Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד - יש לך תפיסה מצויינת של המובן מאליו.

למה ציפית במכונית כזו? 1.6 טורבו עם בולמי אויר?

המכונית הזו נועדה לבלות את רוב זמנה בעיר ועל הדרך להציע תא מטען ענק ואבזור נדיב.

גם התאוצה לא גרועה עד כדי כך, אבל מצד שני למה ציפית ממנוע 3 צילינדרים (אגב זו גם הסיבה לויברציות. תראה לי מכונית 3 צילינדרים שקטה).

בקיצור, הלכת לאיבוד מרוב הגזמה...

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכביש מהיר,הרכב לא...

מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ מאיץ והנה אני ב95 קמ"ש שלמים.

[ATTACH=CONFIG]374324[/ATTACH]

כתיבה משעשעת :hihi:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

APPLEZ על מה אתה נוהג ביום יום?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מגיע להם פרס בקטיגוריית "הרכב המגעיל ביותר (עיצובית)" בספר של גיניס.

אולי גם בשאר התחומים ??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אז הבעיה לא במנוע של המיצובישי,אלא בציפיות שלך,אחרי אינפינטי לעבור למנוע עם 80 כ"ס,ירגיש לך כמו חילזון.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא הבנתי למה תמיד משמיצים את הקרוז.. זה שהוא עצל ואוכל דלק כמו מאזדה 3 (2009-2013) לא הופך אותו לכזה גרוע

הוא נראה טוב,מאובזר כמו שצריך,בטיחותי ברמה גבווה,תא נוסעים עם לוק יוקרתי..

בסוף 2010 היא עברה טיפול נמרץ ולטובה אז כדאי שתדיקו לאיזה שנה אתם מתכוונים.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם

שלי תחילת 13,מגיעה עם מערכת מולטימדיה וכו'.

היא סבבה ולפאן יש לי את הרכב השני.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• אחראי פורום
פורסם

עזוב, יש לי עשרות אלפי ק״מ על שני הדגמים. שיפור זה לא, מקסימום קצת פחות גרוע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תמיד הייתי בטוח שהקרוז זה המיץ של הזבל (אני מנפגעי האופטרה)...עד הרגע שראיתי שמוכרים כזאת 0 ק״מ יד 1 ב90 אלף שקל. לדעתי עיסקה מצויינת לכל משפחה שרוצה רכב חדש (שזה אגב מה שעשה שכן שלי).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תמיד הייתי בטוח שהקרוז זה המיץ של הזבל (אני מנפגעי האופטרה)...עד הרגע שראיתי שמוכרים כזאת 0 ק״מ יד 1 ב90 אלף שקל. לדעתי עיסקה מצויינת לכל משפחה שרוצה רכב חדש (שזה אגב מה שעשה שכן שלי).

היא שווה גם 125 אלף במיוחד הטורבו,או בכללי 90 אלף לא צריך לחשוב פעמים שמציעים לך במחיר כזה.

הקרוז לאורך השנים השתפרה, יש כאלה שנסעו בדגמים של 2009 2010 וישר קפצו על זה שזה חרא אוטו ,אומנם בצדק . בסוף 2010 המנוע קיבל את הספק הנכון לו ותיבה שנתנה לו לנשום בריא יותר. מאז לא הייתי יכול להסכים אם זה שהוא גרוע כמו פעם, הוא פשוט רכב שגרתי שמבצע את העבודה כמו שצריך.

פורסם (נערך)
אני מנפגעי האופטרה

ילד :p

אני מפליטי דייהו נובירה - כי רק אחרי שאיבדת את הכל, אתה חופשי לעשות כל דבר.

אני לא מוכן להתקרב לתוצרת GM למרחק יריקה, גם אם זה קאדילק, כי אני יודע שבפנים מסתתרים מכלולי דייהו זולים ומגעילים, שבכל שניה עלולים לנסות להרוג אותך.

לעבוד מזה למיצובישי, זה כמו לעבור ממיצובישי למרצדס חדשה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חחחחח ואני לא מסוגל לדמיין את עצמי עם שברולט קנויה,זה טאבו מבחינתי...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

קצת פרופורציות לא יזיקו.

האטראז' אינה מיועדת לחובבי רכב, ואפילו לא משהו שקרוב אליהם, אלא אמורה לספק תחבורה בסיסית, כשעיקר כוח המשיכה שלה נובע מאיבזור עשיר ומחיר נוח, כמו גם צריכת דלק נמוכה.

כמכונית, האטראז' היא בינונית מינוס, במקרה הטוב, אבל ממש לא אסון מוטורי.

בנסיעה היא מזכירה מאד את האקו מיקרה של ניסאן, לטוב ולרע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...