Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן אישי, לא הייתי הולך באמצע נופש זוגי לבית אנה פרנק, עלול להרוס חצי חופשה.

עשיתי פעם את הטעות הזאת באחת הפעמים הראשונות שלי במינכן, באמצע חופשה זוגית רומנטית עשינו מה שכ"כ הרבה אנשים המליצו, "אי אפשר ללכת לחופש במינכן ולדלג על דכאו", מרגע זה, החופשה התחרבנה סופית.

תלוי כמובן באופי של הנפשות הפועלות, יש אנשים יותר רגישים, יש שפחות אז תחליט בעצמך אבל זכור שזה עלול להיות בעייתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי קופי שופס- ממש לא ממליץ על הבולדוג, זה המקדונלדס של הקופי שופס,

דווקא ממליץ על הקטנים שהכניסה אליהם היא מתחת למפלס הרחוב- הקטנים חסרי השם, אלה הכי שווים גם מבחינת החומר וגם מבחינת האווירה והמוזיקה.

והמלצה שנתתי בדיוק לפני עמוד:

[h=2]בעניין: המלצות לטיול משולב בלגיה-הולנד[/h]

אם אתה נמצא באמסטרדם וחובב מכוניות-

ממליץ לקפוץ להאג הבירה (מרחק שעה מאמסטרדם, עיר די משעממת חוץ מההמלצה הנ"ל)-

יש שם מוזיאון עם אוסף מכוניות מטורף, אפשר להעביר בו בכיף 3-4 שעות במידה ולא קוראים את כל ההסברים על כל מכונית (ורובם מרתקים).

נראה לי שהוא מתאים גם לילדים קטנים, לפחות יותר מכל מוזאון אחר שאני יכול לחשוב עליו.

אגב בעיר הזו גם נמצא המוזאון של ESCHER שצריך להיות די מעניין.

פורסם

תביא בחשבון שכמו שמקובל בצפון אירופה, העיר נסגרת מוקדם, ו"מוקדם" זה 5-6 אחה"צ. בדוק איזה פעילויות יהיו פתוחות אחרי שעות אלה ותכנן בהתאם, כדי לנצל את הזמן שבו מרבית האתרים פעילים. שליחנו באמסטרדם, תקן אותי אם איני מעודכן.

מוזיאונים - הוזכרו. מבחינת תכנון הם די מרוכזים באשכולות כך שניתן לרכז ביקורים בכמה מוזיאונים ברצף. אבל להביא בבחשבון שחלקם "כבדים" ועלולים להיות מעייפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באופן אישי, לא הייתי הולך באמצע נופש זוגי לבית אנה פרנק, עלול להרוס חצי חופשה.

עשיתי פעם את הטעות הזאת באחת הפעמים הראשונות שלי במינכן, באמצע חופשה זוגית רומנטית עשינו מה שכ"כ הרבה אנשים המליצו, "אי אפשר ללכת לחופש במינכן ולדלג על דכאו", מרגע זה, החופשה התחרבנה סופית.

תלוי כמובן באופי של הנפשות הפועלות, יש אנשים יותר רגישים, יש שפחות אז תחליט בעצמך אבל זכור שזה עלול להיות בעייתי.

בקיצור אתה אומר שביתה של אנה פרנק יזרום טוב יותר עם נניח קפיצה לביקור באושוויץ מאשר במוזיאון הסקס?

:wink:

נלקח בחשבון.

Flytomars,

המוזיאון מכוניות שציינת הינו של מכוניות עתיקות\אספנות?

למען האמת זה קצת פחות מדבר אלי, באופן כללי אני לא מחפש בטיול עניין מוטורי כי לשמחתי אין לי חסכים בתחום הזה (אלא אם יש מסלול בקרבת העיר שניתן לשכור בו מכונית להקפות, זה כן יהיה מעניין).

קיבלתי את העצה לגבי הקופי שופס, תודה רבה.

ספריאל תודה על טיפ חשוב לגבי שעות העבודה, לא לקחתי את זה בחשבון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Flytomars,

המוזיאון מכוניות שציינת הינו של מכוניות עתיקות\אספנות?

