Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מצלמת אבטחה לחנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשוך לחלוטין אומר שאם אתה עומד שם בלילה אין אפשרות אפילו לראות את הרכבים החונים, או אנשים שעוברים לידך - האם זה המצב ?

מהמקום בו תוצב המצלמה אין אפשרות לראות רכבים חונים או לזהות בן אדם (אין כל פנס רחוב שמכוון לאיזור החנייה)...

פורסם

מהמקום בו תוצב המצלמה אין אפשרות לראות רכבים חונים או לזהות בן אדם

נכון, מכיוון שזה ממרחק של 100 מטר, אך עדיין זה לא אומר שזה חושך מוחלט.

לדעתי כדאי להזמין מישהו לניסיון.

פורסם

chenrp,לפי הבנתי הוידאו מוקלט ע"י כרטיס הצילום+תוכנה, אני טועה?

syaron24, אשמח להמלצה למצלמה מאיביי באיזור ה300 ש"ח.

פורסם (נערך)

אני מציע לך לקנות מצלמה שתומכת בפרוטוקול ONVIF , מחלקם(או כולם, לא נעול על זה) אפשר להתחבר ישירות למצלמה מדף האינטרנט \ אתה יכול להתקין תוכנה על המחשב שתהפוך אותה ל DVR כמו blueiris לדוגמא. יש גם כאלו אלחותיות

תקנה מצלמה עם לפחות 2 מגה פיקסל ככה שהאיכות תהיה טובה ותראה פנים וכו.

העניין עם הזום תלוי בעדשה, באופן עקרוני כמה שה mm של העדשה גדול יותר, אז הזום גדול יותר, תבדוק באינטרנט איזה עדשה צריך למרחק שלך. למרחק של 70 מטר לערך צריך עדשה של 100ממ ממה שאני זוכר.

אם לא תקנה עדשה מתאימה כשתרצה להגדיל אח"כ זה יוריד מהאיכות אם בכלל תראה משהו.

בעתיד כשתרצה תוכל לחבר את המצלמה הזו ל DVR וככה יהיה לה שימוש בעתיד להבדיל ממצלמת רשת רגילה

אתה יכול להעזר לדוגמא במחשבון הזה:

http://www.supercircuits.com/resources/tools/fov-calculator

הכוונה היא שהיא תראה לך מה70 מטר ואלך, אתה יכול לגם לקחת מצלמה עם 12ממ, שתראה לך את כל השטח, אם זה ככה אז תקח מצלמה שתהיה 2 מגה פיקסל שתהיה מספיק איכותית שתזהה בבירור את המכוניות.

אני באופן אישי הייתי ממליץ לך אם כבר להתקין DVR בתוך האוטו, להתקין 2 \ 3 מצלמות, מצלמה אחת תהיה במיקום של מצלמת רברס, מצלמה שניה אתה יכול לשים בגריל הקדמי, ומצלמה שלישית בחלק העליון של השמשה, בעזרת זה תוכל לדעת איזה רכב דפק אותך.

היום קבלתי את המוביוס ואני מתכוון לחבר אותו קבוע שתצלם בזיהוי תנועה, מישהו שרט לי את המכסה מנוע, אנ כמעט בטוח שאני יודע מי זה אבל ללא הוכחה אי אפשר לפעול.

אם יש לך תקציב אז תלך על 2 האפשריות.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ההאופציה של המצלמה ברכב כבר ניסיתי האמת, אבל אחרי שהיא כמעט הרגה לי מצבר חדש החלטתי לא להדליק אותה קבוע.

חשוב לי בעיקר צילום בשעות הלילה (בשעות שלרוב קורים המקרים האלה), איכות סבירה ומחיר זול יחסית (עד 300 ש"ח). יש חייה כזאת?

בעניין העדשה, חשבתי ללכת על 16mm, אני רוצה להתמקד ברכב אבל גם שתהיה לי ראייה על רוב החנייה (אין לי חנייה קבועה).

• תוכן חדש...