Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BOXEE BOX או דונגל אנדרויד QUAD CORE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

סוף סוף קיבלת! אתה מתכוון לקנות לו שלט משוכלל עם עכבר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כן פשוט פצצה!

ישר רצתי לקרביץ ליקנות כרטיס 16GB בשבל לעדכן לגירסה מקוסטמת של פינלס 1.5 שיצא לפני יומיים ועובד פצצה!

http://www.freaktab.com/showthread.php?13240-NEW-S89-S82-Finless-1-5-ROM

בנוסף היתקנתי את הXBMC המקוסטם הזה שאמור ליתמוך בניגון 4K בתו התוכנה, בנוסף בגירסה הזו כבר לא הייתה לי בעיית חוסר סינכרון של הקול-מה ששיגעה אותי בגירסה הראשונית שהגיעה עם המכשיר(100K4).

http://www.freaktab.com/showthread.php?12919-xbmc-which-can-Play-4k-rmvb-h265-video-on-amlogic-s802-platform

הגירסה המקוסטמת כוללת רוט והכל, רק משהו קטן שצריך לסדר- הלאנצ'ר המקורי עובד לאט בהנפשות, למי שיש עכבר וכו' יש לאנצ'ר אחר שכולם אוהבים שמהיר יותר- אני מתחל כרגע בבדיקות בשביל הביקרות ואעדכן בסוף את הקנפוג הטוב ביותר :-).

איזה כיף!

בנוגע לעכבר וכו'- כרגע בעיקר עם השלט+עכבר אלחוטי בשבל המיקלדת, לאחי יש את הAIR MOUSE וכל המיסביב מהדונגל הקודם.

ועכשיו הבנתי למה היתכוונת שהמכשיר באמת משפר את איכות התמונה- ממש מחדד כל פרט קטן :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ניסיתי על 2 המכשירים שלי, ללא הצלחה בשניהם. בראשון עוד הצלחתי לעבור את שלב ההתקנה (המכשיר הפך לאדום), אך כנראה לא התקין כהלכה (לא היה רשום HACK בנוסף ל-BOXEE), ובשני גם זה לא.

תודה בכל אופן

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אין מצב שזה לא יעבוד, יש לך טעות באחד השלבים. תעלה צילום מסך של ההגדרה של השרת, ושל התוכן של הDOK.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אוקיי, הבעיה שלך שיש לך ספריית install, תעביר את התוכן שלה לתיקיה הראשית של הדיסק און קי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אתה תותח misterb - תודה רבה, הכל עובד, עכשיו רק צריך ללמוד להפעיל את ה-XBMC (-:

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...