Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם. אז ככה. אתמול בבוקר פתחתי לבדוק מים כהרגל כל כמה ימים וראיתי מן שכבה לבנה מעל האנטיפריז.

לאחר שבדקתי ברשת ב 99 אחוז התגובות הן אטם ראש/ראש מנוע. טראומה מבחינתי כי חוויתי את זה באוטו הקודם.

העניין הוא שלא הייתה שום סיבה שזה יקרה. גם עכשיו עם הבעיה האוטו עובד מצויין, נוסע נקי, לא מתחמם. השמן מנוע ברמה הנכונה ונקי. אין נזילות משום מקום. מזגן פיקס. בלי לדעת נסעתי ככה יומים והכל מבחינה תפעולית מצויין. האוטו לא התחמם בכלל, לא נסעתי איתו חם, לא חסרים מים אף פעם, פשוט שום דבר כשאני מנסה להיזכר שיכל להביא למצב הזה. ישנן עוד אופציות מלבד ראש מנוע,

? האם והיה וזה ראש מנוע האוטו לא היה צריך לגרום לבעיות כלשהן, שוב אני מדגיש, אין בו שום בעיה וזה כולל את הסיבוב הבוקר שעשיתי, הכל תקין.

פורסם

הסר דאגה מליבך, כל עוד השכבה הלבנה (שאריות שמן) מעל המים, זאת בסה"כ תופעה רגילה לחלוטין

של הצטברות שמן על הפקק.

חדירת שמן מהראש מנוע\אטם מלווה בתמיסה דחוסה ("טחינה") עקב כמות גדולה שמן.

סע לשלום.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
הסר דאגה מליבך, כל עוד השכבה הלבנה (שאריות שמן) מעל המים, זאת בסה"כ תופעה רגילה לחלוטין

של הצטברות שמן על הפקק.

סע לשלום.

תקרא שוב פעם את ההודעה של פותח האשכול לפני שאתה מגיב.

איזה כייף לי :)

פורסם
היי כולם. אז ככה. אתמול בבוקר פתחתי לבדוק מים כהרגל כל כמה ימים וראיתי מן שכבה לבנה מעל האנטיפריז.

לאחר שבדקתי ברשת ב 99 אחוז התגובות הן אטם ראש/ראש מנוע. טראומה מבחינתי כי חוויתי את זה באוטו הקודם.

העניין הוא שלא הייתה שום סיבה שזה יקרה. גם עכשיו עם הבעיה האוטו עובד מצויין, נוסע נקי, לא מתחמם. השמן מנוע ברמה הנכונה ונקי. אין נזילות משום מקום. מזגן פיקס. בלי לדעת נסעתי ככה יומים והכל מבחינה תפעולית מצויין. האוטו לא התחמם בכלל, לא נסעתי איתו חם, לא חסרים מים אף פעם, פשוט שום דבר כשאני מנסה להיזכר שיכל להביא למצב הזה. ישנן עוד אופציות מלבד ראש מנוע,

? האם והיה וזה ראש מנוע האוטו לא היה צריך לגרום לבעיות כלשהן, שוב אני מדגיש, אין בו שום בעיה וזה כולל את הסיבוב הבוקר שעשיתי, הכל תקין.

לא צריכה להיות שום שכבה לבנה/טחינה/חומוס מעל נוזל הקירור.

צילום של מיכל העיבוי יכול לעזור לאבחן את הבעיה.

אפשרויות

1. קולר שמן גיר נפרץ במידה ומדובר על רכב עם תיבה אוטומטית.

2. קולר שמן מנוע נפרץ.

פורסם

תודה על כל התגובות קודם כל.

במידה ואכן נפרץ קולר גיר, מהי העלות? האם מדובר בכל הגיר עצמו? התיבה אכן אוטומטית אבל אין בעיות בהילוכים.

ועוד שאלה, במידה וזה קשור לגיר, עד כמה מסוכן לנסוע ככה או שלא כדאי שאזוז בכלל עד התיקון?

תודה רבה מראש

פורסם
תודה על כל התגובות קודם כל.

במידה ואכן נפרץ קולר גיר, מהי העלות? האם מדובר בכל הגיר עצמו? התיבה אכן אוטומטית אבל אין בעיות בהילוכים.

ועוד שאלה, במידה וזה קשור לגיר, עד כמה מסוכן לנסוע ככה או שלא כדאי שאזוז בכלל עד התיקון?

תודה רבה מראש

עדיף לא ליסוע עם הרכב אלא לגרור למוסך.

במידה ונפרץ קולר שמן גיר, בשלב ההתחלתי, ייתכן וטרם נגרם נזק לגיר.

במידה וזה המצב, אז נסיעה קצרה ככל שתהא עלולה לגרום נזק בלתי הפיך.

פורסם (נערך)

אם מדובר על קולר גיר תקול (מצנן של שמן גיר) רצוי לא להמשיך בנסיעה מכיוון שבשלב מסויים נוזל קירור יחדור לתוך התיבה ויהרוס אותה.

אצלך מותקנת תיבה מסוג 01M שנחשבת לקצת בעייתית.

**במקרה הפחות גרוע ייתכן שאלה שאריות של שמן מתיקונים קודמים של הגיר או החלפת מצנן של שמן מנוע ולא בוצע ניקוי ייסודי של שאריות שמן.

מצורפות תמונות של קולר שמן גיר+מנוע.

N37-0646.JPG

A17-0031.JPG

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמובן, בדיוק היום הושלם הטיפול. הוחלף קולר שמן גיר, נוקתה המערכת משומנים ולאחר כשבוע (היום) שוב ניקנו הכל ושמנו מים אדומים. ניראה שניפתרה הבעיה בתחילתה (למזלי). תודה רבה לכל מי שעזר. מעריך את זה מאוד :)

פורסם

של הצטברות שמן על הפקק.

סע לשלום.

פותח האשכול הסיר דאגה מליבו לאחר שירדו לו כמה שקלים מהכיס.

• תוכן חדש...