Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא יפה מאוד , הצהוב של הפנסים לדעתי קצת מקלקל.(אם כבר - אז צבע אחר)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

התכנון כבר זמן מה הוא להחליף, קניתי כבר פילם שחור להשחרה קלילה של הפנס אני רק מקווה שהוא לא שחור מדי.

אבל זה כבר פרויקט לטופיק משלו.

פורסם
אצלי כבר שנה+ עם פלסטי דיפ והח*א הזה לא רוצה לרדת! שפשופים יש מחניות בקטנה, אין קילופים כמעט בכלל. מה שכן, עכשיו זה נראה לך שחור יפה הא? חכה עוד חודש חודשיים, תראה איך זה הופך לאפור... אבל עדיין זה חומר "פלא" שמחזיק מעולה בכל מזג אויר.

שמתי ספריי מבריק על השחור אני מקווה שזה לא ידהה, ימים יגידו. מקסימום מקלפים ומחליפים צבע.

פורסם
אצלי כבר שנה+ עם פלסטי דיפ והח*א הזה לא רוצה לרדת! שפשופים יש מחניות בקטנה, אין קילופים כמעט בכלל. מה שכן, עכשיו זה נראה לך שחור יפה הא? חכה עוד חודש חודשיים, תראה איך זה הופך לאפור... אבל עדיין זה חומר "פלא" שמחזיק מעולה בכל מזג אויר.

יש לך אולי תמונה לצבע הנוכחי של הפלסטידיפ לאחר שנה?

כי האמת אני מתלבט אם לצבוע כמה חלקים עם פלסטידיפ או צבע רגיל, אבל אם זה נהיה ממש צבע אחר לאחר X חודשים אז כנראה שזה יהיה ה-Deal Breaker לטובת צבע רגיל

פורסם
נראה מקצועי ויפה! מתאים לכחול! המכה שיש לך באמצע הדלת זה מפתיחת דלת??

גם אני שמתי לב לזה ונראה שזה מפתיחת דלת חזקה,יש פשוט אנשים שלא אכפת להם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
גם אני שמתי לב לזה ונראה שזה מפתיחת דלת חזקה,יש פשוט אנשים שלא אכפת להם.

יכול להיות האמר נפתח על הדלת,

גם עליי פתחו ככה בדיוק בפס, ורואים מעיכה מעצבנת,

אבל לאיביזה של פותח השרשור זה בולט אפילו בתמונה! יש סיכוי הייתי מחפש דלת מפירוקיה.

פורסם

הקטע עם הקלפים אדיר !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...