Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסטרול EDGE או Magnatec לאיביזה 1.6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2010 דגם מנוע BTS עם 65,000KM

אני לפני טיפול והחלטתי ללכת על קסטרול הפעם, אני יודע שאני צריך 5W30 אבל ראיתי שיש 2 סוגים לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם.

מי מבין השניים הוא המומלץ לרכבי? מדובר על רכב סטנדרטי לחלוטין ונהיגה רגועה 99% מהזמן.

תודה.

פורסם
ספר לנו זה מעניין...

פשוט מאד,בשמנים מיצרנים אחרים שהשתמשתי ברכב המנוע עבד שקט לאורך כל הסקאלה של הסלד,עם הקסטרול בהחלט שמעו בצורה חזקה מדי את המנוע,אפילו בסרק או בטורים נמוכים,כשהמנוע היה קר המצב היה חמור פי כמה.

התופעה לא הייתה קיימת בשמנים אחרים שהשתמשתי,כמובן באותה הצמיגות.

מה שמוזר שקבלתי די הרבה המלצות על הEDGE,במבחן התוצאה הוא היה ממש אכזבה.

פורסם

חזרתי לרויאל פרפל הרגיל,שהוא בסדר גמור [היה לי לפני XPR].

ועכשיו אני מתלבט אם להחליף לFUCHS TITAN RACE או למוטול 300V COMP.

המוטול זול ונגיש יותר אבל הFUCHS לדעתי טוב יותר.

פורסם

לא שמים שמן מרוצים ברכב לשימוש יומיומי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

כנ"ל עם EDGE אצלי, ואין שום רעש. הפז שהיה לפני הרעיש הרבה יותר.

למרות שבטיפול הקרוב אני מעוניין להחליף ל-MAGNATEC בגלל שרושמים שהוא משמן בשיטה שמשאירה שמן בכל איזור המנוע.

זה נשמע טוב, ופסיכולוגית זה מעודד. :lol:

עריכה אחרונה על ידי adamL

אין צורך בחתימה....

פורסם

חרטה ברטה. היום ראיתי מודעה שהגיע לארץ שמן עם טיטניום נוזלי, כן כן, באמת.

תישאר עם האדג', אין כל סיבה לרדת בסדרה מלבד חסכון כספי או שלא ניתן למצוא את השמן בצמיגות או בתקן הנדרש לרכבך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...