Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סגרתי לי ולאישתי חופשה קצרה באמסטרדם במהלך פסח, 3 לילות-4 ימים (אמצע שבוע שלישי-שישי).

טיסה- יש (אל על).

מקום לשים את הראש- יש (דירה חמודה במרחק של כ-5-10 דקות מתחנת הרכבת).

מדאם טוסו, הייניקן, החלונות האדומים, מוזיאון הסקס- אלה ההמלצות הפופולריות.

מה מעבר?

אשמח להמלצות למועדוני לילה ו\או פאבים\ברים שווים, מסעדות שאסור לפספס, כנ"ל בתי קפה כולל קופי שופס, אתרים נוספים שכדאי לבדוק ובכלל- כל טיפ שהוא מעבר להמלצות הסטנדרטיות על אותם אתרים שציינתי.

התחבורה תיהיה על בסיס הליכה (לכן לקחנו דירה במיקום מרכזי) או על בסיס תחבורה ציבורית (אולי נשכור אופניים ונעשה איזה סיבוב).

כל טיפ יתקבל בברכה.

נ.ב

ביצעתי חיפוש אבל רוב התוצאות נגעו יותר לעניין המלונות או הודעות ישנות ואני אשמח לשמוע גם ממי שהיה לאחרונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה הולך למדאם טוסו אל תוותר על הכרטיס המשולב גם לדאנג'ן הייתי שם לפני שבועיים היה מעולה, בתחום הקופישופס אני ממליץ על הבולדוג ועל הגרין האוס תנסה שם את הצ'יז ואת הזוהר הצפוני חומר מעולה.

וחשוב ביותר נעלי הליכה נוחות בלבד אחרת אתה תסבול שם!

פורסם

ממוזיאונים אני ממליץ על FOTO, אם אתה חובב צילום. התערוכות שמציגות עכשיו כבדות בתוכן, אבל המוזיאון מתוכנן נהדר. חוצמיזה, לראות את ואן גוך בלייב זה מרגש, לטעמי. לקנות כרטיסים בחנות שבפארק ליד ולחסוך תורים בסופ"ש.

אני ממליץ על יום של טיול אופניים מחוץ לעיר. אנחנו טיילנו באיזור Naarden - Weesp. אומרים שגם באיזורים של פריחת הטוליפים טוב לטייל.

בילוי - אני אוהב מוסיקה חיה, אז Bourbon Street זה פאב עם הופעות חיות.

בעיר אני הכי אהבתי להתנייד באופניים גם. הכי מהיר ונוח (מביא אותך עד הדלת) וגם מאפשר שוטטות של חיפוש אקראי. אחרת, כמה שיותר ברגל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחלה טיפים עופר.

אנחנו מאוד אוהבים להתנייד רגלית בטיולים כי ככה מגיעים לכל מיני פינות שהתחבורה הציבורית לא עוברת בהם, ככה חרשנו גם את רומה במשך 4 ימים כשאישתי בחודש 5....

אנחנו גם חשבנו לשכור אופניים ולטייל בעיר\סביבתה כך שחיזקת אותנו בעניין הזה.

אישתי מאוד חזקה בקטע של אומנות (בעיקר ציירים מפורסמים), איזה מוזיאון הכי מומלץ שם?

תודה.

פורסם

תוסיף גם את המוזיאון להיסטוריה היהודית ברובע היהודי.

העיר לא גדולה ושטוחה לחלוטין ובהחלט ניתן להסתובב בה רגלית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

את הטיול אופניים לקחתי מכאן:

http://www.masa.co.il/article/6359/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%93:-%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91?/

טיילנו ביום שני. מצד אחד היה ריק. מצד שני, כמעט הכל סגור. לא שינה לנו, כי לא תכננו לראות תצוגות.

כאמור, את האופניים שוכרים בתחנת הרכבת ב-Weesp. קרוזרים נוחים, לא מהירים. עשינו משהו כמו 30 ק"מ אופניים בקלות (גם האישה, שהיא לא פדלאה, אבל גם לא רוכבת בד"כ).

ציירים - מוזיאון ואן גוך. יש גם רמברנדט כמובן.

