Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי את הגולף , יש לי פולו משנתון דומה .

הן לא מזדקנות יפה , לא סיפור אימה ובסה"כ בלאי מקובל , אבל העלויות לא זולות .

בכלל ברכבים ישנים צריך לקחת בחשבון עלויות חלפים ועבודה , צצות כל מיני תקלות שלא מצפים להן (חשמליות , וואקומים אם יש , פלסטיקה שהתייבשה וכו') לא משנה עד כמה הרכב שמור .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה אתה נעול דווקא על גולף כזאת? אם אתה רוצה MK3 חסכונית יש גם 1.4, רק שהיא עגלה והמזגן הוא אלכס.

מה באמת אם איזו שרייד או סויפט? נדמה לי שתוכל למצוא סויפט משנתון מתקדם יותר במחירים האלה.

הסוויפט הכי מתקדמת זאת היורוסוויפט,והרכב לא משהו בלשון המעטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינת חיסכון ואמינות היא עדיפה. השאלה מה הוא מחפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין שום סיבה להעדיף את הרכב שתוכנן אי שם בשנות ה80,מאשר פונטו ספייס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעולם אידיאלי ללא בעיות תקציב אין סיבה לקנות כזה רכב נחות, אבל כשיש לך סכום מוגבל לקנות רכב שאמור להחזיק כמה שנים בלי תקלות יקרות, כנראה שהרכב ה"טיפש" יהיה עדיף.

ברור שאם הוא מוצא פונטו במצב טוב במחיר הזה אין בכלל שאלה מה לקחת. אבל האם זה יכול לקרות במציאות?

פורסם

לא הייתי נוגע ברכב משנת 1997. לא שווה את הכסף, רכב ישן מאוד וצריך אישורים שונים ומשונים ותיק תק גם טסט פעמיים בשנה. אנחנו בכ"ז בשנת 2014.

אם אתה רוצה משפחתית תחפש פיאט בראבה\מריאה, אלה רכבים זולים מאוד ואולי יהיו קצת פחות שבורים מפונטו מזדקנת.

פורסם

גולף היא לא רכב סטודנטים, היא רכב משפחתי בלי בגאז' מאחורה.

אתה תצטרך לקחת בחשבון לא מעט תקלות בחייך עם הרכב, השאלה היא רק מי יאכיל אותך יותר קש - הפולו או הפונטו.

בדיעבד אני יכול לומר לך שההוצאה על רכב ענתיקה דפוק וההוצאה על רכב חדיש בהרבה די דומות, רק באחת אתה משלם למוסכים ואוכל קש ועצבים, ובאחת אתה משלם סכום קבוע לבנק להחזר הלוואה. הייתי שם, עם הרכבים הדפוקים והישנים, עם האמינות המפוקפקת, עם התקיעות ועם המוסכים ועם ההוצאות.

תברר עם הבנקים מי יתן לך הלוואת סטודנטים לחמש שנים בתנאים הטובים ביותר, אתה תראה שתקבל דברים די טובים עם החזר נוח.

יש עכשיו בקל אוטו פיאט פנדה בת 3 שבטח אפשר לקנות בסביבות 35-36K, אני מבטיח לך שהיא תגרום לך לפחות הוצאות על מוסך ודלק מאשר פולו בת 17.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי לא קונים משהו בכסף שאין לך, בטח שלא רכב שרק מאבד מערכו עם הזמן. אני חושב שהשנתון פחות חשוב במקרה שלך. אתה צריך למצוא את הרכב הכי שמור ומטופל שנכנס לך בתקציב הזה.

פורסם

דר' סובארו, אני רק אכתוב ככה על הדרך, שהתאוריה שלך לא תמיד נכונה.

היו לי 4-5 מכניות שעלו בין 5000 ל 10000 ש"ח, נכון היו תקלות והוצאות פה ושם, אבל בשום מקרה ובשום מצב ההוצאות אפילו לא התקרבו להוצאות שיש על רכב בן 3 שנים.

אגב, גולף שמורה יד ראשונה מודל 97 זה לדעתי רעיון הרבה יותר טוב מפונטו ממוצעת מודל 2001.

פורסם

אין הלוואות, זה התקציב לא יותר ולא פחות, אני כבר הבנתי שרכב עם יישור קו בסכומים האלה יעמוד על קרוב לעשרת אלפים שקלים, השאלה מה הכדאיות, מה יותר אמין, מצד אחד פיאט זה זול ובכסף הזה מצד שני יש סיכוי שאני אקבל אקזמפלר לא מי יודע שמור, הרוב שאני מתקשר אליהם לא יודעים בד"כ מה הרכב עשה, ואיזה דגם הרכב שלהם באמת.

בוקי את הגולף צריך לבדוק בשבע עיניים, אין לי ברירה אחרת זה רכב ישן מאוד, השאלה אם הוא באמת כדאי, כי בכסף שלו אפשר להביא פונטו ספייס כמה שנים קדימה.

אחד החברים פה העיד שהם לא מזדקנות יפה, צריך להבין שהתקציב נמצא, וגם ליישור קו אבל מעבר לזה זה כבר יהיה קצת קשה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

איני חושב שיש פה תשובה חד משמעתית,בתקציב שלך גם צריך הרבה מזל,אתה יכול לקנות את הגולף והיא תדווקא לא תפתיע אותך עם המוסכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך להרחיב את החיפוש שלך מעבר לרק גולף ופונטו ספייס. הרכב הכי שמור שתמצא בתקציב הזה- אותו תקנה.

פורסם

אני חייב משהו שיהיה גם אוטו, משהו ספרטני שהוא קרש ואני מת, אני נוסע יחסית את הקילומטראז' מחוץ לעיר, אז השאלה מה יהיה נוח.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הגולף תהיה נוחה יותר,בזמנו חשבתי לקנות אותה וביצעתי נסיעה על כזאת מנוע 1.8 אמנם.

• תוכן חדש...