Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בעקבות ההשתלטות של חומר הפלסטידיפ על כולם, החלטתי גם אני לבצע השחרה לג'אנטים שלי.

קצר ולעניין:

פירוק הג'אנטים מהרכב, החלטתי לא להעלות תמונה כי אני לא חושב שתקבלו יפה את הקומבינה שעשיתי עם הבלוקים :) עמכם הסליחה.

שטיפה טובה של הג'אנטים וסימון על הגלגלים מה שייך לאן:

(הפירוק והשטיפה נעשו אתמול בערב כדי לחסוך לי הרבה עבודה היום בבוקר)

2014-04-17 20.50.16.jpg

הג'אנטים הלכו לישון עד הבוקר

2014-04-17 21.06.13.jpg

בבוקר קמתי הכנתי את הג'אנטים בצורה הבאה:

קלפים בין הג'אנט לצמיג כדי לרסס בלי לחשוש להשפריץ על הצמיג,

2014-04-18 08.04.41.jpg

בשביל לשבור את כל השחור כיסיתי את הסמל של הג'אנט כדי לקבל אפקט קצת יותר מעניין:

mydmzzhftmia.jpg

תמונות מאמצע התהליך:

2014-04-18 08.33.48.jpg2014-04-18 08.34.02.jpg

התמונות הסופיות:

2014-04-18 15.49.36.jpg2014-04-18 15.49.43.jpg2014-04-18 15.49.54.jpg

קצת חששתי מהצבע השחור בהתחלה כי ראיתי מישהו שעשה את זה על האיביזה שלו עם הצורה הישנה של הג'אנטים ויצא ממש לא טוב,

אצלי אני חושב שנראה הרבה יותר טוב.

העבודה לא כל כך קשה אך מצריכה הרבה סבלנות, קרו כמה פאקים פה ושם אבל לא דברים רציניים ובשביל פעם ראשונה אני חושב שיצא ממש טוב.

אם יש שאלות אשמח לענות ויותר אשמח לקבל פידבקים חיובים ושליליים אם אתם ממש מרגישים צורך :wink:

שיהיה חג שמח ושבת שלום :-P

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

נראה טוב! תודה על השיתוף. איך ריססת את הפלסטידיפ? קנית פחית ריסוס? או בעזרת אקדח ולחץ אוויר? כמה שכבות עשית? האם יש פחד שזה יתקלף, ירד או ישנה

צבע בעקבות הקיץ והחום המתקרב אלינו ?

פורסם

בעזרת 3 פחיות ריסוס, אין לי פחד שזה יתקלף/ירד/ידהה כי זה לא אמור לקרות, במקרה הכי גרוע עושים מחדש.

עשיתי בסביבות ה 3-4 שכבות לכל גלגל אני חושב שהייתי צריך לעשות יותר, הזמן יגיד...

פורסם

יופי של עבודה עשית!

את הקטע עם הקלפים ממש אהבתי, זה בדיוק נכנס לחריץ ועושה את העבודה הכי טוב. העבודה נראת יסודית והצביעה חלקה ויפה.

תתחדש ותהנה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

לצערי...יש גם כמה קילופים פה ושם מאנשים נחמדים, אני כרגע חושב על פרויקט לצבוע את כל האוטו בפלסטידיפ, נראה מה אני יעשה...צריך לבדוק אם יש צבע דומה לשלי.

מה שבטוח זה שאני כנראה אצבע את הגג גם בשחור, להמשיך את הגג הפנורמי.

אחלה עבודה כל הכבוד , לפעם הבאה תפרט יותר על התהליך של העבודה.

אם יש לך איזשהי שאלה או משהו שלא ברור - אשמח לענות, אני חושב שדי כיסיתי את כל התהליך, אומנם בקצרה אבל כיסיתי הכל.

אם יש לך שאלה שאל חופשי.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

נראה טוב לדעתי, למה לא הוצאת את החלק האמצעי? את הסמל?

לגבי קילופים, אני יכול לומר לך שאחרי כמה חודשים טובים מתחילים קילופים מינורים מאד בין הצמיג לג'אנט אבל לא משהו שמפריע יותר מידי.

אצלי נכון לעכשיו זה מחזיק ממש טוב!

עבודה יפה.. :) תתחדש

פורסם
איפה קנית את הפלסטי דיפ?כמה עלה?האם ישנו גמור מבריק (עפ"י הידע שלך)?

יש ספריי לכה ייעודית של פלסטידיפ שמעניקה גימור מבריק.

"יאללה בירי".

פורסם
נראה טוב לדעתי, למה לא הוצאת את החלק האמצעי? את הסמל?

לגבי קילופים, אני יכול לומר לך שאחרי כמה חודשים טובים מתחילים קילופים מינורים מאד בין הצמיג לג'אנט אבל לא משהו שמפריע יותר מידי.

אצלי נכון לעכשיו זה מחזיק ממש טוב!

עבודה יפה.. :) תתחדש

הפחד שלי היה שאם אני יפרק את החלק האמצעי הוא לא יחזור כמו שצריך ופשוט יעוף מתישהו.

העדפתי לא להתעסק עם זה ופשוט לכסות אותו.

תודה על המחמאה :)

פורסם

בדיוק בגלל זה סימנתי לאן כל גלגל שייך וכל גלגל חזר למקומו הטבעי, בינתיים הכל בסדר, אפילו המשיכה ימינה שהייתה לי חזרה כאילו לא סידרתי את זה!! ;)

פורסם

אצלי כבר שנה+ עם פלסטי דיפ והח*א הזה לא רוצה לרדת! שפשופים יש מחניות בקטנה, אין קילופים כמעט בכלל. מה שכן, עכשיו זה נראה לך שחור יפה הא? חכה עוד חודש חודשיים, תראה איך זה הופך לאפור... אבל עדיין זה חומר "פלא" שמחזיק מעולה בכל מזג אויר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...