צריך בוקסה או מפתח רינג במידה של 19 מילימטר (הבורג בעל ראש משושה).

2. חובה להחליף את הבורג מכיוון שהוא מגיע עם אטם אינטגרלי המורכב על הבורג.

3. בכדי להחליף את הקרב של המסנן שמן המנוע (אלמנט הסינון) אתה צריך בוקסה במידה 36 מילימטר (רצוי למדוד את מידת המשושה של המכסה לפני רכישת בוקסה מכיוון שישנם רכבים שהמידה היא 32 מילימטר) בכדי לפתוח את מכסה המסנן.

ברכבך מחליפים רק את קרב המסנן+אטם של המכסה.

בזמן ההרכבה יש למרוח שכבת שמן דקה על האטם החדש לפני הרכבת מכסה מסנן השמן.

* חשוב

לפני ריקון שמן המנוע חשוב להחליף תחילה את מסנן השמן ורק לאחר מכן לרוקן את שמן המנוע.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

הפילטר ברכב של פותח האשכול הוא פילטר עומד אנכית כלומר בזמן פתיחת בית הפילטר השמן המלוכלך שנשאר בפילטר מתרוקן לתוך אגן השמן לכן, אם החלפת תחילה

את שמן המנוע ולאחר מכן אתה מחליף את הפילטר אז השמן המלוכלך שנשאר בפילטר מתנקז לאגן השמן ומתערבב עם השמן החדש.

לא קריטי מכיוון שמדובר יחסית על כמות שמן קטנה אבל בהחלט רצוי לבצע את שאני ממליץ.

פורסם

תודה.האם כל מסנני השמן במנועים החדשים הם מסוג פילטר שנשלף מתוך הגוף?

שמתי לב שגם אצלי בג'ולייטה המסנן הוא מסוג כזה.

דרך אגב מיקום הפילטר בתלתן ירוק יגרום לכל מכונאי ארצישראלי לקלל באיטלקית שוטפת...

חרא מיקום.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עדיין לא כולם, אבל זו בהחלט המגמה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אני אינני יודע בוודאות שהמגמה לעבור למסננים עם קרב סינון נפרד מכיוון שגם בחלק מדגמי פולו שנת 2010 קיים מסנן שמן רגיל לדוגמא בפולו עם מנוע 1.4.

גם בגולף דור 6 שנת 2012 חלק מהמנועים מצויידים במסנן שמן רגיל וחלק לא.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...