Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לסטודנט צריך שיהיה אמין וחסכוני יחסית, מה כדאי יותר? יש יותר סטיגמות לפיאט, יש לי ניסיון עם רכבים. איך הגולף מזדקנת?

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סביר להניח שהפיאט תהיה חסכונית יותר ביתרון לא קטן.

מבחינת אמינות זה תלוי איך תחזקו את הרכב. הפולקסווגן זקנה, וכבר זקוקה לאישור ברקסים בטסט. סתם מעצבן. מעבר לזה, חשוב שהפיאט תהיה מתוחזקת כמו שצריך. אם תמצא אחת שמורה ומטופלת עם היסטוריה מסודרת ותמשיך לשמור עליה, היא תראה אמינות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לסטודנט הספייס ללא ספק,חיסכונית יותר,צעירה יותר,חלפים זולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כזה סכום לספייס 2001 בערך.

הייתי בודק את השרייד בסכום הזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרבה משתמשים במים ולא בנוזל קירור,כיוון שהראש שם מאלומניום זה גורם לבעיות,למצוא ספייס שמורה זה לא פשוט,אבל מצד שני,רכב גם לא מוצאים ביום יומיים,כמו כן הייתי בודק עם מועדון פיאט אולי מישהו שם מוכר או מכיר.

פורסם

אגב מה מחירי התושבות והחלפים בפיאט? מה שאני מוצא לרוב זה מכונית עם ריג'קטים, אני מבין שקשה למצוא רכב מושלם, ויש לי את הסבלנות, יש המלצה לרמה מסוימת של דגם שצריך לחפש בפונטו?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תרשום בגוגל ״מחירון חלקי חילוף פיאט״ ויופיע לך pdf עם כול החלפים שרק יכולים להיות.

רוב הספייסים הם ברמת איבזור sx עם 60 כס,יש elx עם 80,אבל ראש מנוע שם יקר יותר וגם טיימינג,כי זה מנוע 16 שסתומים לעומת 8 ב sx.

פורסם

בשנתונים האלה והסכומים האלה, יותר חשוב איך הרכב תוחזק.

ב7-8 אלף ש"ח (כולל יישור קו?) אתה יכול למצוא 2001, 2002 כבר בקושי. רמות גימור S, SX הגיעו עם גיר ידני ו60 כ"ס.

שתי רמות הגימור מגיעות עם ABS, שתי כריות אוויר ושני חלונות חשמליים.

ההבדלים כנראה יסתכמו בפגושים שחורים\צבע הרכב ומד סל"ד שיהיה חסר ברמת גימור S.

חשוב מאוד להיות עם היד על הדופק כי האקזמפלרים השמורים נחטפים ממש מהר. גם חשוב להזהר מסוחרים שמאוד אוהבים את הרכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשנתון הזה הגולף 1.6 היתה כבר מוזרקת עם 100 כ"ס. מצד שני, אני לא חושב שבמחיר הזה תצליח למצוא אחת שמורה עם ק"מ נמוך. כמובן שלא פיאט חדשה יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הגולף יד ראשונה מזקן עם 127000 ק"מ, עם טסט לשנה, אני מאמין שרכב כזה יצטרך יישור קו כלשהו, השאלה מה לגבי הפונטו, התקציב לא כולל יישור קו. אני באמת שולט כי אני מתלבט אם כדאי רכב משנתון מתקדם או רכב גרמני מוכר זקן.

אם גולף מזדקנת טוב אז אולי כדאי לחשוב עליה, השאלה איך הפונטו ספייס בתקציב הזה? אגב הן נסחרות מתחת למחירון כן?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תלוי איזה מחירון אתה בודק.

מתחת ללוי יצחק עדיין לא הצלחתי למצוא משהו מכובד, האמת שגם לא במחירון לוי יצחק.

אם אתה מכיר את הגולף והיא באמת שמורה ומטופלת, אז כנראה שהייתי הולכת על הגולף. כמו שכבר אמרתי, למצוא פונטו שמורה בתקציב הזה זאת משימה מאוד קשה וגם אז אף אחד לא מבטיח לך 100% שקט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הבנתי טוב אני אלך לבדוק כמה גולפים כדי לוודא מה המצב שם, כי בתקציב הזה גם הפונטו הרגילות שראיתי היו במצב לא משהו בכלל, הבנתי כבר שכל אוטו שארכוש ידרוש יישור קו, כי רכב מושלם או מתוחזק כראוי אין בסכומים האלה.

התענוג שמוביל אותך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אתה נעול דווקא על גולף כזאת? אם אתה רוצה MK3 חסכונית יש גם 1.4, רק שהיא עגלה והמזגן הוא אלכס.

מה באמת אם איזו שרייד או סויפט? נדמה לי שתוכל למצוא סויפט משנתון מתקדם יותר במחירים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...