Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים אשמח לחוות דעתכם

הרכב סקודה פאביה שנת 2004 יד שנייה אוטומט מנוע 1400. מונה הק"מ 84000 ק"מ.

התרשמות ראשונית+נסיעה שמדובר ברכב שמור ומטופל.

האמנם כך?

המחיר המבוקש כ 21000 ש"ח

טופס הבדיקה מבדיקה שעשה מתעניין קודם ברכב ולטענת המוכר (אותו אני מכיר מתחום עיסוק משותף בעבר) העסקה נפלה על 2000 ש"ח.

IMG-20140210-WA0005[1].jpg

עריכה אחרונה על ידי shai_35

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

שלום לך

ראשית כל לפי דעתי בעניין המנוע לא מדובר במשהו רציני אלא בס"הכ ישור קו

אם זאת מאוד מדאיג אותי שהרכב יצר כל כך הרבה בלאי והוא רק עם 75,000 ק"מ

בעניין התאונה : מדובר בפגיעה בקצה שילדה אחורית ותיקון דופן אחורית = פגיעה בעלת משמעות גבוהה מאוד

הייתי ממליץ לחפש משהו אחר עם היסטוריה יותר בריאה

לפעמים ניתן/עדיף להתפשר על ק"מ טיפה יותר גבוה אך לא להתפשר בליקויים כפי שמתואר בבדיקה

חברים אשמח לחוות דעתכם

הרכב סקודה פאביה שנת 2004 יד שנייה אוטומט מנוע 1400. מונה הק"מ 84000 ק"מ.

התרשמות ראשונית+נסיעה שמדובר ברכב שמור ומטופל.

האמנם כך?

המחיר המבוקש כ 21000 ש"ח

טופס הבדיקה מבדיקה שעשה מתעניין קודם ברכב ולטענת המוכר (אותו אני מכיר מתחום עיסוק משותף בעבר) העסקה נפלה על 2000 ש"ח.

פורסם
שלום לך

בעניין התאונה : מדובר בפגיעה בקצה שילדה אחורית ותיקון דופן אחורית = פגיעה בעלת משמעות גבוהה מאוד

הייתי ממליץ לחפש משהו אחר עם היסטוריה יותר בריאה

תרשה לי לחלוק עליך, יש משמעות לפגיעה אבל ההיבט היחיד שבו היא גבוהה מאד היא כלכלית, מבחינת בטיחות זאת פגיעה לא חזקה (נפגע רק קצה הקורה) רוצה לא רוצה הדופן האחורית כמעט תמיד אוכלת אותה בפגיעה.

תבדוק אם יש לו דו"ח שמאי על התיקון שנעשה, יכול להאיר קצת אור על העניין.

מה שכן, שאר הדברים לא מזהירים, צינורות בלמים פגומים, צמיגים שצריך להחליף, תושבות מנוע, לא לשכוח לבדוק את המזגן.

פורסם

נראה בסדר גמור, אפילו טוב מאוד, יש כמה דברים לסדר (תושבות, לבדוק מה הסיפור של המאוורר, צמיגים וצינורות בלמים).

עדיף לגשת עם הרכב למוסך שאתה מכיר או אחד מהמוסכים המומלצים בפורום לקבל חו"ד והצעת מחיר לתיקון ולדון על המחיר עם המוכר.

אינני פחח ומכייוון שלא היית נוכח בבדיקה לא יכולת לקבל את חוות דעתו של הבודק מעבר לדו"ח הכתוב וחבל, אבל נראה שאכן המכה שהרכב לא משליכה על רמת הבטיחות שלו, אולי רק על ערכו. אבל גם ככה מדובר ברכב זול שעד שתמכור אותו כבר יהיה שווה מעט מאוד וכנראה לא ייבדק שוב במכון בחייו.

מוכר הרכב הוא גם בעליו?

יש אולי היסטוריית טיפולים/קבלות?

פורסם

חברים תודה

היום נסעתי על הרכב העובדות שראיתי ושמעתי הן

שני צמיגים קדמיים הוחלפו בחדשים.

