Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו ספורט מהיצרן או איביזה 1.2 2011

Alex_Dr
שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה אני מתלבט בין פיקנטו ספורט מהיצרן (כ81אלף שקל אולי אפשר להוריד אותם או לקבל מתנות כלשהם אשמח לשמוע אם מישהו קנה את הרכב ומה קיבל\הוציא) לבין איביזה 1.2TSI שנה 2011 יד ראשונה (מחירון 72K רוצים עליה כ68K)

כולם אומרים לי שירידת הערך של האיביזה הוא ענק ומפסידה מערכה(מנסיון יותר מאדם אחד מכר ב20K פחות מהמחירון)

לגבי הפיקנטו המנוע יחסית חלש 85כ"ס לעומת האיביזה 105כ"ס ואין בכלל על מה לדבר ביחס לגיר.

אשמח להצעות, לדעות.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי האיביזה, לדעתי זה מאוד תלוי באיזה רכב אתה מוכר ולמי.. אני ספציפית קיבלתי מאוטודיל 2500 ש"ח מתחת למחירון על רכב שנת 2011.

זה אמנם לא אידאלי (מחירון), אבל גם לא 20 מתחת..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיביזה 2011 יד 1 מפרטי עברה 40K מנוע 1.2TSI רמת גימור ספורט, על פי מה שנאמר לי המחירון שלה 72K הציעו לי ב68 עדיין לא ראיתי את האוטו ולא התווכחתי על המחיר...

לגבי הפיקנטו הבנתי שהשוק שלה יותר עמיד,

הייתי רוצה לדעת אם אפשרי להתווכח מול היבואן הרשמי(KIA) לגבי המחיר או אבזור מתנה (מערכת מולטימדיה)

אשמח לעוד תגובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת ביצועים וגודל הרכב, האיביזה מנצחת.

הפיקנטו יש לה את היתרונות שלה - רכב חדש, ראש שקט, אחריות ארוכה, טיפולים זולים יותר, לרוב היא מאובזרת מבחינה בטיחותית יותר טוב מהאיביזה (רוב האיביזות בארץ עם 4 כריות אוויר, לפיקנטו יש 6 כריות אוויר), האבזור בכללי בפיקנטו הוא לא פחות טוב ואולי אף עדיף על האיביזה.

קצת לא הוגן להשוות בין רכב מיני לסופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל קח בחשבון שאף רכב לא שומר לגמרי על ערכו... אין מה לעשות, תמיד מפסידים קצת.

אבל זה נכון מה שאמרו לך לגביי האיביזה ההפסד הוא משמעותי יותר, לפחות יחסית לפיקנטו שהיא שומרת על הערך שלה דווקא יפה.

מצרף לך כתבה שמדברת על עניין הערך ואיזה מכוניות יותר שווה לקנות כדי למכור בקלות אח"כ.

http://www.themarker.com/dynamo/1.2208509#19.4211299

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמכונית ברור שהאיביזה טובה יותר. אם אתה מחליט לבחור באיביזה, וודא שהיא עברה החלפה של שרשרת התזמון + מותחנים (בעיית כשל תכנוני ידועה, אשר היצרן החליף על חשבונו).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT | Citroen C4 SX 1.6 AT 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל קח בחשבון שאף רכב לא שומר לגמרי על ערכו... אין מה לעשות, תמיד מפסידים קצת.

אבל זה נכון מה שאמרו לך לגביי האיביזה ההפסד הוא משמעותי יותר, לפחות יחסית לפיקנטו שהיא שומרת על הערך שלה דווקא יפה.

מצרף לך כתבה שמדברת על עניין הערך ואיזה מכוניות יותר שווה לקנות כדי למכור בקלות אח"כ.

http://www.themarker.com/dynamo/1.2208509#19.4211299

אני לא חושב שיש מישהו בעולם שמאמין שהרכב שלו ישמור על הערך שלו.

באופן יחסי הפיקנטו מפתיעה בשמירה על הערך שלה ואני יכולהסכים עם צביקה, אם זה השם :) קראתי לא מזמן שהיא גם נמכרה הכי קרוב למחיר מחירון מכל שאר הרכבים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ספק שהאיביזה עדיפה... אבל אם כבר האיביזה המדוברת הייתי הולך על סיאט לאון 1.2 tsi ידנית שעדיפה עלייה מכל הבחינות וגם בשמירת הערך.

לדעתי תוכל למצוא שנתון 2010 בערך באותו מחיר סופי שהציעו לך על האיביזה ואולי אף בפחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה איביזה מדובר ? 3 או 5 דלתות? בכל מקרה מדובר על 2 רכבים מסגמנט שונה שלכל אחד יתרונות אחרים האיביזה גדולה יותר ולכן תרגיש יותר כמו רכב מצד שני הפיקנטו עם אחריות ארוכה ומוצאת חן בעיני מר ישראלי , אני הייתי ממליץ על נסיעת מבחן בשני הרכבים כדי שתוכל להעריך טוב יותר איזה סגמנט מתאים לך יותר ... מיני או סופר מיני ואז יהיה לך יותר קל להחליט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו מהעבודה שלי הביא את הפיקנטו ספורט ב75 כולל כל התוספות מגנזיום מערכת 3 טיפולים ראשונים חינם ועוד כל מה שאפשר אני פשוט לא זוכר..

אם אתה מעוניין אני יכול לברר עוד פרטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אם פשטו לקחת את הסיאט איביזה 1.4 ישר מהחברה .

א.יעלה לך פחות מהפיקנטו.

ב.85 כ"ס+ מנוע אמין.

ג.שנתיים אחריות מהחברה.

עצה מצויינת!

לי יש את שני הרכבים הנ"ל (פיקנטו ואיביזה 1.4 SC),ואני נוהג על שניהם הרבה.

האיביזה היא הרבה יותר "רכב" מכל בחינה,אל תתפטה לפיקטינו בגלל שהיא חדשה,זאת ממש מכונית צעצוע קטנה ולא נוחה! בדגש על לא נוחה.

יש המון איביזות בשוק שבקושי נסעו, תבדוק טוב ותקנה אחת זה באמת אחלה רכב,מה TSI צריך להזהר זה גם משהו ידוע כבר אז עדיף את ה1.4\1.6 הרגילות,באמת אוטו מעולה שיחזיק לך לתקופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...