Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פיהוק ענק] גלקסי S5 הוצג..לילה טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חשוב לציין שהכתיבה שלי מבולגנת כי פלטפורמת הפורום לא מתפקדת במחשב שלי , אז אל תמהרו להסיק מסקנות או לחוות דעה שלילית על החנות , אני פשוט חוזר בי מהביקורת החיובית זה הכל וכשאהיה בטוח בחוות דעתי גם אכתוב בזאפ .

לאחר המעבר לאנדרואיד , באופן טבעי כל אות שנכתבת ברשת אני רוצה לקרוא .

במהלך הקריאות עלה מידע מאוד לא מחמיא לחנות , כך למשל תיעד לקוח שלהם כיצד הטרטר עד שהודו כי קיבל (ועמו עוד לקוחות) מכשיר Note 3 עם סוללה לא מקורית ובנפח לא תואם (אך אני כותב את כל זה לא ממקור ראשון לכן אבקש לסייג את דבריי ואתם מוזמנים לחפש לבד) , וכמו כן גיליתי שהמטען שברשותי אינו מקורי ועוד כמה ריג'קטים שעדיין אני לא בטוח אם הם מעידים משהו על החנות .

במעמד הרכישה שאלתי את הנציג האם מסופק מטען מקורי של Note 3 , תוך כדי הדגשת הנוט 3 , והוא ענה שכן - מצהיר ועומד מאחורי האמת והדיוק בציטוטים האלה .

המטען לא רק שלא מקורי , פניתי אליהם במייל וכך נענתי :

1. תשובתו של הנציגנו הייתה שכל לקוח מקבל מטען מקורי של חברת סמסונג. מטען זה בעל הספק של 1A. משך טעינה כ-2.5 ועד 3 שעות.

בדף המוצר אנו מציינים לגבי עובדה זו

תשובתם אינה האמת שהתרחשה , ובנוסף לכך אצטט מעמוד המוצר באתרם :

לקוחות יקרים, לתשומת לבכם !!!

ערכות המכשירים הסלולריים עם אחריות של ELINE כוללות מטענים מקוריים בלבד בעלי הספק של 1.0A

אני מניח שלא צריך להסביר מדוע שאלתי במפורש האם מדובר במטען של נוט , או מה דעתי על "ההצהרה" באתר ותשובת הנציג בחנות והנציג במייל , אגב מטען שסיפקו לי הינו 0.7A .

תנו לי להבהיר שלא איכפת לי מזה שאין מטען מקורי של נוט 3 , איכפת לי מזה שאם הייתי יודע מהתחלה לא הייתי רוכש וגם התשובות של שני הנציגים פוגעות באמינות החנות בעיניי (זו דעתי האישית , שכל אחד יסיק מה שהוא רוצה) .

ציטוט שאר ההתכתבות עם החנות :

2. האם מהרגע בו עוזב המכשיר את "שערי סמסונג" ועד לקבלתו ע"י הלקוח , אתם פותחים את אריזתו ו\או מפעילים את המכשיר ו\או מבצעים בו כל שינוי שהוא?

השאלה נובעת מכך שהמכשיר מגיע מוגדר עם עברית , הסוללה בו לא מפגינה לינאריות הייחודית לסוללות האלו ומתוך צורך להבין האם אקבל עדכוני OTA כשם שאני אמור עבור KITKAT .

2. מכשירך, כמו בכל חברה עבר מספר בדיקות טרם מכירותו:א. בדיקה חזותית אשר מאשרת תקינות המכשיר וערכה.

ב. התקנת גרסה התואמת לעבודה מול רשתות סלולריות בישראל (במידת הצורך).

ג. התקנת תוכנת MORE LOCALE 2 אשר חושפת את ממשק בעברי החבוי.

**** כל מכשיר סלולרי אשר משווק ע"י יבואנים רשמים עוברים הליך זהה.

3. מכשירך אינו נעול ל-OTA ומסוגל באופן מלא לקבל כל עדכון אשר יהיה זמין מיצרן עצמו (חב' סמסונג העולמית). אם זאת אין אנו ממליצים לעדכן גרסה לבד, אלה בלווי שרות טכני של חברתנו. עדכון לא מבוקר עלול לגרום לשיבוש בפעילות הרצויה ע"י המשתמש. כמובן אין פנייה לברתנו בנושא כרוכה בתשלום.

