Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי,

אתה חייב להסכים שאם לא היה חוק שכר מינימום, הרוב המוחלט של מרוויחי שכר מינימום היו מרוויחים הרבה פחות.

אולי לא פחות לרמה קורעת לב של אוליבר טוויסט, אבל משמעותית פחות בכדי להרע את חייהם שכבר ככה לא מי יודע מה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 635
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא נגד שכר המינימום. אני גם לא נגד חוקים להגנת העובד. אני רק אומר שזה לא יכול להוות תחליף למשק תקין, תחרותי ויצרני, אלא רק רשת בטחון לאלו שבאמת לא הצליח להם. כמה אחוז מהציבור בארץ משתכר שכר מינימום? זה לא נורמלי, לא הגיוני ולא לזה שכר המינימום נועד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נכון, שכר מינימום לא יבטיח צמצום פערים. הוא יבטיח שמי שלא הולך לו, ולא משנה מה הסיבה, לא ימות מרעב. ונכון, זה לא אמור להיות תחליף למשלק יצרני ותחרותי. אבל, שוב, ישראל עוצבה כמדינה סקטוריאליות מעוותת, וכמו שכבר כתבתי, לא כל רגולציה היא סממן ל"סוציאליזם", כמו שחלק טועים לחשוב. לא כל מידינה ריכוזית, או מדינה נשלטת על ידי אוליגרכיה מצומצת היא סוציאליסטית, גם אם השליטה ניעשת על ידי קידום חקיקה כזו או אחרת. אבל יש גם עוד משהו: לא כל מצב של "שוק חופשי" מבטיח תחרות ואיזון. בעולם של מינימום רגולציה, אתה לא תצליח להקים את צ'מפיון מס' 2 לא בגלל שהמחוקק לא יאפשר לך, אלא בגלל שבעלי צמפיון 1 יחסמו אותך ברגע שתצייץ בכלל, ב20,000 דרכים. מי בדיוק יפריע לחברות להפוך למונופולים בעולם כזה? הרי זה גם מה שכבר קרה בעבר, ודרש התערבות שלטוניות. חוץ מזה, כשאתה מדדבר על משחק הוגן ומאוזן, תזכור שגם העובדים הם חלק מהמשחק. קריסת המשק זה תיקון, אבל גם שביתה שמובילה לעליה בשכר מינימום היא תיקון, כי היא לא מגיעה, בדרך כלל, בגלל שכל פועל ניקיון רוצה לנהוג בבנטלי חדשה. וזה נכון, לדעתי, לא רק לגבי עניין של סחר נטו, אלא גם כח הקנייה של העובדים ומתחבר למה שאתה עצמך מנבא בהקשר של שוק הדירות. העניין הוא שלדעתי, בלי קשר אולי לנושא הדיון כאן, את המצבים האלו של לפני קריסה עדיף למנוע מלכתחילה על ידי.. רגולציה, שתבטיח את אותו ה"משחק ההוגן" בלי לגרום למשק לקרוס פעם בכמה שנים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סיקרנת אותי.

כמה אחוזים מהציבור מרוויחים שכר מינימום ?

למה הוא נועד ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ראה, אני רק בתחילת שנות ה-30 לחיי ומקווה שאת קטיפת הפרמיות אראה רק בעוד שנים רבות, אבל ממקרים לא מעטים שנראו בתקשורת אני חושש שהמדינה יודעת לקחת ובהמון מקרים לא יודעת לתת בחזרה.

יש דברים שהתרגלנו לקבל אותם כמובן מאליו ואין לנו מושג על העלויות האמיתיות שלהם, בריאות זה חלק מהעניין.

אנחנו חושבים שמגיע לנו הכל חינם או בתשלום ממש ממש ממש סימלי, אבל זה לא מדוייק.

דווקא נושא הבריאות ודמי הבריאות ספציפית הם אחד הדברים היותר טובים שיש כאן בארץ, וברוב המקרים אתה מקבל טיפול טוב בלי להוציא כסף או שההוצאה היא יחסית מינימלית ביחס לעלות הטיפול. דמי בריאות עולים בסהך הכל 3.1% לחלק מהמשכורת שהוא 60% מהשכר הממוצע במשק (זה אומר שמי שמרוויח 5500 ש״ח משלם רק 3.1% - שהם סכום מצחיק של 170 ש״ח) ועל היתרה אתה משלם 7%. במילים אחרות, אדם שמרוויח 10,000 ש״ח משלם 485 ש״ח דמי בריאות. יחסית לשירותים שמקבלים בשוטף, זה בסדר גמור).

ברור לי שהמערכת לא מושלמת לחלוטין, אבל היא במגמת שיפור לדעתי, ובסך הכל - ספציפית לעניין הזה- נראה לי שאנחנו במקום טוב בעולם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
סיקרנת אותי.

כמה אחוזים מהציבור מרוויחים שכר מינימום ?

למה הוא נועד ?

המון, מסתבר. מלפני שנתיים לערך, אבל אני לא מאמין שדברים השתנו בהרבה מאז:

http://www.themarker.com/career/1.1785012

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

And on that Bombshell. its time to end, Goodnight

פורסם

אתה הולך לישון יותר מוקדם ממני?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה הולך לישון יותר מוקדם ממני?

הוא צריך לקום מוקדם, להאכיל את המלאי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתם באמת לא מזהים את הציטוט?

אוף טופיק - אני דווקא ציפור לילה, נדיר שאני במיטה לפני 2 בלילה.

פורסם

הכל סבבה לא מבין על מה בוכים?

אנשים צריכים להיות מציאותיים ולהבין שעם משכורת 9 אי אפשר לחיות באותה רמה כמו הזה עם משכורת 29...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

"HOT הקפיצה את סטלה הנדלר לעשירייה הפותחת עם עלות שכר של 8.83 מיליון שקל

צפוף בטבלת שיאני השכר ל-2013: עלות שכר שנתית של 6.15 מיליון שקל לא מספיקה בשביל להכניס את הרצל עוזר, יו"ר HOT לעשירייה הפותחת. בראש טבלת שיאני השכר עומד ג'רמי לוין, מנכ"ל טבע לשעבר, שעלות שכרו עמדה על 25.88 מיליון שקל. כבכל שנה, "כלכליסט" עוקב אחרי החגיגה בחברות הציבורית."

מישהו חושב שהחברה הרווחיה את הסכומים האסטרונומים ביושרה ובהתנהלות כלכלית טהורה ? מי מאיתנו לא חווה את התרגילים והשקריים המסריחים של חברת HOT ?

ומי המציא את השיטות השיקריות אם לא הדרג הבכיר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...