Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאווררים שקטים למארז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להשקיט את המחשב הנייח (אחרי שהתקנתי SSD) מה שאומר שאני רוצה להחליף את הגוף קירור של המעבר, מאוורר 80 מ"מ במארז (וכנראה מאוורר 80 מ"מ) ובספק.

מה מומלץ? כמה עולה? קניה בארץ? איביי? אלי-אקספרס?

תודה לעוזרים!

פורסם

ממליץ לך להתייעץ ב- hwzone, יש שם יותר אנשים שמבינים בנושא.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם יש אפשרות לחבר 120mm במארז, עדיף.

המחיר זהה פחות או יותר, והם שקטים יותר כי ה-RPM שלהם נמוך יותר והם דוחפים אותה כמות אוויר.

בעיקרון תסתכל על נתוני הdba בשביל לדעת כמה הם מרעישים.

הנה דוגמה לאחד באיביי:

http://www.ebay.com/itm/Sleeve-Bearing-Technology-Fans-4-LED-Blue-for-Computer-PC-Case-Cooling-quiet-/121206289768?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c38753568

בנוגע לגוף קירור של המעבד, תרשום כאן איזה מעבד יש לך.

בנוגע לספק, לא הייתי מחליף, אלא אם כן הוא כבר לא במסגרת אחריות ובכל מקרה תרשום כאן את הדגם המלא שלו.

פורסם

קשה לי להאמין שעדיין מייצרים גופי קירור ל775, אז אני חושב שתרד מהפרק או שתחפש ביד 2.

בנוגע לספק, נראה לי שעדיף לך לקנות ספק חדש וזהו, גם ככה כנראה הנוכחי שלך לקראת סוף חייו, ואם תשקיע בספק חדש 300₪ בערך תוכל לקבל ספק שקט ובעל נצילות גבוהה יותר (אל תתפשר על פחות מתקן 80Plus).

פורסם

שלום,

אצלי מותקן גוף הקירור הבא:

עם מעבד Q9550 והטמפרטורות בין 37-47.

יש לי עוד אחד נוסף ללא שימוש במידה ותרצה.

מאוררים מומלצים לספק הם של חברת ADDA (כאלו שמותקנים בספקים איכותיים):

http://www.ebay.com/itm/80mm-25mm-New-Case-Fan-12V-67CFM-PC-CPU-Computer-Cooling-2pin-Ball-Brgs-766B-/171275552023?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item27e0d18517

tt-sonictower.jpg

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם (נערך)

לגריל של המאוורר יש השפעה גדולה מאוד על הרעש, בחלק מהמאוררים אתה כבר לא שומע את המנוע עובד אלא את האוויר נחתך על הגריל.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
שלום,

אצלי מותקן גוף הקירור הבא:

עם מעבד Q9550 והטמפרטורות בין 37-47.

יש לי עוד אחד נוסף ללא שימוש במידה ותרצה.

מאוררים מומלצים לספק הם של חברת ADDA (כאלו שמותקנים בספקים איכותיים):

http://www.ebay.com/itm/80mm-25mm-New-Case-Fan-12V-67CFM-PC-CPU-Computer-Cooling-2pin-Ball-Brgs-766B-/171275552023?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item27e0d18517

הולך להיום שם E6600, נראה מעניין, זה קירור פסיבי?

פורסם

גוף קירור מומלץ למעבד הוא arctic cooling alpine gt 11 rev.2

מתאים לתושבות 775/115X, שקט ואיכותי, בעל PWM, זול וזמין ברוב חנויות המחשבים.

לגבי מאווררים של מארז וכו' יש מאוררים שקטים גם בקטגורית ה80/120 ממ" העניין ששקטים באמת הם יקרים יותר ולא מאווררים סינים של 10 שקל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...