4. לסיכום העניין, המכשיר מסופק עם מטען מקורי (מטען לילה), בעל הפסק נמוך יותר. הערכה הינה מקורית בלבד. המכשיר הינו פתוח לOTA מהיצרן. המכשיר עובד בדיקות והכנה טרם מכירתו לצרכן במדינת ישראל.

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלי קשר ובנוסף למה שצוטט בהודעה שמעליי, שתסלחו לי, אבל נשמעת די חירטוטית מצד החנות, אציין שהיה לי נסיון רע איתם.

רכשתי אצלם בעבר מכשיר נוקיה אקספרס מיוזיק (מי זוכר?). לאחר כ7-8 חודשים הוא החל לעשות בעיות, ופניה אליהם למימוש האחריות נתקל בחומה בצורה (התירוצים הקבועים של קורוזיה, ככה זה ואין מה לעשות, וכדו' וכו').

אני מקווה שהם אולי כן השתפרו מאז (כשנתיים+), אבל מאיך שאני קורא ברשת- הם לא 100% צדיקים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

לכן אני אף פעם לא חוסך בכסף ומשלם יותר רק בשביל שירות בעת צרה, מה שווה חיסכון של 100 שקל שהשקעה של אלפי שקלים הולכת לפח בעת הצרה?

גם אני זוכר שלפני שקניתי את האקספיריה RAY שלי לפני שנתיים חיפשתי המון ברשת על חנות מומלצת, וגם אני חושב שמצאתי דברים שגרמו לי לוותר עליהם ולבסוף קניתי בגומובייל שמהם הייתי סופר מרוצה.

ואני מעדיף פי 1000 אחריות של חנות סינית מאשר רוב חנויות סלולאר בארץ.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא מכיר את החנות הזאת אבל לפי התגובות ה"מקצועיות" שלהם, אני אשמח לא להכיר, לא להתקרב ולא לשלוח לשם את מוקירי.

. תשובתו של הנציגנו הייתה שכל לקוח מקבל מטען מקורי של חברת סמסונג. מטען זה בעל הספק של 1A. משך טעינה כ-2.5 ועד 3 שעות.

שקר גס.

סמסונג משווקת בכל העולם את המכשירים שלה, החל מNOTE2 וצפונה (כולל גרסת הגלקסי הרגילה) עם מטענים של 2.1 אמפר לבנים.

בכ-ל העולם.

יש גרסת EU אירופאית עם חיבור לשקע האירופאי/ישראלי

ויש גרסה אמריקאית ושאר העולם, עם שקעים מתאימים.

מה שחברות הקומבינה בארץ עושות זה, קונות מטען סיני בדולר, מוציאות את המטען המקורי ומוכרות אותו לכל המעוניין ב 70 שקלים טבין וטקילין.

כל סיפור אחר, כולל סיפור על המכס או מכון התקנים, שקרי ומצוץ מהאצבע.

לקוחות יקרים, לתשומת לבכם !!!

ערכות המכשירים הסלולריים עם אחריות של ELINE כוללות מטענים מקוריים בלבד בעלי הספק של 1.0A

שקר, בדיוק כך. מטען מקורי הוא 2.1 אמפר. אולי זה המטען המקורי של S2.

ג. התקנת תוכנת MORE LOCALE 2 אשר חושפת את ממשק בעברי החבוי.

**** כל מכשיר סלולרי אשר משווק ע"י יבואנים רשמים עוברים הליך זהה.

3. מכשירך אינו נעול ל-OTA ומסוגל באופן מלא לקבל כל עדכון אשר יהיה זמין מיצרן עצמו (חב' סמסונג העולמית). אם זאת אין אנו ממליצים לעדכן גרסה לבד, אלה בלווי שרות טכני של חברתנו. עדכון לא מבוקר עלול לגרום לשיבוש בפעילות הרצויה ע"י המשתמש. כמובן אין פנייה לברתנו בנושא כרוכה בתשלום.

