Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מצלמת אבטחה לחנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

כבר נמאס לי משפשופי ומכות חנייה שאני צריך לממן את התיקון שלהם, החלטתי ללמד את השכנים לקח (:evil:).

אני מחפש מצלמת הבטחה שאוכל להתקין במרפסת כך שתשקיף לחנייה (מרחק של כ80 עד 100 מטר).

אשמח אם מישהו שמבין בתחום יתן את חוות דעתו על המצלמה הנ"ל (צירפתי לינק).

פורסם

http://www.ebay.com/itm/171225294700?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

יש לי כבר 3 מצלמות מהסוג הנ״ל.

עושות את העבודה יפה מאוד.

אחת נמצאת בחוץ בגינה, בכדי להגן עליה מגשם, הרכבתי עליה קופסת פלסטיק עד לגובה העדשה, עושה את העבודה. מדי פעם צריך לנקות את העדשה מאבק.

יש לך גם אפשרות גישה מרחוק. צפייה בסמארטפון, טאבלט וכו מכל מקום .

אתה אפילו יכול להחליף את העדשה לעדשה רחבה יותר או צרה יותר וככה גם תקבל זום קרוב יותר, לרכב למשל.

פורסם

המצלמה שאתה מציעה נראת טובה, העניין הוא שהרכב שלי לא עובד קרוב לבית ולכן אני צריך שהראיית לילה תהיה למרחק רב.

המצלמה שלך מגיעה רק ל 15 מטרים ואני צריך סביב ה100.

זאת שאני מצאתי לפי הנתונים היבשים אמורה לספק ראיית לילה למאה מטרים, השאלה היא אם היא טובה מבחינות אחרות..

פורסם

לא נראה לי שיש חיה כזאת.

לפחות לא בתקציב נמוך.

מה שכן, אתה יכול לשלב פרוזקטור של אינפרא לד. או איזה ריפלקטור שימרכז לך את "האור" לכיון הרכב.

תן קישור למה שמצאת?

עריכה: אני רואה שכבר צירפת קישור

פורסם

מה שצירפת מחייבת כרטיס לכידה/ או dvr אנלוגי, אם יש לך על פניו ניראה פתרון אידאלי.

תחפש באיביי ir led flashlight

בשילוב המצלמה שהמלצתי לך יכול להיות פתרון לא רע, רק שזה כבר מייקר את החבילה.

פורסם

החנייה שלך מוארת יחסית? יש מצלמות מאוד רגישות שרואות כימעט בחושך מוחלט. שים עצמית למרחק רב ואתה מסודר.

לדים IR זה נהדר למרחק עד 10~15 מטר, אבל למרחקים גדולים זה לא מועיל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

החנייה לא מוארת, המצלמה הזאת היא לא IR רגילה אלה ARRAY IR, לפי הנתונים הקרינה האולטרה סגולה מהירה עד 100 מטר.

אני רגע לפני שאני מזמין. יש לי רק חששה אחת בעניין הכרטיס צילום למחשב,

לא רוצה להשקיע יותר מדי החלטתי ללכת על ההכי זול (כזה -לינק), השאלה היא עד כמה האיכות צילום תהיה גרועה? אני לא יראה מספרי רכב?

ועוד דבר בעניין העשדה, במרחק כזה איזו עדשה מומלצת? חשבתי ללכת על 16mm.

פורסם

החנייה שלך מוארת יחסית? יש מצלמות מאוד רגישות שרואות כימעט בחושך מוחלט. שים עצמית למרחק רב ואתה מסודר.

לדים IR זה נהדר למרחק עד 10~15 מטר, אבל למרחקים גדולים זה לא מועיל.

צודק בהחלט!!!

בתור אחד שהתעסק עם מצלמות אבטחה מספר שנים - אין מצלמת IR שתוכל לזהות פנים מ-100 מטר.

מה שאתה צריך זה מצלמת "צינור" (ללא IR) שאליה אתה תחבר עדשת זום מתאימה (נמכרת בד"כ בנפרד).

יש לקנות מצלמה איכותית שמסוגלת "לראות" כמעט בחושך.

בהצלחה.

פורסם
http://www.ebay.com/itm/171225294700?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

יש לי כבר 3 מצלמות מהסוג הנ״ל.

עושות את העבודה יפה מאוד.

אחת נמצאת בחוץ בגינה, בכדי להגן עליה מגשם, הרכבתי עליה קופסת פלסטיק עד לגובה העדשה, עושה את העבודה. מדי פעם צריך לנקות את העדשה מאבק.

יש לך גם אפשרות גישה מרחוק. צפייה בסמארטפון, טאבלט וכו מכל מקום .

אתה אפילו יכול להחליף את העדשה לעדשה רחבה יותר או צרה יותר וככה גם תקבל זום קרוב יותר, לרכב למשל.

מצרף שאלה ברשותכם, האם המצלמה הנל משדרת ללא חיבור למחשב כך שבעזרת האייפון אפשר לצפות במתרחש בכל רגע נתון?

יוסי

• תוכן חדש...