במהלך הנסיעה לא שמעתי או הרגשתי רעידות מהמנוע ושמעתי מנוע שעובד חלק . תחילה בעת ההנעה עבד על טורים קצת גבוהים (אני מניח שבגלל שלא הניעו אותו כמה ימים) לאחר כמה דקות עבודה המנוע עבד שקט ונעים. לא הרגשתי רעש מרצועת או חלקים זזים. הרכב האיץ והאט בצורה מצויינת עד כמה שאני יכול לאמת. אני מניח שהליקויים הללו תוקנו ואבדוק עם הבעלים. הוצגו לי קבלות טיפולים ממוסך מורשה.

פורסם

עדיין מדובר בליקויים בעלי משמעות גבוה 2 צמיגים ואיזונים עולים 600 ש"ח במקסימום

והם לא עיקר הבעיות ברכב

יש לבדוק מחיר מחירון עדכני ולשכלל אחוזי הפחתה

פורסם

רונן כהן

הצמיגים הוחלפו ולא היו רעידות או סטייה של הרכב מנתיב בזמן שעזבתי את ההגה.

הפגיעה האחורית שעליה דובר מסתכמת "בנשיקה" עדינה ישנם סימנים המעידים על כך בפגוש האחורי.

השאלה היא האם אחרי כל זה 21000 ש"ח זה מחיר ריאלי? תחושת הבטן שלי הי שאמנם מסומנים הרבה ליקויים אך רובם הגדול מזערי ו"קביל " ברכב משנתון זה.

לגב הבדיקה.........ציינתי שלא אני ביצעתי אותה אלא מתעניין אחר לפני ששילם 600 ש"ח

פורסם

החלפת קורה אורכית זו ממש לא נשיקה, זו תאונה די רצינית. כמו כן החליפו קורה קדמית ותומך פגוש, גם כן מכה לא קטנה. בקיצור- שיקול שלך אבל יפגע לך בסחירות בעתיד.

את עניין המאוורר והתושבות רצוי שיבדוק בעל מקצוע, רוב האנשים לא ישימו לב לתושבות מנוע פגומות עד שהעניין יהיה ממש חמור- וזה לא עניין זול.

צינורות ברקס וטלסקופים לתא מטען מסומנים גם כן כדורשים החלפה. קח הכול בחשבון במחיר.

פורסם

מקדימה החליפו לו גשר קדמי ומאחורה הייתה פגיעה בדופן ופגיעה בקצה הקורה,

אף אחד לא החליף קורות, רק שתבין במקרה שהחליפו קורה יהיה כתוב בבירור תחת ליקויים בעלי משמעות גבוהה "ריתוכים בקורות אורכיות",

ואז הרכב יהיה מורכב למעשה משני רכבים (בלשון העם).

אגב, טלסקופים בחברה עולים הרבה מאד (מאות שקלים לחתיכה) תחפש באיביי או בחנויות חלפים לדעתי תוכל למצוא בפחות מ 100 לאחד.

פורסם

חחחח חברים אתם לא בכיוון

לא מעניין תחת איזה כותרת זה רשום פגיעה בקצה שילדה אחורי + בדופן = פגיעה בעלת משמעות רבה עם ירידת ערך

זה לשיקולו של המכון תחת איזה קורת גג לרשום את הליקוי

מקדימה נירשם שהוחלף גשר עליון האומנם לא נזק היסטרי אבל עדיין מכה לא קטנה/חלשה

ובעניין המכני ממליץ להכנס למוסך לקבל הצעת מחיר והערכה לגבי חומרת הדברים ודחיפות תיקונם

מחירון הרכב :20,800

יוסיף ויאמר הרכב אינו פסול אך חייבת להיות התחשבות במחיר

פורסם

במחיר הזה הרכב אפילו לא מתקרב להיות אטרקטיבי.

פורסם

חברים

בעל הרכב המדובר שציינתי כבר שאני מכיר שלח הודעה שהרכב נמכר.

היום עוד הודעתי לו שאני מתלבט וביחד עם אשתי החלטתי שאם הולכים לכיוון לוקחים לבדיקה שוב כדי לשמוע מה המצב האמיתי, אך כאמור כבר לא רלוונטי.

ממשיך לחפש .תודה על העצות והחוות דעת היה לי לעזר. אשמח לשמוע ממכם על הצעות לרכבים שיכולים להתאים לי.

כרגע הכיוון הוא : סקודה פאביה, סוזוקי ליאנה, יונדאי אלנטרה ואולי גם רנו סניק 2 (עדיפות אחרונה).

תודה רבה!!!!

• תוכן חדש...