Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

לפני כחודש קניתי נעלי ספורט באמזון ונעזרתי במתווך שבכותרת . טרם הרכישה מצאתי קוד הנחה(קופון) בגובה 10% , הקנייה הייתה מאוד משתלמת לעומת המחיר בארץ. והשרות ממש טוב (תוך כ-11 יום הנעליים היו אצלי ,ללא טרטורים או עיקובים למינם). השתמשתי בשירות

" קונים עבורך " של המתווך שבכותרת.

אני רוצה להזמין זוג נוסף אך לצערי הקופון לא תקף.

האם ישנו אתר שמרכז קופונים המיועדים לאמזון ?

ניסיתי קוד כלשהו שכביכול מקנה הנחה לרוכשים באמזון אך הוא לא מתאים כאשר משתמשים בשירות "קונים עבורך" .

אם אני קונה ישירות מאמזון והכתובת למשלוח היא הכתובת שקבלתי מBUY2USA , האם המוצר מגיע למחסנים של המתווך ולאחר מכן אליי הביתה עם שליח או שהליך הרכישה שונה בצורה כלשהי?

תודה

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

הנה קופון שאין לו קוד, ויחסוך לך כמה שקלים: אל תזמין עם שירות ״קונים עבורך״.

אתה משלם להם גם עמלה על השירות. עדיף לקנות עצמאית באמזון, לשלוח אליהם, וכמובן לשלם את המשלוח והמיסים הנדרשים.

!AWDSOME

פורסם
הנה קופון שאין לו קוד, ויחסוך לך כמה שקלים: אל תזמין עם שירות ״קונים עבורך״.

אתה משלם להם גם עמלה על השירות. עדיף לקנות עצמאית באמזון, לשלוח אליהם, וכמובן לשלם את המשלוח והמיסים הנדרשים.

אין לי בעיה לקנות ישירות, אודה לך אם תוכל להרחיב על הליך הקניה.

כתובת ארה"ב היחידה שיש לי היא הכתובת שקבלתי מ BUY2USA .

המשלוח על הנעליים הספציפיות שאני רוצה להזמין הוא חינם בתוך ארה"ב.

אין מס כי העלות קטנה מ75$ .

אשמח להכוונה בנושא

תודה

פורסם

אתה מזמין מאמזון ורושם את הכתובת למשלוח שקיבלת בbuy2usa

תוך מספר ימים אתה מקבל מייל מ buy2usa

החבילה פה תשלח לי צילום מסך של התשלום שלך למוכר הנעליים

שעתיים אחר כך הם שולחים לך דרישה לתשלום, אתה משלם להם על המשלוח בפייפל ומחכה לחבילה

פורסם

תודה רבה על ההסבר.

לקראת תום הליך הרכישה ,אני מתבקש להזין פרטי אשראי

הכרטיס הוא בינלאומי (רכשתי איתו מוצרים מאיביי ,אליאקספרס ואתרים אחרים) האם יכולה להיווצר בעיה כלשהי כי הרי הכתובת "אמריקאית" (מדומה)

פורסם
אין לי בעיה לקנות ישירות, אודה לך אם תוכל להרחיב על הליך הקניה.

כתובת ארה"ב היחידה שיש לי היא הכתובת שקבלתי מ BUY2USA .

המשלוח על הנעליים הספציפיות שאני רוצה להזמין הוא חינם בתוך ארה"ב.

אין מס כי העלות קטנה מ75$ .

אשמח להכוונה בנושא

תודה

אתה מתחיל בזה שאתה משתמש במחשבון שלהם (לא בשירות קונים עבורך), כדי לדעת כמה יעלה לך המוצר עד הבית. יש שם בתפריט קניות עצמאיות בארה"ב, מחשבון AMAZON.

אחרי זה פשוט קונים את המוצר מאמזון ומשלמים את כל מה שצריך, שולחים לכתובת האישית שלך ב USHOPS, ומחכים לדרישת תשלום מהם.

כשזו מגיעה, משלמים (או מאחדים חבילות, או אורזים מחדש), והחבילה בדרך אליך.

אין בעיה לשלם עם כ.אשראי ישראלי בינלאומי. באמזון יש לך 2 כתובות שמשויכות לחשבון שלך, שהן חלק מכל רכישה. אחת למשלוח = USHOPS, השניה לחיוב = שלך האישית בישראל.

!AWDSOME

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה קופון צריך בשביל נעליים?

גם ככה יש מחירון מיוחד למשלוח נעליים ולרוב מחיר המשלוח לא עובר את ה20$ אחרי "הנחת נעליים"

ו20$ זה גם ככה המינימום לתשלום אז קופון לא יעזור פה..

פורסם
אתה מתחיל בזה שאתה משתמש במחשבון שלהם (לא בשירות קונים עבורך), כדי לדעת כמה יעלה לך המוצר עד הבית. יש שם בתפריט קניות עצמאיות בארה"ב, מחשבון AMAZON.

אחרי זה פשוט קונים את המוצר מאמזון ומשלמים את כל מה שצריך, שולחים לכתובת האישית שלך ב USHOPS, ומחכים לדרישת תשלום מהם.

כשזו מגיעה, משלמים (או מאחדים חבילות, או אורזים מחדש), והחבילה בדרך אליך.

אין בעיה לשלם עם כ.אשראי ישראלי בינלאומי. באמזון יש לך 2 כתובות שמשויכות לחשבון שלך, שהן חלק מכל רכישה. אחת למשלוח = USHOPS, השניה לחיוב = שלך האישית בישראל.

תודה רבה

כבר הזמנתי

איזה קופון צריך בשביל נעליים?

גם ככה יש מחירון מיוחד למשלוח נעליים ולרוב מחיר המשלוח לא עובר את ה20$ אחרי "הנחת נעליים"

ו20$ זה גם ככה המינימום לתשלום אז קופון לא יעזור פה..

לא יודע אם היה מדובר בקופון אך כאשר קניתי דרך BUY2USA בפעם הראשונה (לפני כחודש) מצאתי קוד שנתן הנחה של 10% מהעלות הסופית

פורסם

הזמנתי מאמזון ב233 ש"ח ,אני לא משלם משלוח עד המחסן של BUY2USA (היתה אפשרות לבחור במשלוח FREE SHIPING) לזה אוסיף 20$ על המשלוח המחסן של BUY2USA עד הבית וזוהי עלות הנעליים הסופית.

בארץ נעליים דומות עולה כ-650 ש"ח

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוקיי, ועל מה ומטעם מי הייתה ההנחה?

הנחה על המחיר הסופי או רק על המשלוח?

כי אם ההנחה היא רק על המשלוח, רוב הסיכויים שה10% לא שינו כלום שכן בכל מקרה יש מינימום משלוח של 20$...

• תוכן חדש...