שוב שקר שמראה כמה הם לא מקצועיים.

הוספת השפה העברית בצורה ה"רשמית" (וזה בגלל סאני הזבלים שביקשו את זה מסמסונג) היא בשינוי CSC בלבד, שינוי תוכנתי שלא מצריך התקנת שום אפליקציה, מאחר שMORELOCAL מצריכה רוט, מה שישבור את הKNOX ויגרום לביטול אחריות בין לאומית באופן אוטומטי.

וברגע שהותקן ROOT, המכשיר כן עבר שינוי ולכן לא יתקבל שום עדכון OTA. חד וחלק.

פורסם (נערך)

עריכה : הקדמתם אותי .

תודה על התגובות .

איך אני מוודא אם המכשיר עבר רוטינג כמו שכתבתם ואם יש בעיה עם OTA או לא?

אגב , אכן הקנוקס בתול .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

די פשוט..

כנס לעדכונים ונסה לעדכן. אם קיבלת הודעה שהמכשיר שונה, אז אין ולא יהיו עדכונים.

כדי לוודא אם יש לך רוט, חפש אפליקציה בשם SUPERSU, נראית כמו הסמל של סופרמן. בערך..

supersu-bannerxl.png

פורסם
Root לא שובר את ה 0x0 בנוקס.

שאר ההודעה בהחלט נכונה. הנוט 3 מגיע עם מטען 5.3v 2.1A

חדש לי. הייתי בטוח שכן. טוב לדעת שלפחות זה מותר..(למרות שהקרנל שלהם זוועתי וכדי להחליף אתה צריך ריקברי ואז באמת הלך על הנוקס)

פורסם (נערך)

חיפוש עדכונים מאודות המכשיר לא מציג הודעות שגיאה .

התקנתי SuperSU ,מתקבת הודעה שגיאה :

There is no SU binary installed, and SuperSU cannot install it. This is a problem!

If you just upgraded to Android 4.3, you need to manually re-root- consult the relevant forums for your device!

consult relevant forums for your device!

SU Checker רושמת : su declined / not found

Root Cecker Basic Joeykrim רושמת : Sorry! This device does not have proper root access .

Root Checker Burows App רושמת :Not Rooted

פורסם

זה כי אין לך רוט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הוספת השפה העברית בצורה ה"רשמית" (וזה בגלל סאני הזבלים שביקשו את זה מסמסונג) היא בשינוי CSC בלבד, שינוי תוכנתי שלא מצריך התקנת שום אפליקציה, מאחר שMORELOCAL מצריכה רוט, מה שישבור את הKNOX ויגרום לביטול אחריות בין לאומית באופן אוטומטי.

וברגע שהותקן ROOT, המכשיר כן עבר שינוי ולכן לא יתקבל שום עדכון OTA. חד וחלק.

MoreLocale2 על גירסאות אנדרואיד 4.2 ומעלה מצריכה אחד משני אלה:

* גישת Root

* מחשב עם ADB ודרייברים למכשיר הספציפי.

בדרך השנייה פקודת ADB אחת נותנת את הגישה המתאימה לתוכנה ומאפשרת שינוי שפה.

בוודאות, וזה נבדק (לצורך הבדיקה ולא לצורך התפריטים).

אגב עד אנדרואיד 4.2 היא לא מצריכה גישה מיוחדת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברים , בשפה לאייפוניסט בבקשה?

לא יודע מה זה ADB , המכשיר שלי לא רוט בקיצור והכל טוב במה שהגיבו אי ליין או לא?

פורסם

שקר, בדיוק כך. מטען מקורי הוא 2.1 אמפר. אולי זה המטען המקורי של S2.

זה לא שקר מוחלט. הניסוח של המשפט שלהם מדוקדק ונראה שחשבו פעמיים עליו - המטען שנמסר עם המכשיר מקורי מבית סאמסונג - אך לא המקורי של המכשיר.

מהמשפט שלהם אפשר להסיק שהם מוציאים את המטען המקורי של המוצר מהאריזה ומכניסים מטען מקורי אחר - זול יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...