למען האמת זה קצת פחות מדבר אלי, באופן כללי אני לא מחפש בטיול עניין מוטורי כי לשמחתי אין לי חסכים בתחום הזה (אלא אם יש מסלול בקרבת העיר שניתן לשכור בו מכונית להקפות, זה כן יהיה מעניין).

קיבלתי את העצה לגבי הקופי שופס, תודה רבה.

אכן, מכוניות עתיקות... למרות שבקומה הראשונה הייתה תערוכה זמנית שכללה רכבי ראלי ופורמולה 1.

אבל 99% מהתערוכה מורכבת מרכבים מלפני 1930.

פורסם (נערך)

עוד מקומות ששווים ביקור, לדעתי, זה אמסטרדם ארנה - יש שם סיור מודרך של כשעה וחצי גם באצטדיון ובמועדון של אייאקס. קצת רחוק ממרכז העיר.

ארמון המלוכה (בכיכר דאם) - ארמון ענק עם מלא חדרים מהודרים, אפשר להסתובב חופשי. מקבלים אוזניות להסברים.

ואם רוצים לראות משהו קצת שונה מהנוף העירוני של אמסטרדם, יש את כפר הדייגים וולנדאם. נמצא כ-20 ק"מ מאמסטרדם.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם (נערך)

היי חברים,

נצל"ש קטן, בטיסת ביניים יש לי אפשרות לצאת לחצי יום לאמסטרדם, בערך משעה 9 בבוקר עד 5 וחצי בערב.

אשמח מאוד להמלצות, האם יש אוטובוס תיירים או משהו בסגנון שאפשר לעשות סיבוב מהיר במקומות הפופולריים?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי TOMY7
פורסם
תביא בחשבון שכמו שמקובל בצפון אירופה, העיר נסגרת מוקדם, ו"מוקדם" זה 5-6 אחה"צ. בדוק איזה פעילויות יהיו פתוחות אחרי שעות אלה ותכנן בהתאם, כדי לנצל את הזמן שבו מרבית האתרים פעילים. שליחנו באמסטרדם, תקן אותי אם איני מעודכן.

אכן, ברוב הימים, רוב החנויות נסגרות ב-18:00. היוצאים מן הכלל הם בתי הקפה, מסעדות, מועדונים וסופרמרקטים.

ככלל, ביום חמישי החנויות פתוחות עד 21:00.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הגרם וחצי שלי:

ממליץ לא להגיע למרכז של המרכז, כל מה שצמוד לרחוב damrak עמוס מדי.

מה שטוב באמסטרדם חוץ מחנויות הקפה :twisted: היא בעצם העובדה שמדובר בעיר ומרכז שתוכננו בצורת מעגלים כך שהיא מאוד קלה להתמצאות לדעתי (וזה חשוב כי התמצאות זה אחד מהדברים הראשונים שם שעפים לקיבינימאט)

באיזור רחוב kiserstracht יש כמה קופי שופס טובים, תנסה את amnesia, Barney's place, dolphin,gray area אלה מקומות שמרגישים פחות סואנים ומאוד מרגיעים, היתרון של השניים האחרונים הוא שמגישים שם גם מאנצ׳ לא רע בכלל (נסה את השייק באמנזיה)

בשאר המקומות שהייתי לא הגישו אוכל, רק תה וביסקוויטים.

אבל אל דאגה - אוכל יש שם בכמויות אדירות, ואם כבר אנחנו מדברים על אוכל, תתרחק מכל מקום שמתנוסס עליו שלט doner עם שווארמה מסתובבת - מדובר באוכל לחתולים דחוס על שיפוד שיעשה לך שמח בבטן אבל בקטע עצוב ועם הרבה בכי וצער.

תמצא דוכן של ציפס בקונוס ותבקש שליכטה של עשר קילו מיונז וקטשופ אחרת לא תצליח ללכלך את כל הבגדים בצורה שווה.

לך לחנות גבינה שנקראת kass cheese ותנסה את הגבינות עיזים שלהם.

תחתוך לפנקייק האוס למקום שנקרא ״pancakes" ואם עוד לא גידלת בנקודה הזאת קרניים קטנות, זקן ומבט של אהבל אז תבקש פנקייק תרד וגבינות עיזים, אחרת תזמין מה שבזין שלך כי באמת שהכל טעים שם וגם מקבלים מחזיק מפתחות מעץ בצורת כפכפי מוש השור (win win situation)

עוד משהו - אם יש לך אופציה תשכיר דירה במקום מלון, בדרך כלל אתה מקבל באותו מחיר או קצת יותר - הרבה יותר.

