Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 - טיפול לפני טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לחברי הפורום, ברשותי מאזדה 3 שנתון 2006 .

בעוד כחודש אני צריך לעשות טסט שנתי לרכב, יש לי כמה שאלות.

- פנסי הרכב, אני חושב שהפנסים לא מכוונים כמו שצריך, כשאני נוסע בחושך אני רואה את הפנס הימני על הכביש ואת השמאלי לא.

- צמיגים, הרכב אצלי שנתיים עדין לא הוחלפו צמיגים, איך אני בודק את מצב הצמיגים לפני טסט? .

- רפידות בלמים, לא ידוע לי מתי הוחלפו לאחרונה הרכב אצלי שנתיים, בטיפול האחרון לפני כחצי שנה נאמר לי שיש " עוד הרבה בשר "

איך אני בודק זאת לבד לפני הטסט? .

מחכה לתשובה שלכם, שהיה לכולם המשך שבת שקטנה ;) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אם מדובר בכיוון אורות (אלומת האור)- הם עושים זאת במכון רישוי ללא תשלום נוסף בהנחה שאין בעיה במנורות עצמן.

לגבי צמיגים- צריך לבדוק שאינם יבשים ושיש עוד בשר- גש לפנצ'רמאכער שאתה סומך עליו או שתחכה למה שיאמרו בטסט.

לגבי בלמים- במכון הרישוי לא מפרקים גלגלים,אלא בודקים יעילות בלימה.

כדאי לגשת לטסט ישירות,להקשיב למה שאומרים.אם הרכב יכשל,אתה עדיין יכול לתקן את הליקויים באותו יום ולחזור למבחן חוזר ללא תשלום נוסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם מדובר בכיוון אורות (אלומת האור)- הם עושים זאת במכון רישוי ללא תשלום נוסף בהנחה שאין בעיה במנורות עצמן.

לגבי צמיגים- צריך לבדוק שאינם יבשים ושיש עוד בשר- גש לפנצ'רמאכער שאתה סומך עליו או שתחכה למה שיאמרו בטסט.

לגבי בלמים- במכון הרישוי לא מפרקים גלגלים,אלא בודקים יעילות בלימה.

כדאי לגשת לטסט ישירות,להקשיב למה שאומרים.אם הרכב יכשל,אתה עדיין יכול לתקן את הליקויים באותו יום ולחזור למבחן חוזר ללא תשלום נוסף.

נראה לי שאתה טועה, אם חוזרים לטסט חוזר על מה שנכשלים צריך להוסיף בסביבות 20 ש"ח , אבל זה רק אם אתה עובר במסלול שוב, אם אתה למשל אתה מסדר משהו שלא צריך לעבור במסלול שוב אז בדרך כלל לא צריך לשלם.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
נראה לי שאתה טועה, אם חוזרים לטסט חוזר על מה שנכשלים צריך להוסיף בסביבות 20 ש"ח , אבל זה רק אם אתה עובר במסלול שוב, אם אתה למשל אתה מסדר משהו שלא צריך לעבור במסלול שוב אז בדרך כלל לא צריך לשלם.

לא יודע מה קורה באיזורים אחרים בארץ.

ברכב הקודם נכשלתי על ספלינטים לתפוחי הגה (עניין בטיחותי).

יצאתי ממכון הרישוי,הכנסתי את הרכב למוסך ובאותו יום חזרתי למכון הרישוי ולא גבו ממני כסף על בדיקה חוזרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...