Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכזבה מצמיגים YOKOHAMA S-Drive

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, בוודאות מדובר ביבואן רשמי?

באתר של יוקוהמה מופיעים הפרטים הבאים:

Daka Tires Ltd.

KIBBUTZ MISHMAROT(ITZHAKI COMP.) P.OB.1359 PARDES-HANNA 37113, ISRAEL

Tel: +972-4-627-63-33

Fax: +972-4-627-62-22

[email protected]

והאתר של קמור כפי שמופיע במייל שצורף כאן, לא עובד. לפחות לא אצלי.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסיון החיים לימד אותי שיחס גורר יחס. תגובת היבואן אינה ראוייה בשום פנים ואופן, אבל הייתי שמח מאוד לקרוא את המייל שגרם לו להגיב ככה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא יודע מה האיומים אליהם התייחס היבואן אך יחד עם זאת לדעתי בכל אופן הם אינם רלוונטים כלל וכלל.

יבואן של מותג בינלאומי מן הראוי שינהג על פי סטנדרטים בינלאומיים לפחות בנוגע לצורת פנייה ללקוחות.

יכול להיות שפותח השרשור שלח ליבואן הודעה חריפה\מתלהמת או איך שלא תרצו לקרוא לזה, במצב כזה יבואן שמכבד את עצמו היה צריך לענות בצורה עניינית ומכובדת:

״מר\אדון ******* הנכבד,

תודה על פנייתך אלינו.

לאור ממצאי הבדיקה שביצענו בצמיגים (מס׳ אסמכתא ####) לא נוכל להענות לדרישותייך\בקשתך\תביעתך.

נשמח לעמוד לשירותך בעתיד בכל פניה.

בברכה,

מר *** ***,

מנהל מחלקת שירות לקוחות״.

ככה עונה יבואן שרוצה לתת תחושה שהוא מכבד את עיסוקו ואת לקוחותיו, זה משדר רצינות מצד אחד ומצד שני מפנה את הלקוח בצורה אלגנטית לחפש פתרונות במקומות אחרים.

התחושה שאני מקבל מתגובת היבואן זה שהיא נכתבה אחרי איזה 2 בירות ותוך כדי משחק שש בש על הברזלים בשכונה.

יבואן שמנסה להוציא את הלקוח שלו קטן (״אנחנו יודעים טוב ממך ויודעים יותר ממה שאתה חושב שאתה יודע״)- יבואן אפס מאופס.

אם אני היום שומע שעובד שלי התבטא בצורה כזאת כלפי לקוח, ולא משנה מה הלקוח אמר לו לפני- העובד הזה בבעיה.

שים אותי בנעלי היצרן צמיגים שמבין שככה היבואן שנתתי לו זכיון מתייחס ללקוחותיו (שהם לקוחותיי)- אני קודם מזכה את הלקוח בצמיגים כדי להשתיק את העניין ואחרי זה עושה חושבים אם בא לי שהשוק הזה ימשיך להיות הפנים של המוצר שלי בחו״ל.

אין מחלוקת על הדרך של היבואן, הראויה לכל גינוי, ולא משנה בגין איזו פנייה נכתבה. ועדיין, בספקטרום הרחב עליו מתעקש פותח השרשור, ובו נניח שהתגובה הייתה נכתבת כפי שהצעת, כי במסגרת האחריות ראוי שיקבל צמיגים אחרים, מין הראוי לבחון מה בדיוק טען הוא בפנייתו ליבואן, ואיך.

בן.

עריכה: לא ראיתי את תגובתו של איתמר המתמצתת את דבריי.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חבר׳ה המייל שקיבלתי מיבואן זה לא כתשובה למייל שלי. אני פניתי ליוקוהמה יפן עם תמונות של הצמיגים . לא פניתי ליבואן במייל . לאחר שיבואן בדק את הצמיגים ורשם ״בעיה מכנית ברכב״ התקשרתי ליבואן ולאחר התנהגות מגעילה פשוט לא המשכתי את השיחה איתם, פניתי ליוקוהמה יפן. היפנים כנרא שלחו ליבואן וזאת התגובה שהגיעה מהיבואן.

אני עם יוקוהמה סיימתי , לא קונה צמיגים שלהם כל עוד היבואן הוא kamor.

אני קיבלתי מייל מאוד נחמד מיפנים אבל יבואן ישראלי פשוט התנהג מאוד לא יפה.

פורסם

עכשיו עשית יותר סדר, יותר הגיוני שתגובה כזו תגיע מהיבואן המטומטם. אני מציע שתכתוב ליבואן את המייל הבא:

יבואן מטומטם,

בזה הרגע בגלל ההתנהגות והשירות המחורבנים שלך איבדת מספר רב של לקוחות, לאחר שסיפור היחס שלך ללקוחות פורסם

בפורומים ובמועדוני חובבי רכב שאיתם אני נמנה.

ממש גועל נפש... חבל שלצמיג כל כך טוב (עזבו שהגיוני שלכל מותג איכותי כזה או אחר יכול להיות פעם ב לימון) יש יבואן כזה בארץ.

פורסם

מכיוון שיש לך הוכחות וחשבוניות לפי הצהרתך,לכיוון פרונט ביום ההתקנה,אישור מצמפיון לתקינות הרכב,ולאור תשובת-תגובת היבואן,

לא נשאר מנוס,בית משפט לתביעות קטנות.

עלה והצלח.

• שנתיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...