Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקדחה בסיסית 500W של בוש, היה מבצע בהום סנטר, אז קניתי.

בבטון היא לא אמורה לקדוח בקלות (ואין לי כוונה כזו כרגע), ואני אשתמש בה בעיקר בכדי לקדוח בבלוקים ובקרמיקה.

האם בקידוח בבלוקים יש להשתמש במקדח בטון?

האם בקידוח כזה יש להשתמש במצב "פטיש" או קידוח?

אותם שאלות בדיוק בנוגע לקידוח בקרמיקה, יחד עם שאלה נוספת - בהנחה שהמיקום מאפשר בחירה, האם עדיף לקדוח בקרמיקה עצמה או בפוגה?

עוד טיפים לקודח המתחיל?

פורסם

קידוח בבלוקים תעשה עם מקדח וידיה, במצב קדיחה ולא פטישון, אמור לעשות את העבודה יופי.

לגבי קידוח בקרמיקה יש מקדחים מיוחדים לקרמיקה, אבל לא התנסיתי איתם אז אני לא אתן סתם עצות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בקידוח בבלוק יש להשתמש במקדח "וידיאה", מצב פטיש (רטט) יקל עליך בקידוח בבלוקים אבל החור יהיה גדול בבערך מילימטר אחד מהמקדח, שזה אומר שע"מ לקדוח חור של 7 מ"מ, תצטרך להשתמש במקדח 6 מ"מ וכו'.

בקידוח בקרמיקה לא משתמשים ברטט.

פורסם

לא זאת בלבד שלא משתמשים ברטט, אלא שגם צריך להפעיל את המקדחה במהירות המינימלית האפשרית ולבחור במקדח מתאים למשימה.

המקדחים של BOSCH שיש עליהם פס כחול מיועדים לקידוח באריחים, חרסינה וכו'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני קודח בקרמיקה ככה :

1. מסמן את המיקום הרצוי.

2. שובר את הגלזורה של הקרמיקה עם פינה של מברג שטוח או מסמר.ממש חור קטן, זה מממקם את המקדח בלי שיחליק, ופורץ את הדרך הראשונית.

3. משתמש במקדח וידיה (6), מתחיל ממש לאט, כשהראש נכנס (כל רוחב המקדח שקוע כבר), אפשר להגביר מהירות.

4. המקדחה עם ההתקן של מגביל העומק כך שאם יש חדירה פתאומית לחלל של הבלוק היא נעצרת בעומק הרצוי והפוטר לא נדפק בקרמיקה.

עד היום אפס פספוסים במיקום או פאשלות של קרמיקה סדוקה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אחרי שהרגתי מקדח 5 חדש (תוצרת בוש, כזה שנמכר בבודדת) בניסיון קידוח בקרמיקה, הלכתי וקניתי את המקדח המיוחד,

עולם אחר לגמרי, מסמן מקום, נשען קלות על המברגה והוא פשוט חותך בגלזורה בלי לעשות שברים, אחרי זה מרחיב את החור אם צריך בעזרת מקדח בטון רגיל.

פורסם

וזה מקדח מומלץ יותר, מגיע גם בצבע ירוק, לקדוח רק עם סיבובים, ומידי פעם להטביל במים ע"מ לקרר את המקדח.

1_155100442.jpg

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
המקדחים של BOSCH שיש עליהם פס כחול מיועדים לקידוח באריחים, חרסינה וכו'.

וזה מקדח מומלץ יותר, מגיע גם בצבע ירוק, לקדוח רק עם סיבובים, ומידי פעם להטביל במים ע"מ לקרר את המקדח.

[ATTACH=CONFIG]374947[/ATTACH]

זה בדיוק המקדח שאליו התכוונתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני קודח בקרמיקה ככה :

4. המקדחה עם ההתקן של מגביל העומק כך שאם יש חדירה פתאומית לחלל של הבלוק היא נעצרת בעומק הרצוי והפוטר לא נדפק בקרמיקה.

זה התקן שבא עם המקדחה ? איזו מקדחה ?

אני זקוק לזה קשות ..

:wink:
  • אחראי פורום
פורסם
אני קודח בקרמיקה ככה :

1. מסמן את המיקום הרצוי.

2. שובר את הגלזורה של הקרמיקה עם פינה של מברג שטוח או מסמר.ממש חור קטן, זה מממקם את המקדח בלי שיחליק, ופורץ את הדרך הראשונית.

3. משתמש במקדח וידיה (6), מתחיל ממש לאט, כשהראש נכנס (כל רוחב המקדח שקוע כבר), אפשר להגביר מהירות.

עד היום אפס פספוסים במיקום או פאשלות של קרמיקה סדוקה.

+1, גם אני קודח באותו אופן, אפס תקלות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המקדחי קרמיקה שאני מכיר הם כמו ששנוגי העלה.

ככל הידוע לי המקדח הכחול הוא וידיה ולא מיועד לאריחים!

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה התקן שבא עם המקדחה ? איזו מקדחה ?

אני זקוק לזה קשות ..

זה קיים כמעט בכל מקדחה. זה מוט פלסטיק פשוט שאפשר לכוון את העומק שלו עם ברז פלסטיק לרוב.

לדוגמה :

HP1620_large.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...