Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מומלץ במוסכים מורשים של אותו הרכב, מוסכים פרטיים או עדיף במוסכי בדיקה ייעודים (מממ, דינמומטר ועוד)?

אם אני קונה ממגרש של יבואן רכב, למשל לובינסקי- האם יש טעם להיכנס למוסך של היבואן או עדיף ללכת למכון אחר?

בנוסף- כאשר הייתי באלדן ובאדגט הם הראו לי בדיקה שהאוטו עבר בקומפיוטסט (רמלה אני חושב) וטענו שהמוסך חיצוני ואוביייקטיבי.

עד כמה זה נכון ויש תוקף לבדיקה שלהם?

פורסם

למרות החזות האמינה של מגרשי החברות הגדולות, עלה פה בפורום יותר מפעם אחת החשד שהדוחות יצאו נקיים מידי.

חובה עליך לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך. זה דורש הפקדת פקדון שמוחזר במקרה ביטול עסקה. הכי גרוע היה פה מקרה בפורום עם מגרש גדול (תריץ חיפוש) שבבדיקה מקרית עם חברת ביטוח התגלה שהרכב עבר תאונה לא קלה. איש המכירות התנצל. כי שכח לדווח עליה. הבעיה שזה התגלה לאחר העברת בעלות.

מוסך יבואן בדרך כלל לא עושה בדיקות כאלה.

אתה יכול לגשת למכון בדיקות שונה מהמכון של לובינסקי.

לדעתי הכי כדאי ללכת למוסך שאתה סומך עליו ומכיר אותו ולא מוסך מטעם המגרש חס וחלילה. אתה שורף פה כמה עשרות אלפי שקלים. 500 שח הן ביטוח קטן וזול לראש שקט.

פורסם

לך רק למוסך שאתה מכיר וסומך עליו!

לא ללכת למכוני בדיקה כי זה כסת"ח אחד גדול. אני עשיתי בדיקה לפני קניה בטכנוטסט ובסוף אכלתי אותה ובגדול !

הגשתי תביעה בביה"מ אבל גם מחתימים אותך שאין אחריות על הבדיקה..

פורסם

כן . במוסך לא יתנו לך מסמך עם אחריות וקלסר כרומו אבל ידברו איתך דוגרי ולא יסבנו אותך.

אם הרכב צרפתי אז יש כמה מוסכים מומלצי הפורום באיזור גלילות שיעשו לך בדיקה כזו. שלח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אותך.

• תוכן חדש...