Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכזבה מצמיגים YOKOHAMA S-Drive

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת התשובה מיבואן

אני בהלם...

תגובה הזוייה.

פשוט קשה להאמין.

שווה לשלוח את זה ליצרן. אולי לא יעזור אבל, מי יודע...

היה מעניין לקבל את ההודעה ששלחת להם - לפחות לצורך הגינות בסיסית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטרף לשאלה, אולי זה היצרן?

בן.

אני בספק שזה היצרן, יצרן בנלאומי לא יפנה ללקוח שלו כאילו זה איזה חבר שלו אלא יפנה אליו כאל Mr.Vitali.

יצרן בנלאומי ישמור על הודעה מאופקת ומכובדת בלי קשר לכמה הלקוח שלו מתלהם.

אני מקווה ומאמין שהאדיוט שכתב את התגובה המתנגחת הזאת הינו מטעם היבואן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז למה נרשם באנגלית ולמה נרשם dear vitali San? אולי מיסטר מערכי

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

משום מה לא מצליח לערוך את הפוסט הקודם.

הכוונה הייתה, אז למה נרשם באנגלית ולמה נרשם dear vitali San כאילו מיסטר מיאגי בכבודו ובעצמו ענה?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

- מה הערכים שהתקבלו לאחר כיוון/בדיקת האופנים האחוריים?

- האם יתכן והתגובה לעשות רוטציה כל 5K נובעת ממבחן התוצאה ולא כהנחיה כללית?

http://global.yokohamatire.net/technology/tirecareandsafety/onesidedwear.html

- קשה לראות קצת בתמונות, אבל יתכן ומדובר ב-Cupping?

http://www.procarcare.com/includes/content/resourcecenter/encyclopedia/ch25/25readtirewear.html

- תגובת היבואן (יצרן?) אכן מוזרה ולא ראויה - מה כתובת המייל? כיצד נוסח המייל היוצא אליהם?

פורסם

זאת התשובה מיבואן, פשוט מאוד מכותבים במייל אנשי יוקוהמה יפן. על המייל הזה עניתי לו שאיתו סיימתי את השיחה. ליפנים שלחתי את התגובה של יבואן.

זאת תגובה של היבואן

וזאת החתימה שלו.

7ete2eda.jpg

אני אמשיך עם זה הלאה. יש לי אישור שרכב תקין ממוסך מרכזי צ׳מפיון. יש לי אישור שבאותו יום של התקנה עשיתי כיוון פרונט קדימה ואחורה. רק יבואן מאשים את הכל בעיות ברכב,בעיות מכאניות, בעיות נהיגה,שימוש לא נכון ......

פורסם (נערך)

התנהגות בלתי ראויה, לכל הפחות, של היבואן. אם זה שווה משהו, מבחינתי, לפחות לעת עתה, צמיגי יוקוהמה לא רלוונטיים.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם

כיום נוסע על yokohama ad08, כשיגיע הזמן להחליף אותם נחפש יצרן אחר.

מחרים את היבאון הנ״ל לאלתר ואפיץ את הידיעה בין החברים.

פורסם

גם מבחינתי כרגע הם מחוץ ל-wish list, גם התאכזבתי קצת מהצמיג עצמו (C-driveII) ותגובת היבואן גרמה לי להבין שזה לא מוצר שארצה לרכוש שוב או לנסות דגם אחר.

שירות לקוחות הוא הבסיס, אפשר לתת תשובה שלילית בנוגע להחלפה גם בצורה יפה ובשפה תרבותית, קל וחומר שמדובר בתשובה בכתב שאמורה להיות מנוסחת לעילא ולא בשפת רחוב. שיחת טלפון עוד עלולה להיות אמוציונלית יותר ולעלות לטונים גבוהים.

פורסם
היה מעניין לקבל את ההודעה ששלחת להם - לפחות לצורך הגינות בסיסית.

ככל שחושב ע"כ יותר, מסכים עם שי,

כולנו יוצאים חוצץ כנגד תגובתו של היבואן אך מן הראוי שתפורסם גם הודעת המייל בגינה נרשמה התגובה.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם (נערך)
זה לא משנה מה פותח השרשור כתב ליבואן, גם אם קילל את אמא שלו. יבואן נורמלי צריך לענות בצורה מכובדת ומאופקת ולא להתלהם.

לך זה לא משנה, לי זה כן.

התגובה של היבואן לא ראויה ומבישה - יחד עם זאת - יש הפתעות בחיים.

לפעמים לא מספיק להיות צודק - צריך גם להיות חכם.

וזה מעניין... כי לא בטוח שהסיפור הזה צריך להסתיים בשלב זה. אבל אי אפשר לקחת את זה הלאה בלי נוסח הפניה המקורי.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תגובת היבואן הזויה ולא ראויה.

פשוט לא להאמין.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
לך זה לא משנה, לי זה כן.

התגובה של היבואן לא ראויה ומבישה - יחד עם זאת - יש הפתעות בחיים.

לפעמים לא מספיק להיות צודק - צריך גם להיות חכם.

וזה מעניין... כי לא בטוח שהסיפור הזה צריך להסתיים בשלב זה. אבל אי אפשר לקחת את זה הלאה בלי נוסח הפניה המקורי.

בדיוק.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

אני לא יודע מה האיומים אליהם התייחס היבואן אך יחד עם זאת לדעתי בכל אופן הם אינם רלוונטים כלל וכלל.

יבואן של מותג בינלאומי מן הראוי שינהג על פי סטנדרטים בינלאומיים לפחות בנוגע לצורת פנייה ללקוחות.

יכול להיות שפותח השרשור שלח ליבואן הודעה חריפה\מתלהמת או איך שלא תרצו לקרוא לזה, במצב כזה יבואן שמכבד את עצמו היה צריך לענות בצורה עניינית ומכובדת:

״מר\אדון ******* הנכבד,

תודה על פנייתך אלינו.

לאור ממצאי הבדיקה שביצענו בצמיגים (מס׳ אסמכתא ####) לא נוכל להענות לדרישותייך\בקשתך\תביעתך.

נשמח לעמוד לשירותך בעתיד בכל פניה.

בברכה,

מר *** ***,

מנהל מחלקת שירות לקוחות״.

ככה עונה יבואן שרוצה לתת תחושה שהוא מכבד את עיסוקו ואת לקוחותיו, זה משדר רצינות מצד אחד ומצד שני מפנה את הלקוח בצורה אלגנטית לחפש פתרונות במקומות אחרים.

התחושה שאני מקבל מתגובת היבואן זה שהיא נכתבה אחרי איזה 2 בירות ותוך כדי משחק שש בש על הברזלים בשכונה.

יבואן שמנסה להוציא את הלקוח שלו קטן (״אנחנו יודעים טוב ממך ויודעים יותר ממה שאתה חושב שאתה יודע״)- יבואן אפס מאופס.

אם אני היום שומע שעובד שלי התבטא בצורה כזאת כלפי לקוח, ולא משנה מה הלקוח אמר לו לפני- העובד הזה בבעיה.

שים אותי בנעלי היצרן צמיגים שמבין שככה היבואן שנתתי לו זכיון מתייחס ללקוחותיו (שהם לקוחותיי)- אני קודם מזכה את הלקוח בצמיגים כדי להשתיק את העניין ואחרי זה עושה חושבים אם בא לי שהשוק הזה ימשיך להיות הפנים של המוצר שלי בחו״ל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...