Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ההתקנה של פילטר k&n יש רעש שריקה מוזר בעת היניקה.משהו שלא היה עם הפילטר המקורי.האם ככה זה אמור להיות?

פורסם

בדוק שסגרת היטב את תיבת האוויר ואת צינור היניקה שיוצא ממנה.

פורסם (נערך)

הכל סגור טוב.הפילטר יושב טוב.רעש כמו אווווווווו כזה רק בסלד גבוה.אם שמתי לב טוב זה רק כשהמנוע קר ויש מצב שזה נעלם אבל אני לא סגור על זה.אבדוק שוב היום.

עריכה אחרונה על ידי elcomp
פורסם

גם אני עם K&N על אותו רכב וגם שמתי לב שבסל"ד גבוהה יש הגברה בצליל היניקה לדעתי זה תקין.

מה שמפחיד אותי שלפי השרשור שפרסמת קודם ובעקבותו גם חיפושים ברשת, האם יכולת סינון של K&N נחותה מזו של המקורי?

פורסם

אני גם החלפתי לפני שבוע לאינבוקס של K&N ומשום מה יש לי ירידה בסחיבה(ככל הנראה פסיכולוגית) יש מצב שעוד מישהו מרגיש ככה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

תקין. זה צליל היניקה של הפילטר - שמכניס יותר אוויר מהמקור. אני אוהב את זה.

דני, מניסיוני עם הפילטר על ה-1.2TSI, הוא גרם לתחושת לאג מסוימת בסל"ד נמוך (איזור שיא המומנט), אבל לאחר מכן הורגש טיפוס מעט נחוש יותר עד מנתק ההצתה. גם הצליל כמובן קיבל קצת יותר.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה שמפחיד אותי שלפי השרשור שפרסמת קודם ובעקבותו גם חיפושים ברשת, האם יכולת סינון של K&N נחותה מזו של המקורי?

בהחלט נחותה למרות הצהרותן של החברה שאומרת שיש 99% סינון. בולשיט! יותר אויר פחות סינון! אומר לך את זה מניסיון עם פילטרים שונים שהיו לי באופנועים שהיו לי בזמנו, כל פתיחה של הקופסא מאחורי הפילטר אבק על כל צינורות היניקה הפנימיים.

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...