Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני קורא בפורום כבר יותר משנה. אני ממש אוהב רכבים ישנים.

השתחררתי מהצבא לפני שנה, טסתי לארה"ב ואני פה כבר שנה, מכיוון שנושא האופנועים יותר קרוב לליבי ממכוניות, קניתי פה HONDA CX500 1981 שיפצתי אותה מה שהצלחתי, ושלחתי לארץ. אני מגיע לארץ עוד חודשיים, עובר לגור בב"ש ומתחיל ללמוד בבן גוריון באוקטובר.

הידע המכני שלי מסתכם במה שעשיתי לאופנוע שלי. זהו. לפני זה לא ידעתי מה זה פלאג. כשאחזור לארץ יש לי חודשיים עד תחילת הלימודים שכולם יהיו מוקדשים לשיפוץ האופנוע למצב הכי חדש שאפשרי, כמובן שומר על מראה קלאסי.

אבל לאחרונה צץ שיגעון חדש. לקנות חיפושית! (כמובן שבנוסף לאופנוע)

ראיתי חיפושיות למכירה במחיר של 5-10 אלף שקל, האם במחיר כזה הרכב גרוטאה? האם אתם חושבים שאצליח לשפץ רכב לבד בבית?

הפחד שלי זה שצריך הרבה כלים מיוחדים בשביל לשפץ מכונית כמו ליפט ודברים בסגנון שאי אפשר לעבוד בלעדיהם, בשונה מאופנוע שג'ק של מכונית יספיק. כמו כן האם חלקים לחיפושית יקרים? נדירים?

הייתם ממליצים לי להיכנס לזה? אולי רכב אחר?

תודה, דביר

פורסם

דביר שלום

מכיוון שאתה עתיד ללמוד נראה לי שלא יהיה לך עודף זמן להתעסק עם שיפוץ רכב בהנחה שתרצה לעשות הרבה דברים באופן עצמאי ולכן עדיף להתאזר בסבלנות לבוא לארץ ולשקול שוב את הדברים.

שאלה נוספת שעולה כאן היא הביטחון של הרכבים ואני כותב זאת לגבי כל מקום בארץ ולגבי באר שבע בפרט, האם הם יחנו ברחוב ?.

בברכה אריק

פורסם

חיפושית נטולת חלודה אפשר לשפץ בסופי שבוע.מנוע מהנה לעבודה ופנים מינימלי ברכב באמת מאפשר להשתגע רק קח בחשבון שזו הוצאה

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם

אוקיי, כסף אין הרבה. והרכב בטוח יחנה בחוץ, אז נרד מהרכב. אבל מיכאל הפחיד אותי עכשיו לגבי האופנוע :(

כנראה אני אחפש דירה עם גינה ברמות וזהו.

• תוכן חדש...