Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא לחוץ, תפרסם עם תמונות מחמיאות, נקה יפה את הרכב, אם צריך תעשה ווקס (תקרא קצת בפורום דיטיילינג)- קצת סבלנות והרכב יימכר במחירון. אם תרד 1000-2000 אז שני הצדדים יהיו מרוצים אבל רק תפרסם ותציג את הרכב כמו שצריך. בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אתה אומר שאבא שלך הפחית 2000 שח מהמחירון. האם מדובר במחירון של לוי יצחק או של יד 2 ? כי בדרך כלל יש הבדל רציני ביניהם.

בנוסף האם נלקחה בחשבון תוספת עבור קילומטרז' נמוך (כי בממומצע עושים 15000 ק"מ בשנה)

פורסם

תראה, אין פה חוקים.

כמו שכבר נאמר - יבואן יכול להציע לך הנחה ברכישת רכב חדש.

ההנחה יכולה להיות הנחה במחיר הרכישה או הנחה "עקיפה" כמו אבזור/טיפולים מתנה, הלוואה בריבית שהוא סופג אותה או טרייד אין במחיר טוב.

בגדול - חברות הטרייד לא מוסיפות על חודשי עלייה לכביש וק"מ נמוך. והן נותנות כ-5-15% מתחת למחירון לרכב במצב טוב מאוד.

מה שאני מציע לך - זה ללכת למאיר ולנסות לקבל את המחיר הכי טוב שאתה יכול על גאז' חדשה למזומן. ואז לשאול כמה תקבל על הישנה שלך בטרייד וכמה תצטרך להוסיף וככה תדע האם זה משתלם לך.

במידה ודגם חדש אמור לצאת בקרוב - אז הייתי דוחה את הרכישה ככל האפשר. במרבית המקרים הרכבים האחרונים מהדגם הישן נמכרים בהנחה ועדיין משתלם יותר לרכוש את הדגם החדש.

הג'אז אגב אמור להיות רכב מאוד סחיר.

פורסם

מסכים עם כל מי שהמליץ לך למכור אותו בעצמך.

כמובן שאין חוקים - זה יכול לקחת יום, שבוע או חודשיים. תלוי בביקוש, מצב הרכב (עד כמה הרכב שלך ייחודי לעומת השאר) ומזל.

בסופו של דבר אתה לא צריך 100 קונים - צריך רק אחד בשביל למכור :-D.

לגבי הטרייד אין, קח בחשבון שהם לא מתחשבים בכלל בתוספות במחירון אשר נהוג לקבל אותם - למשל עבור חודש עליה לכביש.

מבחינתם רכב שעלה לכביש בדצמבר זה כמו ינואר, כאשר בשוק פרטי הגיוני שרכב שעלה מאוחר יותר יעלה יותר.

פורסם
שלום לחברי הפורום,

אני חדש כאן וזוהי ההודעה הראשונה שלי.

רכשתי לפני שלוש שנים הונדה ג'אז ללא תוספות אצל היבואן מהניילונים.

במשך אותן שלוש שנים לא היתה כל תאונה וכל מכה, הוא היה במוסך בשלושת

הטיפולים השנתיים וזהו. יש רשיון רכב + טסט לשנה מעכשיו.

אני שוקל ללכת לאותו יבואן הונדה אצל קניתי ולשאול כמה אני צריך להוסיף על מנת לרכוש מודל 2014 של

אותו רכב בדיוק.

אינני רוצה ללכת ליבואן של רכב אחר (או של חברת ליסינג). ההנחה שלי היא שאצל היבואן יש לי סיכוי יותר טוב

לקבל תמורה גבוהה יותר.

השאלה היא - כמה אחוזים פחות מהמחירון של לוי יצחק בדרך כלל מציעים עבור עיסקה כזו ? האם זה משהו כמו 5 אחוז או 20 אחוז ? האם יש לצפות שהעיסקה שיציעו לי היא מיידית או שעלי להמתין עד שהם ימכרו את הרכב ?

האם מישהו ניסה פעם הליך כזה אצל יבואן אחר ? עצות/טיפים בבקשה.

בברכה,

יוסי ארבל

שלום יוסי ושבוע טוב,

אוטו סנטר היא חלק מקבוצת מאיר (יבואנית הונדה) והיא מבצעת את רוב עסקאות הטרייד אין על רכבי הונדה.

לשאלותיך, עסקת הטרייד אין מתבצעת כמעט מיידית ואין צורך להמתין עד שנמכר את הרכב כדי לקבל את הזיכוי. עם קבלת העסקה יגיע נציג שלנו כדי לבדוק את הרכב, יתמחר אותו מול אנשי המכירות של הרכב החדש ובתוך זמן קצר תקבל הצעת מחיר הכוללת את הזיכוי על הרכב שלך וההפרש לרכב החדש.

מחיר המחירון של לוי יצחק משמש כבסיס לקביעת גובה הזיכוי בטרייד אין, כאשר משם מפחיתים בהתאם למצבו של הרכב (קילומטראז' גבוה, תאונות, בעלויות קודמות וכו'). לצערי אינני יכול לתת לך הצעת מחיר רצינית דרך הפורום מבלי לבדוק את הרכב, ולכן על אחוזי הפחתה מדויקים אפשר יהיה לדבר רק אחרי בדיקה של הרכב שברשותך.

,gilz, מותר לי לשאול: האם הרכב שבאת איתו לסוכנות/טריידאין היה יד ראשונה ? אחרי 3 שנים על הכביש ? או יותר ?

האם מותר לשאול באיזה אוטו מדובר ? האם מבחינת מימון הסכימו בסוכנות לתשלומים עבור ההפרש או שדרשו את כל

הסכום לפני אספקת הדגם החדש ?

בברכה

יוסי

ברוב המקרים אין שום בעיה לשלם את היתרה בתשלומים. בסוכנות הונדה ידעו להציע לך מגוון רחב של תוכניות תשלומים, בהתאם להפרש שבין הרכב המשומש לרכב החדש.

לחוץ זה עניין יחסי...

כמה זמן בממוצע אמור לקחת תהליך של מכירה דרך יד2 של הונדה ג'אז ללא תאונות אחרי 3 שנים על הכביש ?

4 שבועות ? 8 שבועות ? או יותר ?

יוסי

באיזה דגם של ג'אז מדובר? בנזין או היברידי? ידני או אוטומט?

בכל מקרה הג'אז אכן מבוקשת מאוד בשוק הפרטי. מניסיוננו מכירה של רכב תקין במצב טוב לא אמורה לקחת 8 שבועות אלא הרבה פחות. כמובן שאתה מוזמן לנסות למכור את הרכב לבד, ואין הדבר סותר את העובדה שאתה מוזמן לקבל גם הצעת מחיר לטרייד אין. לאחר שתקבל את הצעת מחיר ותתחיל בתהליך תבחר את האופציה העדיפה עבורך, ללא שום התחייבות.

• תוכן חדש...