אם תתפסו מזג אוויר טוב, המרפסת של NEMO ליד מוזיאון הימיה אולי לא שווה ביקור מיוחד, אבל שווה להתחרדן שם קצת אם אתה באיזור.

קופישופס - אני לא אנין טעם, אין לי המלצות. רק להתחיל לאט ולא להמשיך לפני שאתה בטוח שיש לך יכולת לחזור הביתה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האמת שגם אנחנו בכלל לא חזק בעישונים אבל אם כבר משתחררים אז ככה שיהיה בכיף, בכל מקרה בפרטי הדירה ששכרנו רשום מפורש "קנאביס פרנדלי" :)

פורסם (נערך)

אם אתה מתכוון לבקר ביותר מ-3 מוזיאונים שווה לך להגיע למוזיאון המדע ולקנות את ה-museumkaart. הכרטיס עולה 50 יורו ומאפשר לך כניסה בחינם לכמעט כל מוזיאון בעיר.

לינק לרשימת המוזיאונים הנכללת - http://www.amsterdam.info/museums/museumkaart/

(אגב - הכרטיס בתוקף למשך שנה, אז אם לא תרשום עליו את השם תוכל להעביר אותו הלאה)

אל תשכח ללכת לבית אנה פראנק (רצוי בבוקר כשהתור קצר), ואן גוך, הבית של רמברנדט, ואם יש לך חיבה עזה לאומנות לך לרייקסמוזיאום.

הקופי שופ הכי כיפי שישבתי בו היה ה-GREY AREA שנמצא ליד הסינגל קאנאל

http://www.greyarea.nl/

בנוסף - בכל יום בשעות 11:00 ו-13:00 יוצא סיור חינמי בעיר מכיכר דאם - סיור רגלי של כשעתיים (אפשר לזהות את המדריכים לפי החולצות הכתומות \ אדומות שהם לובשים). בסוף הסיור לרוב נותנים למדריכים טיפים (באמת סיור שווה ומלא היסטוריה - הבאתי להם 10 יורו).

גן החיות שם גם מאוד נחמד - בעיקר הביתן של הפרפרים.

עריכה אחרונה על ידי Eowyn
פורסם

ברוכים הבאים לעירנו.

מספר המלצות:

1. אופניים! מקצר דרכים וזמנים ותורם לכושר. כסף זה לא יחסוך לכם כי כרטיס יומי לתח"ץ עולה פחות.

2. תח"ץ - אם אתם מתכוונים להתשמש - כדאי לקנות כרטיס "חכם". הוא אמנם עולה כ-8 יורו (ואז צריך לטעון אותו) אבל הוא יחסוך לכם כסף בשימוש בכל נסיעה.

3. שייט בתעלות - נחמד ונותן מבט מעניין על העיר.

4. המוזיאון היהודי ובית הכנסת הפורטוגזי הסמוך לו - מרשימים מאוד.

5. ואן גוך, רמברנדט , Rijksmueum - כולם מומלצים.

6. מאדם טוסו - אם היית באחד, ראית את כולם (פחות או יותר).

7. בית אנה פראנק - תור מטורף. בואו מוקדם בבוקר.

8. באיזור החלונות - תיקים מוחזקים בחזית הגוף. מצלמות בתוך התיקים!

תיהנו!

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
מה מבדיל קופישופ כיפי מאחד פחות כיפי?

מוזיקה נחמדה, מוצרים טובים, מקום קטן שאין בו פיצוץ אוכלוסין של אנשים

לבית אנה פראנק מומלץ להגיע באזור 9 בבוקר

פורסם

בית אנה פרנק - מאוד מרגש ומומלץ. כדי ליעל ממליץ להזמין תור באינטרנט, עולה טיפה יותר אבל כשאתה מגיע ורואה את עשרות/מאות הממתינים בתור הרגיל, זה שווה את זה.

כתלות במזג האויר טיול אופניים מחוץ לעיר זה כייפי, קרוב וזמין. מצפון לתחנת הרכבת המרכזית יש מעבורת חינמית ובצד השני ברכיבה של 5 דקות אתה מוצא את עצמך באיזור כפרי ציורי, ממש כיף.

מסעדות- תן כיוון, בשר, אתני, כשר?

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...