Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וסופ''ש נעים לכולם.

לאחרונה התייעצתי איתכם בנוגע לרנו קאפצ'ור, כמעט רכשנו אחת אבל מסיבות כאלה ואחרות החלטנו לוותר. כרגע אמא שלי מאוד רוצה לקנות את הטראקס ששמעתי שדווקא מפתיעה לטובה ונחשבת מובילה בגסגמנט, עם זאת הבנתי שהמנוע שלה שתיין לא קטן וזה קצת מרתיע אותי.

בגדול, בתקציב של 140K אנחנו מחפשים רכב פנאי מאובזר, בטיחותי, עם צריכת דלק טובה.

אשמח לשמוע המלצות ובעיקר ביקורת על הטראקס.

תודה רבה.

פורסם
אם כבר הכתרת את השרשור בשם "קרוסאובר", חשבת על הקרוסאובר של סוזוקי?

חבילה די טובה במחיר מעולה.

שווה בדיקה

לא אופציה, בעיקרון מה שעומד על הפרק זה הטראקס וזה הרכב שהכי מעניין אותנו כרגע, בעיקר הצריכת דלק שלו.

השאלה אם בתקציב הזה יש עוד רכבים מאובזרים מספיק ובעלי צריכת דלק טובה ?

פורסם

אופל מוקה עומד להגיע לארץ ולדעתי הוא נראה הרבה יותר טוב מהטראקס.

יחידת הכוח והמכלולים בסך הכל זהים, יבואנית אופל מבטיחה אבזור עשיר משל הטראקס במחיר דומה.

הם יביאו רק את ה-1.4 טורבו.

פורסם

יש את הסקודה ייטי שחסכוני יותר. יש את הקשקאי מיד ראשונה ליסינג 0 ק"מ שעושה 1/10. יש אאוטלנדר ידני ב145, יש ייטי וקשקאי ידניים משמעותית יותר זולים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קניתי את הטראקס 1.8 בשביל אבא והרכב אצלו רק שבועיים, נכון לעכשיו הוא מאוד מרוצה.

בנוגע לצריכת דלק - לצערי אין לי נתונים מדויקים אבל "לפי ההרגשה היא שותה הרבה", עם זאת יש לסייג שרוב הנסיעות שלו הן בתוך העיר. אנסה להביא נתונים מדויקים יותר בהמשך.

שים לב לדגם 1.4 שצריכת הדלק שלו טובה משמעותית ככל שהקילומטראז' השנתי עולה, אני מציע לך לחשב נסיעה שנתית צפויה ומכאן את ההפרש השנתי בהוצאה על דלק ולראות איזו וורסיה עדיפה לך.

בהצלחה.

פורסם

התבלבלתי:

אמא שלי מאוד רוצה לקנות את הטראקס ששמעתי שדווקא מפתיעה לטובה ונחשבת מובילה בגסגמנט, עם זאת הבנתי שהמנוע שלה שתיין לא קטן וזה קצת מרתיע אותי.

כלומר אתה מבין שמדובר ברכב שתיין

אבל בהמשך כתבת:

מה שעומד על הפרק זה הטראקס וזה הרכב שהכי מעניין אותנו כרגע, בעיקר הצריכת דלק שלו.

כלומר הנטיה לטראקס היא בזכות כך שאתה מבין שהוא חסכוני בדלק.

כאמור, התבלבלתי...

בתכלס רוב הקרוסאוברים שותים יותר דלק ממשפחתיות וסופר מיני. קשה לקבל הכל.

לא יודע למה פסלתם את הקפצ'ור אבל אם זה עדיין אפשרי אז אני מניח שיהיה יחסית חסכוני כי בנוי על בסיס הקליאו שהינו חסכוני בעצמו.

אגב, בפער עלות הרכישה בין הקפצ'ור לקליאו אפשר לרכוש מכלית דלק לא קטנה. אני מניח שגם בטראקס ובחלופה של שברולט שאינה קרוסאובר.

• תוכן חדש...