GOT סחוג?

פורסם

גוינט וסיבוב על אופניים זה must

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תודה לכולם על המידע והטיפים המועילים.

אגב R.L, אכן סגרנו דירה ולא מלון, כך גם המליצו לנו כמה וכמה חברים שטיילו באמסטרדם וכך עשינו (הפאנץ׳ השווה הוא שיש בדירה ג׳קוזי...).

מה לגבי מועדונים וברים?

לא מחפש מועדונים של טראנסים חופרים במוח אבל בהחלט מקומות טובים לרקוד\לשתות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הגרם וחצי שלי:

ממליץ לא להגיע למרכז של המרכז, כל מה שצמוד לרחוב damrak עמוס מדי.

מה שטוב באמסטרדם חוץ מחנויות הקפה :twisted: היא בעצם העובדה שמדובר בעיר ומרכז שתוכננו בצורת מעגלים כך שהיא מאוד קלה להתמצאות לדעתי (וזה חשוב כי התמצאות זה אחד מהדברים הראשונים שם שעפים לקיבינימאט)

באיזור רחוב kiserstracht יש כמה קופי שופס טובים, תנסה את amnesia, Barney's place, dolphin,gray area אלה מקומות שמרגישים פחות סואנים ומאוד מרגיעים, היתרון של השניים האחרונים הוא שמגישים שם גם מאנצ׳ לא רע בכלל (נסה את השייק באמנזיה)

בשאר המקומות שהייתי לא הגישו אוכל, רק תה וביסקוויטים.

אבל אל דאגה - אוכל יש שם בכמויות אדירות, ואם כבר אנחנו מדברים על אוכל, תתרחק מכל מקום שמתנוסס עליו שלט doner עם שווארמה מסתובבת - מדובר באוכל לחתולים דחוס על שיפוד שיעשה לך שמח בבטן אבל בקטע עצוב ועם הרבה בכי וצער.

תמצא דוכן של ציפס בקונוס ותבקש שליכטה של עשר קילו מיונז וקטשופ אחרת לא תצליח ללכלך את כל הבגדים בצורה שווה.

לך לחנות גבינה שנקראת kass cheese ותנסה את הגבינות עיזים שלהם.

תחתוך לפנקייק האוס למקום שנקרא ״pancakes" ואם עוד לא גידלת בנקודה הזאת קרניים קטנות, זקן ומבט של אהבל אז תבקש פנקייק תרד וגבינות עיזים, אחרת תזמין מה שבזין שלך כי באמת שהכל טעים שם וגם מקבלים מחזיק מפתחות מעץ בצורת כפכפי מוש השור (win win situation)

עוד משהו - אם יש לך אופציה תשכיר דירה במקום מלון, בדרך כלל אתה מקבל באותו מחיר או קצת יותר - הרבה יותר.

יש שם דווקא כמה שווארמיות טובות (מצאתי אחת של בחור מצרי שאפילו יש לה עמבה אבל זה רק מתחת לשולחן. אם לא תבקש לא תקבל) אבל לא זוכר כתובות מדוייקות. שתיים בטווח הליכה מהדאם בסימטרות לכיוון התחנה המרכזית ואחת באמצע שכונת מגורים לא רחוק מה RAI.

מפלאפל מעוז על סניפיו ממליץ להתרחק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם תיסע קח בחשבון שהרבה פעמים יותר זול לטוס לבריסל ומשם רכבת (לפעמים ההפרש הוא מאות דולרים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם זה באמת בא בחשבון, טיסה לקלן תהיה אפילו יותר זולה ואז גם פרוש בפניך מיטב האוטובאן למרחק של 250 ק"מ.

שעה וחצי ואתה במרכז אמסטרדם.:twisted:

מצד שני, אם תמהר בכבישים של הולנד, תחזור הביתה לגלות תיבת דואר מלאה עד אפס מקום בדו"חות, הם שם הרבה יותר גרועים מהמצב פה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...