Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד היום הייתי עם Lightning Audio B300.4, שקניתי מיד שניה.

בזמן האחרון התחילו רעשים לנבוע מהערוץ השמאלי קדמי, פירקתי את המגבר, פתחתי אותו וממה שראיתי חשכו עיני. המגבר עבר שיפוץ רציני לאחר שכמה חלקים של ספק הכוח נשרפו לגמרי, הטרנזיסטורים של 3 ערוצים הוחלפו לתחליפיים זולים וכו'... בקיצור הגיע הזמן לקנות מגבר נורמלי, חדש ועם אחריות.

המערכת המורכבת אצלי ברכב לא מסובכת (אני חושב):

קומפננט מקדימה Morel Temp 6

"Morel Tempo Coax 6x9 מאחורה

רדיו דיסק Alpine 9882

כך שאני צריך מגבר עם 4 ערוצים, אין סאב, ואין תוכניות להתקין סאב.

אני מעוניין במגבר איכותי, פחות מעניינת אותי העוצמה ויותר איכות הסאונד. יש בידוד ובניה יפה בדלתות.

הייתי מעדיף להשאר מתחת ל700-800 ש"ח, אך אפשר למתוח קצת את התקציב אם יש משהו באמת שווה.

פורסם

תודה על ההמלצה.

האם אלה המגברים היחידים שמומלצים בטווח מחירים זה ביחס לדרישות?

יש העדפה לחנויות שמקבלות PayPal באיזור ת"א כדי שאוכל להגיע ולאסוף את המגבר.

מחיפוש ב-זאפ מוכרים את המגבר של רוקפורד בכרמיאל ב900 ושם מקבלים פייפאל, המחיר נראה לי קצת מוגזם וגם אי אפשר להגיע ולאסוף.

• תוכן חדש...