Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

רציתי לדעת אם ניתן לתקן חגורה שלא חוזרת באאודי TT? ואם כן, מי יודע לעשות זאת?

ואם לא, כמה זה אמור לעלות לשים חדש כולל ההרכבה?

תודה מראש!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום חברה,

רציתי לדעת אם ניתן לתקן חגורה שלא חוזרת באאודי TT? ואם כן, מי יודע לעשות זאת?

ואם לא, כמה זה אמור לעלות לשים חדש כולל ההרכבה?

תודה מראש!

.........

פורסם

כיוון שכול היום לא ענו לך,אני מציע להתקשר לרון

http://rongarage.co.il/main.html

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרוב הבעיה היא לא בחגורה אלא בלכלוך שהצטבר על החגורה עם הזמן, שומני הידיים הטבעיים, נגיע עם ידיים מלוכלכות/דביקות וכו'.

עם הזמן הלכלוך מונע את הפעולה החלקה של החגורה. אני יודע שתגיד שהחגורה נקייה אך אתה תהיה בשוק כמה לכלוך יוצא ממנה אם תנקה.

אם אתה רוצה לנקות בעצמך :

משוך את החגורה עד הסוף ותפוס אותה עם אטב, הכנס את החגורה לתוך דלי עם מים חמים ואבקת כביסה למשך שעה

אחר כך שפשף עם המי כביסה ומברשת רכה (כדי לא לפגוע בחגורה), השרה שוב בדלי עם מים נקיים, נגב עם מגבת ותן לזה יומיים להתייבש עם חלונות טיפה פתוחים כדי שלא יהיה לך ריח של עובש ברכב.

כמובן שתצטרך או לא לסוע עם הרכב יומיים או לשים על עצמך חגורה ספוגת מים במעט.

פורסם

השאלה אם זה מהליכלוך או מהחלק שמחזיר את החגורה חזרה..

החגורה חוזרת רק אם אני מחזיר אותה לאט לאט והיא כן עובדת במשיכה חזקה.

אני אנסה לנקות אותה ואבדוק זאת תודה רבה!!!

פורסם

דיברת עם רון כמו שהצעתי לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן הוא אמר שצריך להחליף לחדש וזה יקר בטירוף ..

אבל השאלה אם אפשר לסדר את זה, הוא אמר שאולי כדאי לחפש מפירוק וכרגע אין.. אבל האם לסדר את הקיים הוא לא אמר לי.. זה אפשרי לתקן פשוט?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברה,

רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בספוגית הפלא בשביל לנקות עם מים לאחר ההשריה באבקת כביסה את החגורה?

ועוד דבר, הזמנתי חומר apc איכותי מאוטוסטור, ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בו במקום האבקת כביסה?

תודה רבה מראש! (החומר apc צריך להגיע בימים הקרובים)

אחלה לילה!!

• תוכן חדש...